Tayin işleri istifa

Krdlnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
48
32
8
Selam kızlar ben istanbulda memurum 3 yıldır çalışıyorum ve evliyim 6 aydır eşim ise doğuda küçük bir şehirde memur ben çakılı kadro olduğumdan dolayı tayin hakkım yok eş durumu yapamıyorum eşimin gelmesi gerekiyor. Ama gelmesini istemiyoruz istanbulda hayat şartları çok zor kiralar aldı başını gidiyor ve hiçbir yakınımız yok Burda çocuk olsa ilgilenecek kimse yok, eşim doğuda çok rahat refah seviyesi yüksek ve ekonomik olarakta rahatta iki arada bir derede kaldım acaba istifa edip tekrar hazirlansammi yoksa eşim istanbulami gelse siz olsanız napardiniz

merhabalar. esinizin bulundugu ilde unvaniniza uygun bir kuruma gecici gorevlendirme talep etmeyi denediniz mi. su anki kurumunuz muvafakat verirse gidersiniz. ben ankaradayim burda oyle cok kisi var gecici gorevlendirme ile farkli yerden gelmis kisiler.

Selam kızlar ben istanbulda memurum 3 yıldır çalışıyorum ve evliyim 6 aydır eşim ise doğuda küçük bir şehirde memur ben çakılı kadro olduğumdan dolayı tayin hakkım yok eş durumu yapamıyorum eşimin gelmesi gerekiyor. Ama gelmesini istemiyoruz istanbulda hayat şartları çok zor kiralar aldı başını gidiyor ve hiçbir yakınımız yok Burda çocuk olsa ilgilenecek kimse yok, eşim doğuda çok rahat refah seviyesi yüksek ve ekonomik olarakta rahatta iki arada bir derede kaldım acaba istifa edip tekrar hazirlansammi yoksa eşim istanbulami gelse siz olsanız napardiniz
Ücretsiz izin hakkı filan olmuyormu

merhabalar. esinizin bulundugu ilde unvaniniza uygun bir kuruma gecici gorevlendirme talep etmeyi denediniz mi. su anki kurumunuz muvafakat verirse gidersiniz. ben ankaradayim burda oyle cok kisi var gecici gorevlendirme ile farkli yerden gelmis kisiler.
Gecici gorevlendirme istedim ret verdi çalıştığım kurum

istifa edip gidin ya da başka bir kuruma geçiş isteyin bölümünüz nedir

Eşim doğuda demişsiniz. Öğretmenlerde zorunlu hizmet bölgelerine çakılı kadro da olsa tayin istenebiliyor. Sizde yok mu acaba bu durum? Açıkçası tekrar sınava hazırlanmak bana kolay gibi gelmiyor. Bir çok arkadaşım 3-4 yıl eşiyle ayrı yaşayıp her fırsatta izin kullanıp sonrasında eşin olduğu bölgeye tayin istediler. Buna çoluk çocuklu arkadaşlarım da dahil

ben olsam istifa filan etmem. neden mi hayat bu ne olacağı belli olmaz. yarın bi gün ayrılma durumu olur (Allah korusun ama hayat bu) mesleğinizden olmuş olursunuz. o gelsin mümkünse. fedakarlık yapılmaz bu devirde eş bile olsa. ya da hazırlanın tekrar atanırsanız istifa edersiniz geçersiniz.

sınava bir sene var zaten bu sene çalışın girin ondan sonra bakarsınız duruma göre

Back
X