Makarnalar Tavuk, Mantar ve Domates Soslu Gnocchi - Barilla Makarna Sponsorluğunda

Yine döktürmüşsun tatlım ya geçen sefer çok yaklastin inşallah bu sefer gol olur :) eline sağlık mükemmel görünüyor. Benim birincim sensin yine

Ellerine sağlık ,tabağa elimi uzatasım geldi,çok iştah çekici olmuş,başarılar dilerim.

ellerine sağlık hiç yemedim bu makarnayı bi de son fotoğraf ı göremedim benim netimle ilgili sanırım başarılar dilerim sonra tekrar bakıcam sunuma :)

ellerine sağlık hiç yemedim bu makarnayı bi de son fotoğraf ı göremedim benim netimle ilgili sanırım başarılar dilerim sonra tekrar bakıcam sunuma :)
Teşekkür ederim, bu makarna'nın tadında bir fark yok aslında. İsmi farklı sadece. Nasıl uzun makarnanın adı spagettiyse bunun da adı gnocchi. Fakat orijinalinin tadı daha farklı tabi, o daha çok patatesli bir yemek gibi oluyor, bu daha makarna gibi. Biraz da o yüzden makarnasını yaptım. Dünya mutfağı kategorisi olursa orijinalini de yaparım belki

Senin için sadece son fotoğrafın olduğu kısmı alıntıladım. Bu şekilde açılır umarım

anladım patatesli daha lezzetli bir şey olur muhtemelen sonra dönüp baktım açıldı midye kabuğu gibi tipi sanırım :)) bugün de markette ufo makarna gördüm çocuklar için yapmışlar neleri var neler

tekrar açılır dünya mutfağı iyi oluyor gerçi ben sonuncu olmuştum ama olsun :)

Patateslisinin Türk damak tadına uymadığını söyleyenler olabiliyor. Patates kroketi kızartmak yerine haşladığınızı düşünün, onun gibi bir tadı var. Seven çok seviyor, sevmeyen de yavan bulup nefret edebiliyor malesef
Gerçi sosunda bir sınırlama olmadığı için ne kadar güzel bir sos hazırlarlanırsa o kadar lezzetli olur

haklısın makarnaya lezzeti veren sos zaten bizim evdekiler kızım özellikle pek sevmiyor genelde heq sade spagetti yapıyorum onun yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…