a.s
güzel geçti görüşme doktordan memnun kaldım
geçen çarşambada muane oldum 3 yumurtam varmış
ilaçlar verildi tüpten önce kullanmam gereken onları kullanıyorum
bir sonraki adetimlede 2.günü tedavim başlıyacak hayırlısıyla
senin durumun ne aşamada:26:
Slm tedavin hayırlı olsun Tayfun Bey ve ekibi gercekten cok ilgili ve bilgililer faydali olacaklarina inanıyorum benimde ilk asilama denemem kozyatagi acibadem elif mesecide olmustu ama memnun kalmadim bir cok konudan dolayi....Sonra esimle tayfun beye gitmeye karar verdik 18 subatta basladik tedaviye yumurta takibi igne ve ilaclar esliginde cuma gunu yumurta toplama islemi yapildi dunde transfer !!13 mart test günüm Rabbimin en hayırlısıni vermesini diliyorum, tum bekleyenlerin yüzü gülsün umarım! !!!merhaba arkadaşlar
bende tayfun bey'e ilk randevumu aldım...Bu hafta gitmek istedim ama en erken 10 mart a gün verdiler.Pazartesi günü gidicem...
Bu arada 37 yaşındayım...28 yaşından beri hastanelerde uğraşıyorum bebek için...benimde 3 tüp bebek denemem var bahçeci ulun beydi doktorum.ilk denemede hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu...
Sonraki iki denememde tutmadı...Neden tutmadığı konusunda ulun beyden cevap alamadığım için daha doğrusu olana kadar deniceksin yapacak bişey yok dediği için doktorumu değiştirmeye karar verdim...Umarım tayfun bey doğru bir karadır ve umarım bu kezde üzülmem...