Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

inşallah canım eşimede söylüyorum bazen zaten diyorum bişey olsada sensiz kalsam o zaman ne yaparım ben öleyim daha iyi diyorum biz beraber ölürüz ancak diyo

inşallah canım eşimede söylüyorum bazen zaten diyorum bişey olsada sensiz kalsam o zaman ne yaparım ben öleyim daha iyi diyorum biz beraber ölürüz ancak diyo

inşallah bişey olmaz tatlım allah başınızı bozmasın

nişanlımla aram iyi çok şükür tatlım
düşündüm tabi didoşum.. aman ne onlarla oluyo ne de onlarsız.. her ilişkide evlilikte pürüzler olabiliyo işte kimse dört dörtlük olamaz çünkü önemli olan orta yolu bulabilmek

bide bulamayanlar var bizim gibi

ben hiç kalabalık aileleri sevmiyom yaa bende mi bi sorun var acaba :)) bana sessizlik sakinlik lazım yaw

amaaaaan herkes yok niye gelmiyonuz niye gitmiyonuzzz valla hepsinden çok sıkıldım bu lafı duyunca bile sinirlerim tavan yapıyo

aynen bi gün kocayıda arkamda bırakıp tek başıma bi tatil hediye edicem kendime çıkıp adalara gidicem en kısa zamanda yapıcam bunu

didoşum bulursunuz elbet orta yolu yaa zeten evliliklrin ilk 3 yılı tehlikeliymiş, ne derdiniz var o kadar tatlım yaa

aman ne biliym be tatlım rahat mı dürtüyo yoksa alamadıkmı evliliğin sorumluluklarını bilmiyorum

bencede didoş size iyi bi tatil lazımm
idil sizede lazım aslında herkesten uzakta
bizede balayı lazımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…