tavsiyeye ihtiyacım var :(

upsydaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
1.151
325
323
Ankara
bu sorunumu saha önce de yazmıştım ama burda daha çok yardım alabileceğimi düşünüyorum sanırım daha önce yanlış yerde topic açmışım ne olur yardım edin tavsiyeye ihtiyacım var

şu anda 18 yaşındayım ve 2 yıldır bana aşık olan bir erkek var bu benim uzaktan bir akrabam oluyor ve iki yıldır bıkmadan usanmadan peşimde koşuyor niyeti evlenmek ama ben her konuşmamızda erken yaşta evlilikten korktuğum ve üniversite okuyacağım için konuşmayı bitiriyorum ona hiç şans vermedim ama zamanında beni çok üzecek şeyler de yaptı bunların yanında hiç bir kötü huyu yok çok iyi bir insan annesi ve babası hayatımda görebileceğim en iyi insanlar özellikle de annesi beni çok seviyor ve bu işin olması için uğraşıyor anlayacağınız ben ne yapacağımı bilemedim çok kararsızım bir şans versem bunun ailede duyulacağından kokuyorum nolur bir fikir verin

Evet evlilik için yaşın çok küçük ama belli ki sen de ona boş değilsin.

Önce okul ama tanımak için fırsat da verebilirsin.
Hem belki de ilerde evlilik olursa daha da iyi tanımış olursun...
Böylece evlilik kararı alıp almaman ilerleyen yıllarda daha kolay olur...

Bence bu konuyu akışına bırakıp, okulunuza yönelin.
Yaşınız küçük önce okulunuzu bitirin, sonra evlilik düşünürsünüz. Bu kişide kısmetinizse ilerdede olur zaten.

Bence bu konuyu akışına bırakıp, okulunuza yönelin.
Yaşınız küçük önce okulunuzu bitirin, sonra evlilik düşünürsünüz. Bu kişide kısmetinizse ilerdede olur zaten.

haklısınız zaten bu konu okulun önüne asla geçemez sadece kafam karıştı işte düşünüp duruyorum ama tabii ki de okulumu engellemesine asla izin vermem

tatlım,isterse dünyanın en iyi insanı olsun.küçüksün.bırak koca işini.oku hayatını mesleğini eline al

ben ona fırsat vermeyi çok düşündüm de korkuyorum güvenemiyorum ona onun kuzeni de bana aşıktı yani olaylar biraz karışmıştı o da bunu öğrnince ona yalanlar söylemiş o bana aşık beni seviyor falan diye tamam benden uzak tutmak için yapmış olabilir ama güvenimi sarstı bizim aile biraz dedikoducudur sülalede böyle bir şey yayılırsa diye korkumdan fırsat da veremiyorum bi de o yaptıkları aklıma gelince sinirleniyorum hep

tatlım,isterse dünyanın en iyi insanı olsun.küçüksün.bırak koca işini.oku hayatını mesleğini eline al

ya tabii ki önce okul zaten evlilik benim aklımda olan bişey değil onun isteği ben yakın zamanda asla düşünmüyorum çok şükür bilinçli bir gencim ama yine de arada kaldım işte acaba hayırlısı bu mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi

18 yaşında bir erkek arkadaşının olmasında sakınca yok ama akrabalık ya da ailece tanışma olmasında sakınca var. Dışardan biri ile sevgililik kurarsın ama işin içine aileler girince kendini en geç 21 yaşında evli bulabilirsin. Okulunu oku. Aile içi bir ilişkiye başlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…