Uyanır uyanmaz kahkaha atamıyorum ama hüler yüzlüyüm onlar uyanınca da gül istiyorE sizde biraz guler yüzlü oluverin bu kadar zormu
Kahkaha atmaktan bahsetmiyorun hafif bir tebessüm Edip günaydın diyebilirsiniz meselaUyanır uyanmaz kahkaha atamıyorum ama hüler yüzlüyüm onlar uyanınca da gül istiyor
Öfke? Şuanki öfkem eşimin tutumuna ama sabah uyanınca öfkeli olmuyorum bebegim16aylık gece ya uyur ya uyumaz bölük pörcük her gecem salon ile mutfağım bir onlar da salonda yatıyor uyanıp kahvaltı hazırlıyorum o esnada afyonumÖfkeniz neden?
Onu diyorum tabiki ya mesela bebeğim ilgi istediğinden mızırdanır oğluum derim onu derken kaşım çatıkmış böyle dediKahkaha atmaktan bahsetmiyorun hafif bir tebessüm Edip günaydın diyebilirsiniz mesela
Öfkeniz neden?
Evet sorun yok cünkü uyandın, günaydın dedin ama sonra kağana oğlum derken kaşlarını çattın bizim modumuz düştü diyorlar afyonum patlamıyor hemen napayım kiGaliba siz fazla surat yapıyorsunuz ve herkes bunun da farkında.bazen sevmesekte katlanmak hatır için tahammül etmekdye birşey var.
Bu kadar da onları suçlamayın çünkü bi sorun anlatmamışsınız bahsettiğiniz şey sizin güleryüzlü olamamanız
O zaman eşinizi araya sokmayin kendiniz konuşun çocuk uyutmuyor yorgun oluyorum ne bileyim sizinle bı sıkıntı m yok lütfen beni anlayın bende böyleyim falan deyin bu arada 47 gün çok neden bu kadar kalıyorlarOnu diyorum tabiki ya mesela bebeğim ilgi istediğinden mızırdanır oğluum derim onu derken kaşım çatıkmış böyle dedi
Öfke? Şuanki öfkem eşimin tutumuna ama sabah uyanınca öfkeli olmuyorum bebegim16aylık gece ya uyur ya uyumaz bölük pörcük her gecem salon ile mutfağım bir onlar da salonda yatıyor uyanıp kahvaltı hazırlıyorum o esnada afyonum
Patlamamış oluyor günaydın diyip işime dönüyorum yarım saat kadar sonra açılıyorum bu onlatın modunu düşürüyor
Wuhuu evime coreklendiler haha guzelmisValla 47 gün kendi annem bile olsa katlanamam. Napsin kadin wuhuuuuu evime cöreklendiler diye 'hayat sevince güzeeelll' diye mi uyansaydi.
Ben sokmadım onlar beni şikayet etmek istediler.. Oğluma ekmek yedirtmek istemediğimi ama onlarında dede nene oldugunu söyleyerek başladılar ve zaten zaten uyanınca da böyle dediler bende anlattım biz hastayız 60 yaşındayız dedilerO zaman eşinizi araya sokmayin kendiniz konuşun çocuk uyutmuyor yorgun oluyorum ne bileyim sizinle bı sıkıntı m yok lütfen beni anlayın bende böyleyim falan deyin bu arada 47 gün çok neden bu kadar kalıyorlar
Valla 47 gün kendi annem bile olsa katlanamam. Napsin kadin wuhuuuuu evime cöreklendiler diye 'hayat sevince güzeeelll' diye mi uyansaydi.
Bakamıyorlar biz hastayız kucaklayamayız eyleyemeyiz dediAh bebeginiz kücük. Yorgun olmanizi iyi anliyorum. Benim de iki kücük cocugum var. Insan ister istemez yorgun oluyor ve misafire daha tahamülsüz. Bence imkaniniz varsa kv denize söyleyin durumunuzu. O bebise bakarken siz islerinize bakarsiniz veya uyuyabilirsiniz (lüks :)). Biz bazen yardim istemeyi bilmiyoruz. Esinize de acik acik söyleyin. Insanlar annelerin ne kadar yoruldugunu ve bitkin oldugunu fark edemiyor. Benim de gecen misafirim varfi esimim ailesinden. Normalde sorun etmem ama cok sesli konusuyorlar ve ben yorgun halfe nerdeyse kafayi yedim
Şimdi işin rengi değişti madem memnun değilsin ne diye 47 gün kalıyorsun teyzecim gelinin evindeBen sokmadım onlar beni şikayet etmek istediler.. Oğluma ekmek yedirtmek istemediğimi ama onlarında dede nene oldugunu söyleyerek başladılar ve zaten zaten uyanınca da böyle dediler bende anlattım biz hastayız 60 yaşındayız dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?