- 26 Şubat 2019
- 4.658
- 6.778
- 158
Çok sevindim canım, Allah yüzünü güldürsün, kucağını bebesiz bırakmasın inşallah.Çok teşekkür ederim arkadaşım yarın 16:30 da transfer varnolur dua et benim için tutunsun bana ve sapasağlam sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olayım
Haberlerini bekliyorum canım.Çok teşekkür ederim arkadaşım yarın 16:30 da transfer varnolur dua et benim için tutunsun bana ve sapasağlam sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olayım
Benim ilk denemem taze transfer, azosperm ve pozitif olmuştu. Oğlum doğdu 5 yaşında oldu bile..İnşallah size de pozitif olurArkadaşlar merhaba.. tüp bebek sürecine bende girdim. Yarın opu yapılacak. Doktorum ben taze transfer yapıcam dedi. Taze transfer olup gebe kalan var mı ? İnternette hep donmuş embriyo ile gebelik oranı daha fazla gibi sanki. İlk ve tek şansım başka tüp bebek yaptıramam maddi anlamda
İnşallah arkadaşım çok teşekkür ederimBenim ilk denemem taze transfer, azosperm ve pozitif olmuştu. Oğlum doğdu 5 yaşında oldu bile..İnşallah size de pozitif olur
Ben 2018 de taze 3. Gün embriyosuyla gebe kaldım kızım 2 bucuk yaşında çok şükür.Arkadaşlar merhaba.. tüp bebek sürecine bende girdim. Yarın opu yapılacak. Doktorum ben taze transfer yapıcam dedi. Taze transfer olup gebe kalan var mı ? İnternette hep donmuş embriyo ile gebelik oranı daha fazla gibi sanki. İlk ve tek şansım başka tüp bebek yaptıramam maddi anlamda
Şimdi çıktım transferden anestezili olunca anca kendime geldimHaberlerini bekliyorum canım.
Allah bağışlasın arkadaşım darısı başıma inşallahBen 2018 de taze 3. Gün embriyosuyla gebe kaldım kızım 2 bucuk yaşında çok şükür.
Amin canım inşallah hiç dert etme rabnim nasip ederse her türlü oluyorAllah bağışlasın arkadaşım darısı başıma inşallah
Test yapmadan endişelenmeyin 10. Gün teste çıkıyor 2 gün sonra test yaptırın.Kızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
Bilmiyorum regli oluncada bu şekilde olunca korkuyorum tam regliye dönmezse yarın test yapıcamTest yapmadan endişelenmeyin 10. Gün teste çıkıyor 2 gün sonra test yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?