Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

aynen canım bende öyle olucam bizde geziyoruz sürekli evde duramıyoruz...

ya canım kocişin seni ne kadar kıskanıyo

aynen canım bende öyle olucam bizde geziyoruz sürekli evde duramıyoruz...

ya canım kocişin seni ne kadar kıskanıyo

kocişim beni hiç kıskanmaz desem yoktur öyle bi huyu yani hiç bişeyi kıskanmaz. ben kıskançlık yapıncada kızıyo güven meselesi fiyo bazen istiyorum azcık kıskansın ilan diye ama yok içinde onun herşey hiç dışa vurmaz

hiçççççççç sorma acayip kıskanıyo ya dışarı çıkınca bide sahiplenme duygusu başlıyo delikafadulden

hiçççççççç sorma acayip kıskanıyo ya dışarı çıkınca bide sahiplenme duygusu başlıyo delikafadulden

yok bacım nerde bizimkinde yok öyle huylar bi garip benim koca yav. hiç bişey sorun değildir gözünde hep relax durumu yani. ama seninkide aşırı kaç yaşındaydı eşin?

canım beni biliyon oda 27 yaşında

yaştanmı acep dedim ama yok kişilik meselesi herhalde. benimki bi garip açık giyinirim ağzını açmaz bu ne demez hoşuna gidiyomuş öyle diyo ne bilim bizim evlilik biraz saçma sanırım

yok canım neden saçma olsunki sen mutlusunya çok şükür...ya ne bileyim mesela eve arkadaşları bile gelmez artık geçen arkadaşları gelmiş kapıdan konuşmuş ev müsait değil diyip içeri almamış en basiti....

o normal ama yani bekar arkadaşlarının ne işi var senin evinde? bazen diyorum fazla uzun sürmez bu iş ayrılmayı çok düşündüm ya bende sorun var ya onda geçen gün beşiktaşın kutlamalarında ilk kez bu kadar mutlu olduğumu hissettim. ne biliym ya aslında sorun çokta konuşulmuyo işte boşver

canım işte konuşmayı dene konuş yani bişeylşer konuşulmadımı birikiyor....

bide eşin kapanmanı falan istese ne yapardın...

canım işte konuşmayı dene konuş yani bişeylşer konuşulmadımı birikiyor....

bide eşin kapanmanı falan istese ne yapardın...

konuşmak biz o konuda çok başarılı değiliz. valla olmadı tatilden sonra ben 1 hafta annemlerin yanına gidicem antebe biraz ayrı kalalım bakalım ne olacak.

kapanmamı asla isteyemez istese benden önce babam boğazına yapışır bana sordu onu kapan desem kapanırmısın diye şakasına boşanırım merak etme demiştim

çok kavga ettik biz çoğu şeyide öyle tükettik çok eşya kırıldı döküldü çok kıyamet koptu evde artık toparlamak zor geliyor.

aaa neden canım niye öyle düşünüyosun anlamadım

kendimi orda göremiyorum henüz yani önce dörtdörtlük ibadet geliyo benim için onuda yapamıyoruz maalesef. kapalılara lafım yok herkesin kendi düşüncesi kendi iradesi herkesin kendi sorunu buda benim sorunum ne biliym canım işte öyle düşünüyorum

yani bana bunu kocam da dahil kimse söyleyemez çünkü hakkı yok bunu kimse teklif bile edemez.

orası öyle canım insan kendini hazır hissetmeden birşeyyapamazki...
ya yüzüğüm sıkmıyor ama yüzüğün altının derisi soyuluyor acıyor nedenki...

orası öyle canım insan kendini hazır hissetmeden birşeyyapamazki...
ya yüzüğüm sıkmıyor ama yüzüğün altının derisi soyuluyor acıyor nedenki...

canım elini yıkıyosun filan ıslak kalıyo yüzüğün altı hava almadığı için öyle oluyo bendede olmuştu şimdi her el yıkamad yüzüğü çıkarıyorum yoksa kaşınmaya başlıyo hemen

olabilir canım yaaa bnde çıkarayım bari bundan sonra.....bi düşündüm biliyomusun boşanacak duruma gelsek tutunacak kimsem yok Allahım sen koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…