Taytlar Hakkındaki Düşünceniz

evet tayt kimisinde çok hoş duruyo kimisinde berbat.bide her kıyafetin altına(örn mini etek) tayt hoş durmuyo.. bu da benim taytlı sitilim..ben taytlı bi bunu yakıştırıyorum kendime

mini etek giyemeyenleri tatmin edici bir özellik sağlıyor.Mini eteği giyip altına tayt giyiyorlar.Taytla bu boşlugu telafi ediyorlar

bence mini etekle itici geliyor..ha tayt giymişsin ha ince yerine kalın külotlu çorap giymişsin.taytla giyen çoraplada rahat giyer herhalde..denemedim bilmiyorum..

herkese yakışmıyor ve herkes giyiyor kızılay dağıtmış gibi
ben giymek istesem de giyemem kusasım geldi artık

bende size şunu diyim modaya uymayın siz moda yaratın onlar size uysun ben öyle yapıyorum

düzgün ince uzun ve zarif bacaklar için çok hoş bi seçim ama şişman ve kısa bi bacak için itici

uzun modellerin üsütne hoş duruyo giyiyorumda ama mini etekle bence hoş durmuo

ortaokul-lise yıllarımda vazgeçilmezimdi taytlar, yaz-kış giyerdim. Yazın uzunca tişörtler altına çok hoş dururdu (o zamanlar böyle bodyler değil de, adam gibi tişörtler vardı bizler için de, terletmeyen, pamuklu). kışın ise vazgeçilmezlerim, tayt, üstüne tunik gibi kalçayı örten oduncu gömlekler. tabii o zaman kilo ve sıkılık olarak 10-12 sene evvel çok farklı durumda idim:çok üzgünüm:senağlama kaydirigubbakcemile3 postallarla giyerdik o zamanlar, ama işin garibi, o zamanlar belki çok daha fazla giyilmesine rağmen, aynı ortamda birkaç kişi aynı giyinmiş olmazdınız. sanırım bu zincir mağaza sistemi çok azdı belki de hiç yoktu ve insanlar tek tek mağazalardan alışveriş yapıyordu. her mağazada farklı ürünler oluyordu.

bir de artık istesem de giyemiyorum tayt evde bile, huylanıyorum, daral geliyorlaelaelaelaelae

ben pek tayt giymemde sevmemde ama...çok sevdiğim bi arkadaşım var 1.75 boyunca bacakları flnda çok ince..ona çok yakıştırıyorum uzun bluzlarla giyiyo....bende genelde kışın tay değilde strec pantolon üstüne yarasa kol tunikle kombine yapıyorum altınada süvet botla kullanıyorum hoşuma gidiyo..ama biraz dolgun olduğum için tuniksiz kullanmıyorum bu tür şeyleri..

ben taytı kısa tuniklerle kullanmayı tercih ediorum..onun dışında etek altında taytı sevmiorum...tamamen benim tercihima.s

benimde hoşuma gidiyor ama giyemiyorum, nişanlım izin vermiyo

ben pek hoşlanmıyorum hiç giymedim kendimede pek yakıştıramıyorum zaten...

çok komik buluyorum ve konuştuğum birçok erkek de taytları çok itici bulduğunu söyledi.
bir kere sadece tayt (üzerine etek giymeden) giydiğinizde çok rahatsız ediyor beni oluşan görüntü, ancak çok fit olmalısınız ki sırıtmayacak üzerinizde.
ama yine de taytın bi giysi olarak düşünülmesine karşıyım.
bir de son dönemde moda olan elbisenin, eteğin altına giyilen genelde siyah renkli bileklerin üstündeki taytlar da çok komik bence.
bir (erkek) arkadaşım o taytı "iç donu" denilen şeye benzettiklerini söylemişti.kaydirigubbakcemile3
bence çok doğru bir tespit delikafadulden

sevmiyorum ben kısaca ve çook itici buuyorum

Son düzenleme:
kmilerine gerçekten yakışmıo özellkle bu sezon herkesn üstünde gördk çizme tayt tunik ama kimilernn btn fazlalıklarını ortaya çıkarıo. düzgün bir fizik lasım fazlalık olmaması lasım bnce tayt gymek içinn. birde annemn bi ansıını anlatmak istiorum tayt diynce,annem yolda çocuklu bir bayanda grmüş,bayan çocuğuyla uğraşıomuş taytdan başka bişi gymemiş,annemde aceleyle çıktıını sanıp gidip sessizce hanımefendi sanırım aceleden üstünüze bişi almayı unutmuşsunuz demiş ama taytla çıkacağını aklına bile getirmemiş.kadın da ne münasbet die terslemiş annemi.gerçi anneciimde bras haketmiş istiosa çıplak gezsn ama yrdım etmeye çalışmış sona ewe gelmiş bana dio o ne biçim moda kızım diee:)

bu aralar evde en çok tercih ettiğim kıyafet
üzerine tunikle evimin işlerini hoş bi giyimle yapıyorum

dışarda giyemem zira kapalıyım

bende herkesin giydiği şeyleri sevmem ama bizim buralarda szlerin dediği kadar çok giyen yok

tayta şu sıralar sarmış durumdayım:! uzun tunik gömleklerimle kombin yapıyorum genelde. stradivariustan aldığım gömlekler cuk diye oturuyor tayt üstlerine. altına da binici çizmesi ve ankle bot giydin miydi vuhuuu :O uzun hırkayla da çok kombin ettim gerçi taytlarımı. yakışan giydikten sonra ben çok beğeniyorum (; ama giyindikten sonra bir aynaya bakmalı hatunlar tabi, daracık taytları giyip her yerinden yağ fışkıran ablalar benim midemi zorluyorlar :S

bende beğenmiyorum tayt sanki pijamayla,külotlu çorapla falan sokağa çıkmışım ya da çıplakmışım gibi geliyor evde giyiyorum anca.

Tayt çok hassas bir aksesuar herkes kaldıramıyor,estetik bir görüntü olmuyor..Sağlam bir kombinle gayet hoş durabildiği gibi kimilerinin üzerinde sırıtıyor,itici görünüyor..
Minik bayanlara daha çok yakıştırıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…