- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 38
- Konu Sahibi meltem_eymen
-
Arkadaslar esimin tayini tercih dısı hakkariye cıktı sok olduk 2 yıl esim ortam dolasıyla sizi götürmem diyor 11 aylık bebeğimizde var bende inatlasıyorum gidicem diye ne yapmalıyım ankarada oturuyoruz annemler esimin annesi burada ben eşimden ayrı 2 sene gecirmek istemiyorum nasıl olcak moralim cok bozuk bir akıl verin
"ben olsam mutlaka giderdim" diyenler var fakat hakkari ve şırnak gibi bazı bölgelere eşler istesede gidemiyor, eşiniz askerse ve sınır karakoluna çıktıysa tayin zaten orada karakoldan başka bir yer olmuyor ve eş götürme yasağı var. benim ablamda 1 yıldır eşinden ayrı ve 5 yasında oğlu var, 3 ayda bir gelebiliyor, ilk tayin günleri çok zor olsa da insan herşeye alışıyor, bence en hayırlısı ankara da kalmanız ama siz bilirsiniz yinede. eniştem de hakkaride sınır karakolunda eş götürülemeyen bir yer malesef. ama eniştem eş götürülse bile kesinlikle eşini götürmek istemediğini dile getirir hep. Allahım hepsini korusun ve ailesine bağışlasın inşallah, hepiniz için hayırlısı olması dileğimle....
meltemcim canım daha yeni görüyorum konunu bence gitmelisin eşinden ayrı kalma çocugunda babasız kalmasın 2 yıl git ne olucak sanki tamam hakkari zor bir şehirmiş ama gitmelisin yani
ay bende polis eşi olucam senden bunları duydum ben şimdi kara karaaaaaa düşünoyurm
ilçe mi merkez mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?