Taytlar Hakkındaki Düşünceniz

kesinlikle haklısın, kalça bölümü geniş olanlar ve ya basen problemi olanlar kesinlikle giymemeli, bu arada senin de uykun yok galiba bendensin :)))

Pek bana göre değil ama zayıf olanlara ve bacagı müsayit olan(çarpık olmayan vs.) kişilere yakışıo bence

Ya kzılar boggg olacak kadar cok gıyılmıyor ben okadar sık karsılasmıyorum taytla ve bende sevıyorum kıskanc eşler sevgılıler babalara çene kapattırıyor

giyiyorum ama uzun tuniklerle ve çizmeyle
yani elbise altına,sade ya da bot,ayakkabı,terlik v.s ile giymem
hem hoşuma gitmiyor öyle hem de bacaklarım ince

Bayanlar bende bu tayt altına ne tür ayakkabı giyilebilir onu soracaktım çizme dışında mesela mini elbise altına kahverengi giymeyi dusundum ama normal kış mevsimi olmadığı icin çizme giyemem babet felan da komik durur gibi geliyo

ben hep mini eteğin altına ve uzun tişörtlerin altına tayt giyerim,bence güzel oluyor,ayrıca tayt giymek için bacaklarınız düzgün olsun yeter,öyle uzun bacaklara falan gerek yok.

etek ya da elbise altına pek yakıştırmıyorum.tuniklerle çok hoş oluyor.tabi çok fazla kilo problemi de olmamalı giyebilmek için.

bence taytlar fizik güzelse harika duruyor
ama ben mini etek altına değil de tunik altına daha çok yakıştırıyorum boshayallersmile
etek altına giyildiğinde bence eteğin hiçbir havası kalmıyor,görüntü bozuluyor

Tayt giymekten vazgeçemem heralde :) Çok seviyorum yaaa.Şimdilik kilom ve bacaklarım müsait.Doya doya giyeyim o zaman :))))))

topuklu ayakkabı ve tayt kombinasyonunu seviyorum tabiki şekilli bacakları olanlar kullanmalı aksi takdirde göz zevkini bozuyor :)

ben tunik ve altınada bi çizmeyle giyiyorum çokda seviyorum

en sık kullandığım şekil...

bende çok severim tayt..hem rahat oluyor hemde şık..kışın uzun tunik ve çizmeyle kullanıyorum...yazın ise diz altında olanları yine üzerine tunik tarzı bluzlerle giymeyi seviyorum...

mini etek ya da elbise altında beğenmiyorum,işte o zaman altına uzun don giymiş gibi bir görüntü oluyor...

etek altına tayt modası da yeni çıktı. Altı kebap, üstü şişhane. sırnaşık şeyHiç beğenmiyorum. Şalvar giysen daha çok yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…