- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Bu sebeplerden dolayı ayrılıyorum. Geçen açtığım konuda bayağı bir tepki aldım. Ben de iyi ki gidiyorum diyorum :) insanlarla kavga etmekten sıkıldımmIyi ki turkiyede yasamiyorum diyorum bunlari okuyunca
Bu sebeplerden dolayı ayrılıyorum. Geçen açtığım konuda bayağı bir tepki aldım. Ben de iyi ki gidiyorum diyorum :) insanlarla kavga etmekten sıkıldımm
bana kangurudayken oğlum adamın biri karışmak gibi olmasında sıkışmış çocuk oraya ayaklarıda sarkıyo morarır çıkarın demişti.
bi seferde hadsizin biri aaaa deve ve hörgücü ama hörgücü önde diye bağırmıştı şok olmuştum
cidden böyle mi davrandın :)bana daha degısık bırsey oldu;
cesıtlı sebeplerden oturu kızımın kakişcagızını hastaneye bırakmak zorundaydık tahlıl ıcın...
doktor ıcın oturmus beklerken bızımkı mızırdandı bende hayatımda ılk kez (ılk cocugum,ılk tecrubem ) emzırme odasına gırdım...emzırıcem gaita ıcın beklıcem.
tam emzırme ıslemıne koyuldum degısık bı utanma sıkınmayla sankı herkes bana bakıyor gıbı hıssettım
teyzenın tekıı geldı tepeme dikildi bıze bakıyorkızım emıyor daha 2 haftalık; memedeyken agzı kızımın basını cevırdı aaa ne guzel bı kızmıs benım torunuma benzıyor dedı !!!
ben şok
yahu kadın bırıncısı memedekı cocuga ve emzıren kadına tacızde bulunulmaz !
ıkıncısı bırının memesıne ne curretle bakmak uzere tepesıne dıkılebılıyorsun
tabı bunu suan sakın sekıldeyken soyleyebılıyorum o an nutkum tutuldu !!!
o an tek yapabıldıgım sey hızlıca toparlanıp cıkıp esıme derhal eve gıdıyoruz gerekırse son gaz bas evden hastaneye gaitayı yetıstır bu ne ya ınsanlar cıldırmıs dıyebıldım...
gıderken hemsıreye de ugrayıp orası emzırme odası mı dıkızleme odasımı bellı degıl dıye gereklı bılgıyı de verdım.
bıde mubarek herkes cocuk bakımında uzman ! onu ye sunu yeme cocuga soyle yap bunu gıydır!!!
ya ben dogurdum bu kızı benden ıyı kımse bılemez evladımı ılk kez anne olabılırım ama nefesınden aglamasından bılıyorum ne dedıgını ne cok karısıyorlar ya , lohusalık depresyonuna cevre sokuyor yemın ederım
bana daha degısık bırsey oldu;
cesıtlı sebeplerden oturu kızımın kakişcagızını hastaneye bırakmak zorundaydık tahlıl ıcın...
doktor ıcın oturmus beklerken bızımkı mızırdandı bende hayatımda ılk kez (ılk cocugum,ılk tecrubem ) emzırme odasına gırdım...emzırıcem gaita ıcın beklıcem.
tam emzırme ıslemıne koyuldum degısık bı utanma sıkınmayla sankı herkes bana bakıyor gıbı hıssettım
teyzenın tekıı geldı tepeme dikildi bıze bakıyorkızım emıyor daha 2 haftalık; memedeyken agzı kızımın basını cevırdı aaa ne guzel bı kızmıs benım torunuma benzıyor dedı !!!
ben şok
yahu kadın bırıncısı memedekı cocuga ve emzıren kadına tacızde bulunulmaz !
ıkıncısı bırının memesıne ne curretle bakmak uzere tepesıne dıkılebılıyorsun
tabı bunu suan sakın sekıldeyken soyleyebılıyorum o an nutkum tutuldu !!!
o an tek yapabıldıgım sey hızlıca toparlanıp cıkıp esıme derhal eve gıdıyoruz gerekırse son gaz bas evden hastaneye gaitayı yetıstır bu ne ya ınsanlar cıldırmıs dıyebıldım...
gıderken hemsıreye de ugrayıp orası emzırme odası mı dıkızleme odasımı bellı degıl dıye gereklı bılgıyı de verdım.
bıde mubarek herkes cocuk bakımında uzman ! onu ye sunu yeme cocuga soyle yap bunu gıydır!!!
ya ben dogurdum bu kızı benden ıyı kımse bılemez evladımı ılk kez anne olabılırım ama nefesınden aglamasından bılıyorum ne dedıgını ne cok karısıyorlar ya , lohusalık depresyonuna cevre sokuyor yemın ederım
Enerji vampiri valla bunlarHadi yasli teyzeler uyarsa ya da daha kibar bir dille soyleseler gercekten bu kadar tepki verilmez.Ama bazi insanlar moral bozmak icin bu dünyaya gelmis resmen.Surekli birilerini elestiriyorlar ne hadlerineyse.Cok saygisizca bence ya size bu bayanin yaptigi.
Üslüp çok önemli eğer iyi niyetli olsa tatlı dille bi şeyler der veya bana sorar ama azarlamaya kalkması kesinlikle iyi niyetli olmadığını düşündürüyor haliyle. Ama toplasanız bi hafta anca dışarı çıktım doldum resmen bi dahaki talihli tarafımdan hapı yutacakMralınızı bzmayn snucta kendılerınce ıyılık yaptklarnı sanıyrlar
bılseydım keske bılemedım..işte sadece bu yüzden emzirme odasına mp3 player ile girerdim.. bir iki söylerler duymayınca devam etmezler
ne bılım... goguste emen bebegı yabancı bırı pat dıye gelıp memenden cekıp ayyyy ne tatlıymıs deyınce ınsanın normal karsılayası gelmıyor :)cidden böyle mi davrandın :)
ben çok büyüttüğünü düşünüyorum. tabii ki senin durumunda olmadığım için emin değilim ancak öyle bişey başıma gelse sanırım en fazla "bebek rahatsız oluyor" diyip dönerdim başka tarafa tabiki suratımı da ekşitirdim o ayrı . ama hastaneden falan gitmene gerek yoktu bence
ay çok hoşsunBana da bir kere tayt giydim diye, zamane anneleri de ne cahil, tayt giyilir mi hamile hamile demişlerdi.
Ve hayır, hamile falan değilim :/
Ne diyon teyze sen 4 aydır adet olmuyom ben, bebek değil o diye çemkirmiştimAma konunun bu anıyla alakası yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?