Taze Gelin

M myilmmaz kime doldun sen bu kadar ya harala gürele yorum yazmışsın,yorumun da bir adabı var,eleştirini yapar iyi dilekte bulunur geçersin.Kimin evliliği nasıl gidecek sadece allah bilir böyle kötü temennilerde bulunup belayı üzerine çekme..:KK50:

BEN KÖTÜ DİLEKLERDE BULUNMADIM
BU TARZ HATALARI KABUL EDEMİYORUM
BELİRTTİM GENE BELİRTECEĞİM 1 AYDA İNTERNETTEN TANIDIĞINA NASIL KAÇAR BİR İNSAN NEYE GÜVENİR
AZICIK GAZETE OKUSUNLAR EVLENDİRME PROGRAMLARI HARİCİNDE TVDE BAŞKA PROGRAMLARDA VAR ONLARI İZLESİNLER
BU DEVİRDE BU CEHALETİ KABUL ETMİYORUM

BEN KÖTÜ DİLEKLERDE BULUNMADIM
BU TARZ HATALARI KABUL EDEMİYORUM
BELİRTTİM GENE BELİRTECEĞİM 1 AYDA İNTERNETTEN TANIDIĞINA NASIL KAÇAR BİR İNSAN NEYE GÜVENİR
AZICIK GAZETE OKUSUNLAR EVLENDİRME PROGRAMLARI HARİCİNDE TVDE BAŞKA PROGRAMLARDA VAR ONLARI İZLESİNLER
BU DEVİRDE BU CEHALETİ KABUL ETMİYORUM

KİME DOLDUM BEN BU KADAR
DERDİM YOK YA ŞÜKÜR DERTLENİYORUM İŞTE KENDİ KENDİME
İNANIN Kİ BURDA AÇILAN SAÇMA SAPAN KONULARA DERTLENİYORUM
İNSANLARIN DERDİ VAR EYVALLAH ONA BİŞİ DEDİĞİM YOK
AMA O KADAR SAÇMA KONULAR VARKİ
BİZ BU MUYUZ DİYORUM

Büyük harfle yazmak, polemik vb yasaktır.

"Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir" lütfen büyük harfle yazmayalım.

SANA GERÇEKTEN ACIDIM
ÇOK CAHİLSİN DOĞAL TABİ DAHA ÇOK KÜÇÜKSÜN
BUGÜN BURDA YAZILANLARIN DOĞRULUK PAYINI ŞU AN ANLAYAMAZSIN AMA İLERDE DANK EDER
HATA YAPMIŞSIN ÇOK BÜYÜK BİR HATA YAPMIŞSIN HEMDE
İNŞALLAH ALLAH UTANDIRMAZ İNŞALLAH GÜVENDİĞİN DAĞLARA KARLAR YAĞMAZ UMUTLARIN YERLE BİR OLMAZ
SENİN İÇİN KÖTÜ DÜŞÜNMÜYORUM SADECE EĞİTİMİNİ-KARİYERİNİ GELECEK PLANLARINI DÜŞÜNECEĞİN UYGULAYACAĞIN YAŞTA BU DEVİRDE BÖYLESİNE BÜYÜK HATA YAPMANA AŞIRI KIZDIM
BUNUN ADI CEHALET
AMA DİLERİM RABBİM HAKKINDA HAYIRLIYA ÇEVİRİR
ÇALIŞ BARİ EVDE KOCANA KAYINVALİDENE BAĞLI KALMA
AYAKLARINI YERE SAĞLAM BAS BAŞINA BİR HAL GELİRSE (İNŞALLAH GELMEZ)KARŞILARINDA DİK DURABİLECEK GÜCE SAHİP OL
DAHA YAŞIN KÜÇÜK BİR İŞE GİR VE O İŞTE EN İYİSİ OL
BEn burdaki yazilanlarin dogru olmadigini soylemedim ana hayatim hakkinda kehanetlerde bulunmani istemiyorum senide ilgilendirmez oylebir soru sormadim benim ne yaptigimi ne ettigimi kim olduggumu dahi bilmiyorsun 1 parcacik ufak yazi yazdim oradan estigi gibi konusuyorsun bu durumdan sıkıldım

Diger konunuzu da okudum...

Orada esinizin gece yarilarina kadar yemek, temizlik, utu ile ilgilendigini, size ben bunlari yaptiracak birini bulmak icin evlenmedim diyerek elinizi hicbir ise surdurmedigini, yemegi de ya onun yaptigini ya da disarida yediginizi yazmissiniz.

