Tayin isteme

fatmagiller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
83
11
13
Arkadaşlar merhaba benim nişanlım İstanbulda ve bende onun bulunduğu şehre gitmek istiyorum ancak özel sektörde çalışıyor ve sigortası bir yılını doldurmadı. Yönetmelikte gözden kaçan bir kolaylık yada sizin bildiğiniz bir kolaylık var mı? Geçici görevlendirme de geçerli, kolaylığı yada izlenen yol. Şimdiden teşekkürler:)

Artık bir sene yetmiyor maalesef özel sektör çalışanları için kesintisiz üç seneye çıktı tayin için gerekli zaman

Arkadaşlar merhaba benim nişanlım İstanbulda ve bende onun bulunduğu şehre gitmek istiyorum ancak özel sektörde çalışıyor ve sigortası bir yılını doldurmadı. Yönetmelikte gözden kaçan bir kolaylık yada sizin bildiğiniz bir kolaylık var mı? Geçici görevlendirme de geçerli, kolaylığı yada izlenen yol. Şimdiden teşekkürler:)
Siz memursunuz galiba,normalde 1 yıl dolmadan gidilmez ama eğer yasa kabul edildiyse bu süre 3 yıl olacak eşi özel sektörde çalışıp kendisini memur olan kişi eşinin yanına gitmek isterse karşı tarafın çalıştığı yerde 3 yıl çalışması ve sigorta priminin 3 yıl boyunca düzenli ödenmesi gerek,şuan yasa kabul edildimi bilmiyorum.

Hastanede çalışıyorum ben bende yeni atandım, psikologum. Off off nasıl heleederiz bilmiyorum ya

Hizmet puani doldurmadangidemiosun die biliorum. Es durumundannasi olur bilmem.

Back
X