Tayin sorunsalı karışmış bir kafa :/

Ben istanbulda yasiyorum. Ama memleketim beydag akrabalarim yasiyor orada. Sik sik gidiyoruz bu yuzden. Kirazi felan bilirim. Istanbul bence zor. Gercekten kiralar almis basini gidio. beydag kiraz gibi yerlere gelen ogretmenler cok rahat ediyor. Guzel birikim yapiyorlar. Halk yardimci oluyor. Kucuk sakin yerler. Haftaici pek yapacak birsey bulamazsiniz ama odemise gidebilirsiniz. Yarim saat degil arasi. Orada daha genis imkânlar var. Arabanizda varmis. Haftasonlari da izmire gidersiniz. Istanbulun stressli yasamindan iyidir. Tek sorun kucuk yer diye sikilir misiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiraz,Kinik,Beydagi ozellikle mi istiyorsunuz yoksa İzmir olsun diye mi? Cunku buralar izmir merkeze cok uzak yerler İzmirle alakasi yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Özellikle istiyorum çünkü memleketim ödemiş ve orada dayalı döşeli evim var araba ile gidip gelince marşları yatım saat çünkü :)

Özellikle istiyorum çünkü memleketim ödemiş ve orada dayalı döşeli evim var araba ile gidip gelince marşları yatım saat çünkü :)

He ozaman is degisir cunku İzmiri bilmeyip Kirazi Kinigi izmir merkez gibi sananlar gelipte hayalkirikligina ugrayanlar oluyor :) Misal İzmirliyim bu dedigim İzmirin bu ilcelerine hic gitmedim ve Manisanin canliligini tercih ederim dedim 45 dk da Bornovada evimde oluyorum ben.
Allah gonlunuze gore versin.Hic dusunmeden yazin ozaman buralari.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buralar çıkarsa zil takıp oynarım çünkü kira derdim de olmayacak hemde memleketimde yaşıcam ilk tercihlerim buralar olcak zaten Allah'ın izniyle hayırlısı olsun artık

Imkansız degil ben zaten Beydağı kiraz kınıık isticem ki geçen yıl benim şuanı puanımla az bi farkla kapattı branş bilişim takip ediyorsanız iyi gelişmeler var ortaokulda 4saat ders olma gibi

Branş öğretmenleri için şans var evet.
Sınıfçıysanız diyerek yorum yapmıştım..

Aynı semtten olacak okullarımız nerde çalışırsam evi rodan tutucum eşimde o semtten okul isticek

sadece orda oturmanız kurtarmazki sizi bir yere gitmek en az bir saatini alıyor insanın kira uçuk doğalgaz uçuk zaten istanbulda doğu görevi olan yerler genelde sancaktepe taraflarından oluyor oralarda dağ başı gibi eski hem evler hemde çok pahalı

İşiniz ne bilmiyorum ama artık istanbulun neredeyse her yeri Doğu görevi bunları araştırdım onun için yazıyorum hafta içi zaten işimde gücünde olucam hafta sonu gezmeye gidersem ancak o zaman çekerim trafiğini

70 puanla isticem branşım bilişim teknolojileri İzmir merkez düşünmüyorum düşündüğüm yerler kiraz Beydağ kınıık geçen yıl bu çok ta uçuk olanlarla kapatmadı buralar

beydağdaki evim 2+1
270 tl idi
kaloriferli evler de 400 tl maksimum
para biriktirmek için iyi bir yer.

önce ege sonra istanbul derim ben. branş sınıf öğretmenliği ise ikisininde ihtimali çok düşük gerçi.

Memleketiniz odemis ise bence istanbulu dusunmeyin. Hem orada evinizde hazirmis. Benim ortaokul lise yillarim odemiste gecti. Simdi benim ve esimin is imkani olsa ben odemise donerim. Istanbul sadece gezmeye gelinecek bir yer bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten ilk tercihim ödemiş tarafı olacak ama oranın çıkıp çıkmayacağı belli değil ikinci seçenek istanbul düşünüyoruz oda artık Doğu'dan baktığımız için Doğu'da 2sene mi istanbulda 3 senemi istanbul daha mantıklı geliyor zaten bu süreyi doldurduğumuzda ödemiş bizim yerleşeceğimiz yer

Sıralamam bu zaten branşım sınıf değil eğer öyle olsa. Burda kimseyi oyalamam bile onların tYinleri çok zor çıkıyor.

yok canım oyalamak olarak bakmadım hiç, olabilir puanın yüksektir, çıkmabilme ihtimali olur yanii

Bizde eşimin tayini üzerine doğuda görev yapıyoruz.Tayinimizi Manisaya istedik beklemedeyiz şuan..ben Manisalı olan yada Manisada yaşamış birilerinden bilgi almak istiyorum ama nerden nasıl başlık açıcam yada böyle bir konu varsa nerden bulucam bilemedim daha doğrusu baktım ama bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar çok ihtiyacım var

Ege'ye gidin gaari napçeniz istanbulda havası kötüü suyu kötüü kalabalıık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…