Benim de yarın kısmetse. Kaç yumurta gözüküyor ultrason muayenelerinde ?Ben varım canım Çarşamba yumurta toplanacak büyük ihtimalle haftaya pazartesi transfer inslalah :)
12yumurta göründü canım bakalım kaç toplanacak. Senin yarın mi transfer ay çok heyecanlıBenim de yarın kısmetse. Kaç yumurta gözüküyor ultrason muayenelerinde ?
Senin kaç yumurta toplandı kaçı dollendi canımBenim de yarın kısmetse. Kaç yumurta gözüküyor ultrason muayenelerinde ?
13 yumurta toplandı canm. 10 tanesi döllendi. Ama yarın 5.gün yarına kaç tane kaldı onu transfere gidince öğreneceğiz.Senin kaç yumurta toplandı kaçı dollendi canım
Hmm hadi hakkında hayırlısi olsun canimm :)13 yumurta toplandı canm. 10 tanesi döllendi. Ama yarın 5.gün yarına kaç tane kaldı onu transfere gidince öğreneceğiz.
Sağol canım hepimiz için inşallah. Sen nerde yaptiriyosun yaş kaç?Hmm hadi hakkında hayırlısi olsun canimm :)
Mersin'de yaptırıyorum canım yaş 22. Sen?Sağol canım hepimiz için inşallah. Sen nerde yaptiriyosun yaş kaç?
İstanbul canm. Yaş 30Mersin'de yaptırıyorum canım yaş 22. Sen?
İstanbul'u çok iyi bilirim orda doğdum büyüdüm :) ilk denemen mi canım?İstanbul canm. Yaş 30
Hayır canm.2.tedavim olacak. Gecen sene ilk tedavimle hamile kalmiştim. Kalp atısı durdu kürtaj oldum malesef.İ
İstanbul'u çok iyi bilirim orda doğdum büyüdüm :) ilk denemen mi canım?
Çok üzüldüm canım rabbim birdaha yaşatmanın insallahhHayır canm.2.tedavim olacak. Gecen sene ilk tedavimle hamile kalmiştim. Kalp atısı durdu kürtaj oldum malesef.
Sağol canım inşallah.Çok üzüldüm canım rabbim birdaha yaşatmanın insallahh
Hayirlısı olsun inşallah. Nerde yaptiriyosun? İlk deneme mi?Benim yarın olacak transfer 4 döllenmiş yumurta var tek embriyo konacak
Hayırlısı inşallah. Bende bugün tek embriyo transferi oldum. 5.gün embriyosu.Canım ben transfer oldum cumartesi günğ 5.. gün 2 tane embriyo konuldu yaş 26 ilk denemem izmirde yaptırdım
Hadi hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsinHayırlısı inşallah. Bende bugün tek embriyo transferi oldum. 5.gün embriyosu.
Aminn canım inşallahhhhhHadi hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?