- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
IYi geceler 21 yasindayim yeni evlendim kacarak oldu annesinin evinde ikimiz kaliyoruz evde esya var ama ben birturlu alisamadim yatak odasinda ablalarinin esyalari dolu bebek yatagi filan var onlar evliler gelince orda kaliyorlarmis baya icerlemeye basladim bu duruma kendi esyalarimi koyacak zor yer actim siginti gibiyim kendimi evimde hissedemedim daha oncede konustum bu konuyu ama aldiririz esyalari vs dedi bugunde artik evi toplarken gordumki bisey yapmak bile gelmiyor icimden her yerde baskalarinin esyalari dolu istedigimi istedigim gibi kullanamiyorum esimle tartistim buyuzden agladimda hatta tartistim diyorum cunku o tartismadi benimke sakin durdu konusmaya calisti durumumuz kotu degil aslinda iyi sayilacak maasi isi var 29 yasinda ama bu zamana kdr birikim yapmamis bizim iste aceleye gelince durum bu oldu herseyi halledicez duzelecek ayri evede cikcaz dedi ama ben cok kirdim bunlari ona dile getirirken cunku halledilmeyecek birseyler degil cok az bi zaman daha gerek sadece ve cok uzuldum boyle yaptigima nasil gonlunu alabilirim agzimdan cikanlara hic dikkat etmedim ama zavallim sesini cikartmadi agir seylerde dedim uyuyor simdi