Embriyo sağlıksızdı derken arkadaşım ne demek istedin? Spermi yıkayıp en sağlıklı olanlarla embriyo oluşturmuyorlar mı ? Tamamen bilgisizlikten soruyorumEvet taze tutan da çok maşallahbu durum embriyonun sağlıklı olması ile de ilgili sanırım benim tutmadı ama sanırım embriyo sağlıksızdı
Canım pgt yapılmamıştı benim embriyolarıma, 5aa iyi kalite görünüyor ama sağlık durumlarını yani genetik durumlarını bilemiyoruz kaldıki pgt den sağlıklı bile gelse en iyi kaliteli embriyo bile olsa tutmayabiliyor yani işte burası nasip kısmet. Sen içini ferah tut inşallah taze transfer ile tutacaktır çok var tutan, kimisinin dondurulmuş tutmuyor taze oluyor kimisinin taze olmuyor dondurulmuş tutuyor artık burda deneme yanılma süreci başlıyor ama umarım sende gerek kalmaz ilkinde nasip olur dua edelim birbirimize Rabbim hepimize nasip eylesin inşallah :))Embriyo sağlıksızdı derken arkadaşım ne demek istedin? Spermi yıkayıp en sağlıklı olanlarla embriyo oluşturmuyorlar mı ? Tamamen bilgisizlikten soruyorum
İnşallah arkadaşım hepimiz sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz pozitifler görürüzCanım pgt yapılmamıştı benim embriyolarıma, 5aa iyi kalite görünüyor ama sağlık durumlarını yani genetik durumlarını bilemiyoruz kaldıki pgt den sağlıklı bile gelse en iyi kaliteli embriyo bile olsa tutmayabiliyor yani işte burası nasip kısmet. Sen içini ferah tut inşallah taze transfer ile tutacaktır çok var tutan, kimisinin dondurulmuş tutmuyor taze oluyor kimisinin taze olmuyor dondurulmuş tutuyor artık burda deneme yanılma süreci başlıyor ama umarım sende gerek kalmaz ilkinde nasip olur dua edelim birbirimize Rabbim hepimize nasip eylesin inşallah :))
İnşallah Allah yar ve yardımcınız olsun geleceği zamanı çok iyi biliyor:)Ayyy mesajınızı okuyunca nasıl heyecanlandım anlatamam hem taze hem kızBenimde 5 tane yumurta toplandı 1 saat önce işlemden çıktım inşallah bende sizin gibi güzel haberler alırım arkadaşım
3 ü gitti malesef. Sadece 2 si kalmıştı bugün aramadılar akıbetini öğrenicez bakalım yarınİnşallah Allah yar ve yardımcınız olsun geleceği zamanı çok iyi biliyor:)
O zaman dondurulmuş daha mantıklı gibi yinede doktorun ne derse o cnm3 ü gitti malesef. Sadece 2 si kalmıştı bugün aramadılar akıbetini öğrenicez bakalım yarın
Bizimki taze dedi başta başkada konuşulmadı.zaten hiç konuşmuyor sorarsan cevap veriyor o kadarO zaman dondurulmuş daha mantıklı gibi yinede doktorun ne derse o cnm
Sizin kaç taneydi embriyonuzO zaman dondurulmuş daha mantıklı gibi yinede doktorun ne derse o cnm
Hangi merkezBizimki taze dedi başta başkada konuşulmadı.zaten hiç konuşmuyor sorarsan cevap veriyor o kadar
BahçeciHangi merkez
İlk transferi ciddiye almıyorlar bazen ben bu durumu anatoli da yaşadım. Tek embriyo ile zor üçüncü güne transfer oldum. Açıklama sizden de kaynaklı değil bizden de embriyodan dediler böyle bir şey ilk defa duydum bütün suç embriyoya kaldı yanı.Bahçeci
Kendini savunamaz tabi embriyoİlk transferi ciddiye almıyorlar bazen ben bu durumu anatoli da yaşadım. Tek embriyo ile zor üçüncü güne transfer oldum. Açıklama sizden de kaynaklı değil bizden de embriyodan dediler böyle bir şey ilk defa duydum bütün suç embriyoya kaldı yanı.
Yoktu . ilk denemem orda olmuştu öyle embriyo ne yaptıysa yaptıKendini savunamaz tabi embriyoo ne biçim açıklama Allah aşkına. sizin düşük gibi bir geçmişiniz varmıydı peki ?
8 tane toplandı 6 tanesi yaşadıSizin kaç taneydi embriyonuz
Benim 5 tane toplandı ertesi gün 3 ü gitti. 2 si yola devam dedi embriyolog. Yarın arayacaklar bakalım inşallah bir terslik olmaz8 tane toplandı 6 tanesi yaşadı
Merhaba canım, aradı mı embriyolog?Benim 5 tane toplandı ertesi gün 3 ü gitti. 2 si yola devam dedi embriyolog. Yarın arayacaklar bakalım inşallah bir terslik olmaz
Aradılar arkadaşım 2 si hala yola devam şükürMerhaba canım, aradı mı embriyolog?
Çok sevindim canım senin adına hadi iyi haberlerle gel inşallahAradılar arkadaşım 2 si hala yola devam şüküriyi kalite dedi hatta. Compact bişey bişey dedi orayı anlamadım heyecandan. Yarın transfer düşünüyormuş doktor akşam üzeri arayacaklarmış saat söylemek için.
Çok teşekkür ederim arkadaşım yarın 16:30 da transfer varÇok sevindim canım senin adına hadi iyi haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?