• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin... Gitmek İstemiyorum

Babanızı umursamaması veya her sizi etkileyecek kararda olumsuz bir yanıt verdiğinizde boşanalım demesi eşinizin pek de iyi bir eş olmadığını gösteriyor açıkçası. Böyle devam ettikçe her onun istemediği kararda boşanalım öyleyse lafını duyacaksınız. Eşinizin aklını başına getirin bence. Siz onun annesi veya babası için öyle dediğinizde o ne yaparmış merak ediyorum.

sizin fikrinizi sormadan hareket etmesi son derece hatalı ama siz onun eşisiniz anca beraber kanca beraber olmalı. ortak karar vermeniz gerekir herseyı detaylı konuşmalısınız.

Balıkesir ucuzda benim niye haberim yok..
Zorla gelmeni istemem boşanalım
Gelmezsen boşanalım diyen adam boşanmayı kafasına koymuş bence belaltı vuruyor

Bazı kadınları anlamıyorum. Burada söz konusu babanız değil ki konu sahibi. Eşiniz size söz vermiş bunu tutmamış. Hayat arkadaşına yani size fikrinizi dahi sormamış. Üstüne bir de ya gel ya boşanalım diyerek Çirkinliğin dibine vurmuş. Şimdi burada nerde yuva ben göremiyorum. Bu mudur evlilik denilen şey. İnsan eşinden çocuğundan bu kadar kolay nasıl vazgeçer. Hiç önemi yok yani ailesinin.
Üstelik sık sık istanbul gelmeme müsaade etmez ne demek? Bütün izinler paşadan mı çıkıyor? Ailenizin yanına gitmek için kocanızdan izin istemenize gerek yok. Bunu bu forumda kaç kez yazacağım daha. Sizde de Kabahat var. Çalışma demiş Susup oturmuşsunuz. Aileme gitmeme izin vermez diyorsunuz. İzin almak gibi bir düşünceniz var yani.
Boşanın ya da boşanmayın. Bir şey diyemem. Ama bu adama sizin de bir birey olduğunuzu arada kendi kararlarınızı almak gibi ihtiyaçlarınız olduğunu gösterin. Babanınıza acil şifa dilerim.

Eşinizin sizin aileniz ile bir problemi var mi? şimdiye kadar kendince sabretmis ve artık dayanamıyor mu acaba?yoksa bu şekilde artık yeter ben gidiyorum ayağı tamamen bencilllik mi?

İnsanlar böyle durumlarda biraz cesarete ihtiyaç duyar, genelde olumsuz yorum yapmam, doğruda bulmam ama bu noktada olumlu söyelenebilecek pek birşey de yok.
Biraz gözü açılsın, bazı şeylere uyansın, kendini garantiye alsın bir şekilde ki bu kadar kolay işine gelirse diyebilen bir adam yarın birgün bışanmak isterse dımdızlak kalmasın.
Bazı gerçekler acıdır ama bu gerçekleri acı olarakta olsa öğrendiğimizde, önlem alabiliriz en azından diye düşündüm.

Ailen hastayken kendini düsünüp, seni " ya ailen ya ben " diye secim yapmak zorunda bırakan bir adam icin aileni yüzüstü bırakmaya asla değmez.. Dön annenin babanına, o hasta insanlari yüzüstü bırakma sakın.

Sana artık sende bir yuva kurdun, kocanın yanında ol demek isterdim lakin insanlığını yitirip üç kuruş elime fazla kalacak diye anne babayı ikinci plana atan bir adam ileride seninle ilgili birsey olursa da aynı tepkiyi gösterir bu yüzden önce ana baba sonra kocanı düsün..
O insanlar seni bu yasa getirebilmek icin ne fedakarlıklar yaptı. Öyle ilk hamlede seni zor durumda bırakmadılar.. Eğer simdi gidersen vicdan azabından duramazsın, aklın kalır ve evinde yine huzursuzluk cıkar..
Ya esini ikna et bir sure ben burda kalayım diye yada esinle gitme

10 senem balıkesir merkezde geçti eşimin ataması dolayısıyla çok uzaktayız şimdi ben gün sayıyorum bir an önce Balıkesir E gidebilmek için .Önce zorlanırsınız çünkü İstanbul'a göre çok küçük kalır ama alışınca gitmek istemezsiniz sakin şirin bir şehir.Bandırma uzak kalır merkezde oturmanızı tavsiye ederim.Bahçelievler veya 52 evler güzel yerler 1000 liraya çok güzel bir evde oturursunuz 600-800 E orta halli bulursunuz eğer gitmeye karar verirseniz şehir anlamında pişman olmazsınız ayrıca gerçekten çok ucuz bir şehir her açıdan

Evlenirken eşim de bana söz verdi balıkesir E dönecez diye zorunlu görevinin bitmesini bekliyoruz olur da o da sözünde durmazsa bilmiyorum nolur ama hoş şeyler olmaz sanırım

Merhaba kızlar.

İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.

10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.

Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.

Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.

Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
eşin senden boşanmayı kafasına koymuş ki böyle radikal bir karar alabiliyor.
bırak gitsin tek başına.
tek senin çabanla yürümez ki bu iş.
sürekli boşanalım diyen bir adamla işin ne?
bu kadar gaddarlık vicdansızlık olamaz.
rahat yaşayıp ta ne kadar rahat olacak ki.
orada maaşı 10.000 tl ye mi çıkacak nedir yani.
saçmalık.
boşan demek zor ancak ilk etapta gitsin tek başına bir müddet yaşasın.
sen de ailenle yaşa.
ayrı kalın bir süre.
sonra duruma göre hareket edersiniz.

Evet haklısınız verilen söz tutulmalı. Size bu konuda baskı da yapmamalı ama fikri değişmiş olabilir ve ikna çabalarına girişebilir. Bu normal geliyor bana. Ama son karar sizde olmalı verilen bir söz olduğu için. Önceki konuşmalarınızda bu çaba oldu sanırım. Şehir tercihini tamamen size bırakmış. Ama habersizce istemesi tayini tabiki yanlış onu belirtmiştim zaten. Ben sadece gitmek istemesini haklı buluyorum. Çünkü babanızın sanırım sadece psikolojik olarak desteğe ihtiyacı var ve siz zaten sık sık gidebilirsiniz bunun için. Hergün gitmeniz gereken bir durum varsa bakım anlamında o ayrı o zaman düşüncelerim tamamen değişir. Bence deneyin bilemiyorum ama bu boşanma sebebi değil bence. Ki tayini çıkacak mı daha o da var. Şimdiden kendinizi üzmeyin.
ikna edemeyince boşanma resti çekmesi hiç hoş değil ama.

Merhaba kızlar.

İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.

10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.

Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.

Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.

Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
Bu altını çizdiğim yere bir bakar mısınız? Bu adam sizi zaten gözden çıkarmış. Birlikte gitseniz de mutlu olur musunuz bilmiyorum.
Balıkesir yaşamak için fena bir yer değil bence. Denize yakın yerler tercih edilebilir. İstanbula'a da çok uzak sayılmaz. Ayda bir gidilir. Ama eşinizin tavrı hiç hoş değil.

eşinizin derdi para değil bence gelemeyeceğinizi biliyor boşanalım ne demek? yürüsün gitsin babanızın evinde oturun

Merhaba.
Durumunuza üzüldüm. Allah kolaylık versin, herkes için en hayırlısı neyse o olsun.

Sizin yerinize koydum kendimi hani büyük konuşmak gibi olmasın da ailemi tercih ederdim diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi önceden konuşulmasa yada zorunlu tayin olsa ok, kabul et deriz. Ama keyfi bir durum için ailemi bırakmazdım. Üstelik baban umurumda değil tavırları beni iyice uzaklaştırırdı eşimden.

Babanıza şifa diliyorum. Dilerim tercih yapmak zorunda kalmazsınız, eşinizin aklı başına gelir bir an önce

kocanız sadece kendisini düşünüyorsa bırakın kendisini düşünmeye devam etsin gitmeyin siz

he rtürlü gitmenizi istemiyor ki niyeti boşanmak ne demek ya anlaşmalı boşanalım ya gelirsin ama zorla gelmenide istemiyorum yani bence sen gelme demiş:KK53:

kocan nere sen ora olmasi lazim ailen her zaman yaninda olmayacak...
sen ailen için eşinden boşaniyosun bu konu çok yanlış.
peki eşin de ailen için boşansaydı o zaman haklisin derim..
balıkesir güzel yer orada akçay edremit var çok güzeller hemde yazin tatile çikarsin haftasonu oh mis gibi gelir sana..
çok yanlış yapıyosun bence.

kocan nere sen ora olmasi lazim ailen her zaman yaninda olmayacak...
sen ailen için eşinden boşaniyosun bu konu çok yanlış.
peki eşin de ailen için boşansaydı o zaman haklisin derim..
balıkesir güzel yer orada akçay edremit var çok güzeller hemde yazin tatile çikarsin haftasonu oh mis gibi gelir sana..
çok yanlış yapıyosun bence.

Konunun neresini okudunuz :KK16:

Back
X