- 24 Mart 2009
- 3.193
- 4.340
- 658
- Konu Sahibi maydanozsuyu
Sadece prefabrik düşünmeyin derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
600 dönüm müsanırım yanlış yazdınız ama bütçeniz çok düşük ruhsat mimari proje vs zaten bu paranın dörtte birini götürür. Çelik konstrüksiyon düşünebilirsiniz onlar yalıtım olarak taş yünü kullanıyor çok başarılı.
tabi prefabrikten daha pahalı bir araştırın
100 bin Tl ile duzgun bir arsa bulmaniz cok zor sahibinden sitesinden fln biraz inceleyin isterseniz
Serdivanda hayvancilik yapamazsiniz ztn merkezinde arsa da zor biraz disinda koylerinde fln olabilir
Geyve, Pamukova dusunmezmisiniz?
eşimin anne tarafı Sakaryalı, serdivanda 5 sene önce site içindeki evleri 450-500 bin civarına almıştı birkaç akrabası. arsa o fiyata zor gibi.
600 metrekare olacak ya.600 dönüm müsanırım yanlış yazdınız ama bütçeniz çok düşük ruhsat mimari proje vs zaten bu paranın dörtte birini götürür. Çelik konstrüksiyon düşünebilirsiniz onlar yalıtım olarak taş yünü kullanıyor çok başarılı.
tabi prefabrikten daha pahalı bir araştırın
Akyazı, hendek falan olur o zaman. işiniz nedir acaba. ileride hayvancılık yapacaksınız tamamda şimdi sıkar mı sizi küçük yer, bunalmaz mısınız? okulu, hastanesini falanda araştırın derim.Köy kasaba civarı olacak zaten...
Emlakcilar ile görüştük. Bizim istediğimiz mevkilerde 200 bine buluyoruz aslında.
Akyazı, hendek falan olur o zaman. işiniz nedir acaba. ileride hayvancılık yapacaksınız tamamda şimdi sıkar mı sizi küçük yer, bunalmaz mısınız? okulu, hastanesini falanda araştırın derim.
bir inşaat mühendisi olarak statik projesi deprem yönetmeliğine uygun kaliteli malzeme kullanıldığında betonarme bina kadar güzeli yok. prefabrik yapılar henüz yeni yeni çıkıyor piyasaya bilinmeyen yönleri çok fazla. üstte de yazıldığı gibi çok iyi bir yalıtım gerekiyor.
Merakımdan soruyorum benim de ileride böyle bir hayalim var. Acaba hazır müstakil ev alıp tadilattansa, prefabrik/betorname +arsa+tapu-mimar+peyzaj daha mı ucuza denk geliyor ?
Teşekkür ederimHayir daha pahalı ama deprem bölgesi oluşu yapılmış bir eve güvenimizi düşürüyor. Malzemeyi seçelim istiyoruz ve evin tamamen bizim istediğimiz şekilde olmasını istiyoruz. Odaları metrekareleri kileri sığınağı vs....
Biraz da işin eğlence kısmı var.
Çift olarak heyecanlanma...
Betonarme uygun bence.240 250 bin tl ile gidicez.
100 bin tl arsa 600 dönüm vs düşünüyoruz.
1 2 sene içinde evi yavaş yavaş yapıcaz. İşte 140 bin ile olabileceği kadar hemen yapıp kalan kısımları sene içinde halletmeye çalışıcaz
Merhaba hanımlar...
Son 2 aydır tayin işleri vs kafam fena karışık.
Bu sene bulunduğumuz ili beğenmediğimiz için tayin isteme kararı aldık. Evi falan sattık geçen ay.
Sakarya düşünüyoruz.
Arsa üzerine 2 katlı dubleks ev planlıyoruz ama eşimle ikilemdeyiz. Prefabrik mi, çelik mi, betonarme mi?
Ben prefabrik istiyorum eşim betonarme.. Çelik bilemiyoruz henüz olayı nedir ne değildir araştırma halindeyiz.
Ev olayına karar versek sakarya da hangi ilçe güzeldir kafalar karışık. Sapanca dışında akraba var çünku. Merkez de biz istemiyoruz.
Fikri olan bilenler bi el atın kurban olam gece kalkıp acaba şöyle mi yapsak diye konuşur olduk.
Sapanca Kırkpınar ben çok beğeniyorum.Her sene gidiyoruz.Maja restorantta rezervasyon yapıp kahvaltı etmeyi unutmayınMerhaba hanımlar...
Son 2 aydır tayin işleri vs kafam fena karışık.
Bu sene bulunduğumuz ili beğenmediğimiz için tayin isteme kararı aldık. Evi falan sattık geçen ay.
Sakarya düşünüyoruz.
Arsa üzerine 2 katlı dubleks ev planlıyoruz ama eşimle ikilemdeyiz. Prefabrik mi, çelik mi, betonarme mi?
Ben prefabrik istiyorum eşim betonarme.. Çelik bilemiyoruz henüz olayı nedir ne değildir araştırma halindeyiz.
Ev olayına karar versek sakarya da hangi ilçe güzeldir kafalar karışık. Sapanca dışında akraba var çünku. Merkez de biz istemiyoruz.
Fikri olan bilenler bi el atın kurban olam gece kalkıp acaba şöyle mi yapsak diye konuşur olduk.