Taytlar Hakkındaki Düşünceniz

Bence yakışana fıstık gibi oluyor ama, boyu kısa ve kalın bacaklılarda hoş olmuyor.
Uzun tunik tarzı kıyafetlere çok yakışıyor, kısa kot eteklere yakıştıramıyorum ben.
Bu arada ben hiç giyinmedim......

ya bnde beğenmiorum hani insanlar bişeye takıo herkeste war herkeste olmasıda ne bileim insann midesi bulanıo görünce..

bir şey moda olunca hekesin üzerinde görmekten nefret ediyorum ben.

tayt meselesine de gelince,yakışan yakışmayan herkesin üzerinde görmek de benim midemi bulandırıyor açıkçası.
bıngıl bıngıl etler sarkarken,o taytları nasıl giyerler anlayamıyorum doğrusu -tatlicadiarzu-

ben cok seviyorum.. öyle uzun tunik giymiyorum kalcamı örten cok hafif uzunlukta tsirtlerle giyiyorum altınada nasıl tarif etsem converse tarzı spor ayakkabılarımı giyiyorum.. gayet spor oluyor.. etek altında hos bulmuyorum ama... bide bi model var mesela atıyorum yanları cizgili herkes onu giyerse tadı olmuyor.. geel olarak taytları seviyorum.. kendimi bildim bilelide giyerim hem raha hem spor.. ama abiyeleştirmek bana pek hos gelmiyor

Hamileyim esnek oldukları için rahatça giyiyorum. Kalçayı örtmeyen kıyafetlerle giyilirse çoook kötü duruyor. Tunik altına giyiyorum çok rahat. Çok beğendiğim ama kısa olduğu için giyemediğim kıyafetlerimi de taytlar sayesinde giyebiliyorum. Hamile kıyafeti masrafından kurtarıyor tavsiye ederim.

bende kot mini etek altina tayt giyiyorum zayifimda bacaklar duzgun yakistigini soyluyorlar bende begeniyorum hemde cok hosuma gidiyor

Güzel vücutlu bayana yakışıyo,ama sıska sıska bacaklı yada patlıcak derecedeki bayanlar giymiyomu hiç yakışmıyo.İlk başta güzeldi gözüm alışana kadar ama şimdi pek hoşuma gitmiyo

taytlara acayip bayılıyorum giyenleri hatta kıskanıyorum ama bana yakışmadığı için giyemiyorum giyenlere imreniyorum

ben tayti pek sevmiyorum herkez giyiyor o yüzden böyle uzun coraplar tercihim :))))

taytlar genelde uzun mini elbise tarzi olan kazaklarla cok hos duruyor tek öyle giyiyorum onun haricinde eteklerin altina giymekten hoslanmiyorum

cidden tunikelerin altina tayt giymek daha bi sexy havali yapiyor insani ( tabii uygun bi vücuda sahipsek )
diger türlü biraz cocuksu kaciyor sanki :))
tabii bu benim düsüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…