Merhaba kızlar.
İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.
10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.
Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.
Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.
Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
Durum güncellemesi : Az önce beyefendi geldi. Ayrı odalarda takılıyorduk yaklasık bir aydır. Geldi ve sıralamaya başladı. Yüz bulamadı. Yarın davanı açıyorsun, açmıyorsan ben açacağım dedım. Ciddiye almadı devam etti şebekliğe. Tekrar ettim. Sen ciddi misin dedi? Birde soruyor musun dedım, zaten bu zamana kadar ciddiye almadığın için 5. kere bana boşanma lafını ediyorsun dedım.
Ben boşanmıyorum dedı. Bende gayet sakin bir şekilde . ''tayin istiyorum kabul etmezsen boşanalım, memlekete gideceğiz bayramda 20 gün kalacağız gelmezsem bosanalım, baska yere taşınacsgız, metrobüse bınmeyecegım, gidip ev tutacağım,kabul etmiyorsan boşanalım. bu ne ya dedım. Takın ailece boynuma yuları nereye isterseniz çekin .bende aman beni boşama diye kuyruğumu kıstırıp susayım kabul edeyım her seyı. oyle bır hayat yok kusura bakmayacaksın dedım.
Tabı sarılmaya calıstı . ittim. zorla sarılmaya çalıştı. gücüm yetmeyince ağlamaya başladım. o zaman bıraktı anladı artık durumu. Kurtulunca kendisinden, aldım alyansımı yüzüne fırlattım. '' bunu da yularını takıp keyfinize gore cekecegınız, kullanacağınız bırının parmağına takarsın dedım cektım gittim odadan .
Allah'tan kızım uyuyordu o esnada. o uyanık olsaydı, onu girseydim, güç bulamazdım kendimde.
Sonra çıktı gitti evden...Son durum bu kızlar