Taytlar Hakkındaki Düşünceniz

Yazın değil de kışın giyiyorum tayt,oldukça rahat.Penti'nin batik taytını tavsiye ederim,biraz transparan ama yapacak bir şey yok.sempatiksalakcinni Yalnız yakışan giymeli taytı.Yakışan da üstüne uzun bir kazakla ,tunikle giymeli,ama.Fizik mükemmel de olsa öyle dımdızlak güzel durmuyor.sempatiksalakcinni

Tayt bir zamanlar spor sirasinda giyilen bir kiyafetti simdi gunluk kiyafetlerin gobeyine oturmus durumda cok hos kombin yapanlarda var ama bence cok abarttik
Gittiyim spor salonunda bir arkadas giyiniyor ince siyah tayt pilates sirasinda eyilince butun kalca hatlari ic camasiri ortaya cikiyor resmn ve butun erkeklerin gozu onda tabiki cok hos deyil bence

Ben de tayt modasının abartıldığını düşünüyorum bir kere kabul etmek gerek herkese yakışmıyo;ama insanlarda garip bir moda takıntısı var ki almış başını gitmiş...Hele ki taytın üstüne giyilen bluzların vs. boyunun kısalmasıyla hiçte estetik olmayan görüntü ortaya çıkıyo bence...

aynen katılıyorum sana canım herkese yakışmıyor, dımdızlak giyenlere ise hiçbir şey demiyorum.

bende tayt gıyenlerdenım yazın kot pantalon cekılmıyor ınsanın bacagına yapısıyor bende genelde sıyah tayt tercıhım ustunede tunık tarzı bısey ıle kombıne edıorum altınada babet bu arada kapalı bı bayanım ama taytan vazgecemıorum

mümkünse kilolu bayanlar giymesin herkes fiziğine göre giyse çok daha hoş olur gibime geliyor her fiziğin kendine göre avantajları ve dejavantajları var ne de olsa

önümde taytla yürüyen herkese aynı şeyi söylüyorum içimden çıplak çıksaydın daha az dikkat çekerdin hele bide desenli olanları moda diye giymek zorundamı hissediyolar kendilerini anlamıyorumki

ben 5 yıldır giyiyorum taytları daha moda olmamışken çok beğenmiş rahatlığına ve zayıf göstermesine bayılmıştım bu modanın öncülerindenim diyebilirim
hala da kullanırım bence tuniklerle fln çooook hoş oluyor ama spor bişey bana kalırsa.
çıplak gösterme fikrine de katılmıyorum insanların çorapla taytı karıştırmasına bağlıyorum biraz modern bakalım lütfen etrafımıza bu kadar gaddar olmayalım.

bende kullanıyorum..hele tuniklerle çok hoş oluyor ama kalın bacaklı ve baldırlı kişilerde felaket duruyor ama inadınada okadar çok giyen varki :92:

aşırı kilolu olupta taytlarla ortalıkta salınalar ,için dedim çıplak gezseler daha iyi diye hemde üzerinde tunik olmadan

ben giyiyorum arada bir ama hep giyilecek bişi değil bana göre.ama seviyorum.. uzun bişeyin altına.çünkü her yeri belli ediyo

zayif kilolu, uzun kisa boylu, ben bir cok kiside görüyorum bu tarzi,

ben hic giyinmedim kendime yakistiramiyorum
ama bazen giyinenlere yakisitirp begeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…