- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
- Konu Sahibi Chharlotte
-
Günaydın kk ailesiforumu uzun zamandır takip ediyorum, herkesin derdine sıkıntısına kararsızlığına ortak, çare oluyorsunuz iyi veya kötü yorumlar da bulunuluyor cevapsız kalmıyor hiçbir konu :). Bende buna istinaden bir sıkıntımı sizinle paylaşmak düşüncelerinizi, yorumlarınızı, tavsiyelerinizi almak istedim ve bu benim için önemli açıkcası. Uzatıp sizi sıkmamaya özen göstereceğim :) Şimdiden çok teşekkürler okuduğunuz için :)
5 yıllık bir ilişkim var kısmetse Ekim ayında söz yapacağız. Amma velakin bizim sözümüzden bir ay önce yani Eylül ayında erkek arkadaşımın kardeşinin düğünü var. Sevgili elticiğim farklı bir şehirde yaşadığı için hem onun bulunduğu yerde yani Manisa da hemde burada düğün olacak. Erkek arkadaşımın ailesi benim Manisadaki düğüne de katılmamı çok istiyorlar hatta bir baskı var bile diyebilirim :)
Ama gelin görün ki ailem rıza göstermiyor. Evli değilmişiz aramızda resmiyet yokmuş burdaki düğüne zaten katılacakmışım oraya gidip bir sürü resim çekilecekmiş sosyal medyada paylaşılacakmış ve sonra ya ayrılırsakmış mışmış da mışmış. İleriye yönelik ayrıldığımızda ben başka bir kişi ile hayat kurmaya kalktığımda bunlar benim karşıma çıkarmış, rahatsız olurmuşum. Çok ince ve detay bir düşünce değil mi sizcede ? Ve bu arada kalmak gibi bir problem yok Manisa da çok yakın akrabalarım var. Akrabalarımda kalacağım yani ters bir durum da yok. Sizce ailemin düşüncesi haklı mı ? Gitmem gerekir diye düşünüyorum çünkü yarın bir gün eşim olacak insanın kardeşinin düğününde onun yanında olamayacağım. Bilmiyorum ama bu duruma baya içerliyorum
merhaba canım sadece şehir dışında degil aynı şehirdeki dügüne gitmen bile sorunlu bence
ailen çok haklı
acaba o dügünden önce siz işi resmiyete dökseniz mesela kız isteme yabilirsiniz bayramda ,birde tek taş takarsın ekimdede nişan olur böylece dügünlerine sözlüsü olarak katılırsın başkatürlü hafif bir kız olarak görülme ihtimalin var
neden maddi sebeplerlemiDüğünden önce söz yapma gibi bir imkanımız yok canım ne yazık ki sadece evlenme teklifi olabilir :/
neden maddi sebeplerlemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?