Butun gun hicbir is yapmadiginizi surekli yineleyerek, esiniz isten gelince ev islerini halletigi icin en azindan utu yapmayi ogrenerek bir sey yapmis olayim demissiniz.

Kk hatunlari da yansittiginiz tabloya tepki gosterdiler hakli okarak, adami bu kadar yormayin, siz calismiyorsunuz o disarida erkek evde kadin gibi yoruluyor diye.

Bu konunuzda da goruyorum ki o kadar da gulluk gulistanlik degilmis durum.

Hatta bir cogumuzun icinde olmak istemeyecegi bir hayat yasiyorsunuz, insallah dediginiz olumlu gelismeler olur.

Size onerim herkesin derdini anlattigi bir platformda konu acarken zor durumda oldugunuz halde icinde bulundugunuz vaziyeti ben elimi hicbir ise surmem, her seyi kocam yapar, bu arada utu nasil yapilir?
diye anlatmak yerine halinizi tek konuda ve de oldugu gibi anlatin cunku gercekten bir derdiniz var, esiniz o kadar seyi yok yere yapmiyor ve duzeniniz oturdugunda sizin de sorumluluklariniz artacak.

O zaman insanlar diger konunuzda oldugu gibi nispet yaptiginizi, abarttiginizi, hayal kurdugunuzu vs dusunmez, yardimci olurlar cunku gercekten cok iyi niyetli ve canla basla yardimci olmak isteyen hanimlar da var burada...

Daha yeni evlisiniz, buraya cok ihtiyaciniz olacak...
GUlluk gulistanlik gostermeye calissam bu konuyu acmazdim degil mi ev olayindan baskada hicbir derdimiz yok kendimizle ilgili sukur

GUlluk gulistanlik gostermeye calissam bu konuyu acmazdim degil mi ev olayindan baskada hicbir derdimiz yok kendimizle ilgili sukur

Ben de oyle yazdim zaten...

Gulluk gulistanlik bir durum olmadigi icin gulluk gulistanlik gostermiyorsunuz, bu konunuz derdinizi anlatiyor ve ve guzel tavsiyeler gelmis.

Diger konunuzda sanki ev derdiniz yokmus, kurulu duzeniniz varmis da siz hicbir sey yapmazken esiniz disarida ve evde mahvoluyor yazinca hayal kurdugunuzu, abarttiginizi vs soyleyenler olmus, siz de bundan yakinmissiniz.

O nedenle derdinizi tek konuda burada oldugu kadar net anlatsaniz daha iyi anlasilirdi, bu forumda yardim etmek icin ciddi sekilde kafa patlatan hanimlar var dedim.

Farkindaysaniz ayni seyden bahsediyoruz.

Ek olarak dogru kulanirsaniz forumun cok isinize yarayacagini yazdim. :ssz:

BEn burdaki yazilanlarin dogru olmadigini soylemedim ana hayatim hakkinda kehanetlerde bulunmani istemiyorum senide ilgilendirmez oylebir soru sormadim benim ne yaptigimi ne ettigimi kim olduggumu dahi bilmiyorsun 1 parcacik ufak yazi yazdim oradan estigi gibi konusuyorsun bu durumdan sıkıldım

bende senden sıkıldım gerçekten

Büyük harfle yazmak, polemik vb yasaktır.

"Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir" lütfen büyük harfle yazmayalım.

bunu bilmiyordum bir daha dikkat ederim
ama amacım bağırmak değil
kullandığım muhasebe programında büyük/küçük harf duyarlı
klavyemde CAPS LOOK sürekli açık durur

Ah be kardeşim keşke kaçmasaydın. Ama olan olmuş..
Sen kayınvalidene bir şeyler deme , üsteleme ..
Kocanla konuş hep. O orta yolu bulsun. Kv den kendini haklı çıkartır , seni kırar üzer.
Yorumları okumadım mutlaka yazan olmuştur , eşinin işi iyi demişsin bence en kısa sürede ayrı eve çıkın.
Yuva üstüne yuva kurulmazmış.

bunu bilmiyordum bir daha dikkat ederim
ama amacım bağırmak değil
kullandığım muhasebe programında büyük/küçük harf duyarlı
klavyemde CAPS LOOK sürekli açık durur

aynen bende bıktım şu büyük kucuk münaşkasından
her dakka caps lock bas çek bas ek bıktım valla :)

Back
X