Diger konunuzu da okudum...
Orada esinizin gece yarilarina kadar yemek, temizlik, utu ile ilgilendigini, size ben bunlari yaptiracak birini bulmak icin evlenmedim diyerek elinizi hicbir ise surdurmedigini, yemegi de ya onun yaptigini ya da disarida yediginizi yazmissiniz.
Butun gun hicbir is yapmadiginizi surekli yineleyerek, esiniz isten gelince ev islerini halletigi icin en azindan utu yapmayi ogrenerek bir sey yapmis olayim demissiniz.
Kk hatunlari da yansittiginiz tabloya tepki gosterdiler hakli okarak, adami bu kadar yormayin, siz calismiyorsunuz o disarida erkek evde kadin gibi yoruluyor diye.
Bu konunuzda da goruyorum ki o kadar da gulluk gulistanlik degilmis durum.
Hatta bir cogumuzun icinde olmak istemeyecegi bir hayat yasiyorsunuz, insallah dediginiz olumlu gelismeler olur.
Size onerim herkesin derdini anlattigi bir platformda konu acarken zor durumda oldugunuz halde icinde bulundugunuz vaziyeti ben elimi hicbir ise surmem, her seyi kocam yapar, bu arada utu nasil yapilir?
diye anlatmak yerine halinizi tek konuda ve de oldugu gibi anlatin cunku gercekten bir derdiniz var, esiniz o kadar seyi yok yere yapmiyor ve duzeniniz oturdugunda sizin de sorumluluklariniz artacak.
O zaman insanlar diger konunuzda oldugu gibi nispet yaptiginizi, abarttiginizi, hayal kurdugunuzu vs dusunmez, yardimci olurlar cunku gercekten cok iyi niyetli ve canla basla yardimci olmak isteyen hanimlar da var burada...
Daha yeni evlisiniz, buraya cok ihtiyaciniz olacak...