Canımm umutsuz olma Allah büyükArkadaşlar merhaba.. tüp bebek sürecine bende girdim. Yarın opu yapılacak. Doktorum ben taze transfer yapıcam dedi. Taze transfer olup gebe kalan var mı ? İnternette hep donmuş embriyo ile gebelik oranı daha fazla gibi sanki. İlk ve tek şansım başka tüp bebek yaptıramam maddi anlamda
Taze transfer ile mi hamilesin canımCanımm umutsuz olma Allah büyüktecrübeyle sabit taze transferle pozitifi görmüştük
Benim ilk kızım taze 3. Gün emriyosu çok şükür oldu umudunu kaybetmeArkadaşlar merhaba.. tüp bebek sürecine bende girdim. Yarın opu yapılacak. Doktorum ben taze transfer yapıcam dedi. Taze transfer olup gebe kalan var mı ? İnternette hep donmuş embriyo ile gebelik oranı daha fazla gibi sanki. İlk ve tek şansım başka tüp bebek yaptıramam maddi anlamda
İnşallah bende böylesi güzel bir haber alırım transfer sonrasıBenim ilk kızım taze 3. Gün emriyosu çok şükür oldu umudunu kaybetme
Yaşın toplanan yumurta sonrası rahimin durumu kullandığın doz bence bunlar belirlemeli. Benim ilk iki negatif tedavim tazeydi. Son pozitifi dondurulmuş ile gördüm. 31 yumurta toplanmıştı. Rahim pertti. Ben t.aze derken doktorum yapmıyorum senin kendinden haberin yok deyip konuyu kestirip atti. İyiki öyle yapmış diyorum. Doktorun öyle diyorsa güven onaArkadaşlar merhaba.. tüp bebek sürecine bende girdim. Yarın opu yapılacak. Doktorum ben taze transfer yapıcam dedi. Taze transfer olup gebe kalan var mı ? İnternette hep donmuş embriyo ile gebelik oranı daha fazla gibi sanki. İlk ve tek şansım başka tüp bebek yaptıramam maddi anlamda
Hamileydim canım dış gebelik oldu malesefTaze transfer ile mi hamilesin canım
35 yaşındayım ben.3 yumurta falan toplanabilecek en başta taze transfer dedi bakalım ben ne ile karşılaşıcam arkadaşım. Haklısın tabi doktor ne derse o ama insan tedirgin oluyor elimde değilYaşın toplanan yumurta sonrası rahimin durumu kullandığın doz bence bunlar belirlemeli. Benim ilk iki negatif tedavim tazeydi. Son pozitifi dondurulmuş ile gördüm. 31 yumurta toplanmıştı. Rahim pertti. Ben t.aze derken doktorum yapmıyorum senin kendinden haberin yok deyip konuyu kestirip atti. İyiki öyle yapmış diyorum. Doktorun öyle diyorsa güven ona
Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah herşey gönlümüze göre olur. Şimdi tekrardan tedaviye mi başlayacaksın?Hamileydim canım dış gebelik oldu malesef
Rahmin yipranmayacak mesela canım. İlk tedavimi 29 yaşında oldum. Pozitif gördüğüm transfer 31 yaşında. Hastanın durumuna göre şekil alıyor. İnşallah hayırlısı ile pozitif görürsün35 yaşındayım ben.3 yumurta falan toplanabilecek en başta taze transfer dedi bakalım ben ne ile karşılaşıcam arkadaşım. Haklısın tabi doktor ne derse o ama insan tedirgin oluyor elimde değil
İnşallah arkadaşımRahmin yipranmayacak mesela canım. İlk tedavimi 29 yaşında oldum. Pozitif gördüğüm transfer 31 yaşında. Hastanın durumuna göre şekil alıyor. İnşallah hayırlısı ile pozitif görürsün
Çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasınHayırlısı olsun arkadaşım inşallah herşey gönlümüze göre olur. Şimdi tekrardan tedaviye mi başlayacaksın?
Merhaba ne güzel maşallah sonu güzel olmuşYaşın toplanan yumurta sonrası rahimin durumu kullandığın doz bence bunlar belirlemeli. Benim ilk iki negatif tedavim tazeydi. Son pozitifi dondurulmuş ile gördüm. 31 yumurta toplanmıştı. Rahim pertti. Ben t.aze derken doktorum yapmıyorum senin kendinden haberin yok deyip konuyu kestirip atti. İyiki öyle yapmış diyorum. Doktorun öyle diyorsa güven ona
İlkinde yüzde 70 tutar dedi doktor. Yaş 30 altında. Yumurta rezervelerin harika falan dozu da az verdi zaten. 150 Lik almıştım. İkinci de Orta doz oldum. İlkinden 6 ay sonra yapmıştım. O tedavi Allah'a emanetlikti zaten olsa sasacaktim ,Merhaba ne güzel maşallah sonu güzel olmuşpeki ilk 2 tedaviniz niye taze olarak yapılmıştı?
Merhaba ne güzel maşallah sonu güzel olmuşYaşın toplanan yumurta sonrası rahimin durumu kullandığın doz bence bunlar belirlemeli. Benim ilk iki negatif tedavim tazeydi. Son pozitifi dondurulmuş ile gördüm. 31 yumurta toplanmıştı. Rahim pertti. Ben t.aze derken doktorum yapmıyorum senin kendinden haberin yok deyip konuyu kestirip atti. İyiki öyle yapmış diyorum. Doktorun öyle diyorsa güven ona
Anladım canım benim de ilk transferim tazeydi olmadı şimdi 2. transferim dondurulmuşlardan olucak inşallah bu sefer nasip olur diyorumİlkinde yüzde 70 tutar dedi doktor. Yaş 30 altında. Yumurta rezervelerin harika falan dozu da az verdi zaten. 150 Lik almıştım. İkinci de Orta doz oldum. İlkinden 6 ay sonra yapmıştım. O tedavi Allah'a emanetlikti zaten olsa sasacaktim ,yani ilk tedavi az doz rahimin yıpranması taze yada dondurulmuş olmasında büyük etken
Arkadaşlar merhaba.. tüp bebek sürecine bende girdim. Yarın opu yapılacak. Doktorum ben taze transfer yapıcam dedi. Taze transfer olup gebe kalan var mı ? İnternette hep donmuş embriyo ile gebelik oranı daha fazla gibi sanki. İlk ve tek şansım başka tüp bebek yaptıramam maddi anlamda
Evet taze tutan da çok maşallahMerhaba hayırlı olsun.
Benim taze transferim tuttu embriyonuz fazlaysa eğer denemeye değer benim 6 tsne idi dondurulmuş öneriyorum ama fazla olduğu için boş geçmeyelim dedi doktorum ama ilk transferde tuttu kızım
Ayyy mesajınızı okuyunca nasıl heyecanlandım anlatamam hem taze hem kızMerhaba hayırlı olsun.
Benim taze transferim tuttu embriyonuz fazlaysa eğer denemeye değer benim 6 tsne idi dondurulmuş öneriyorum ama fazla olduğu için boş geçmeyelim dedi doktorum ama ilk transferde tuttu kızım
Benim 5 tane yumurta toplandı inşallah hayırlı olur yaBenim yaşım 35, yumurta sayım 4-6 arasındaydı. İlk 2 si zorunlu nedenlerle dondurulmuş olmuştu ve negatifti, 3.sü taze oldu pozitif. Az yumurtası çıkan kadınlarda taze daha iyi, çok yumurtası çıkan kadınlarda dondurulmuş daha iyi :) yani kişiye göre değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?