- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi meltem_eymen
-
ahhh o yola varya bana ecel terleri döktürürdü .....yüreğim azımda hava alanına giderdik ....herkes eşinin yanında olmak ister ama zaten eşler evde durmuyorki????? benim eşim ayda 3 gün eve geliyordu 27 gün tek başımaydım ki lojman ortamı zaten gergindi herkes stres yüklüydü normal olarak evde de huzur yoktu yani tek başına olsanda...valla canım karar senin istersen bir git gör ama gerçekleri söylemek lazım sonra şok olma...zaten evlilere 3 ayda bir 15 gün izin veriyorlar ..emin ol eşini orada olduğundan daha fazla görmüş oluyorsun ...bizim ilk tayin yerimizdi bide
ahhh o yola varya bana ecel terleri döktürürdü .....yüreğim azımda hava alanına giderdik ....herkes eşinin yanında olmak ister ama zaten eşler evde durmuyorki????? benim eşim ayda 3 gün eve geliyordu 27 gün tek başımaydım ki lojman ortamı zaten gergindi herkes stres yüklüydü normal olarak evde de huzur yoktu yani tek başına olsanda...valla canım karar senin istersen bir git gör ama gerçekleri söylemek lazım sonra şok olma...zaten evlilere 3 ayda bir 15 gün izin veriyorlar ..emin ol eşini orada olduğundan daha fazla görmüş oluyorsun ...bizim ilk tayin yerimizdi bide
canım demişsinya 3 ayda 1 onbesgün izin veriyorlar diye bu polisler içinmi gecerli askerler içinmi cünkü esimin senelik 20 gün izini var yoksa sehir hakkari oldugu içinmi böyle ayrıcalık tanıyorlar
Bitti mi canım sizin şark göreviniz.
Bizde eşim buraya gelirken yüreğimiz ağzımızda oluyor. Ne illet bir yer. Son 1 yılımız, sağlıkla bitseydi.
canım demişsinya 3 ayda 1 onbesgün izin veriyorlar diye bu polisler içinmi gecerli askerler içinmi cünkü esimin senelik 20 gün izini var yoksa sehir hakkari oldugu içinmi böyle ayrıcalık tanıyorlar
Eşin gitti mi?
Şarklar açıklandıktan sonra bayağı giden olmuş.
Birçok kişi 15 günlük izin süresini bile bitirmeden gidip başlamış, bir an önce yer bulup yerleşmek için.[/QUOT
nasipse temmuzzun 5 inde gidecek
askerler için geçerli canım ..eşi yanında değilse ayrıcalık tanıyorlar ...sonuçta çoluk çocuğunu görmesi lazım ...ben çok ısrar ettim gitmek için eşim istememişti ..sen buradayken daha çok strese giriyorum ..ya bir şey olursa diyorum diyordu bende üzülmesin diye evden çıkmıyordum..zaten olaylar olduğu için sürekli istesen de nizamiyeden çıkarmıyorlar ..çocuklar okula bile gidemiyordu ...içini karartmak istemiyorum ama bil yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?