- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Paravan evlilik mi canım?bu kesinleşti mi şimdi,kabul etti mi?paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı
Bu yorumlardan sonra baktım ki çekişmeli çok sıkıntılıymış meğerParavan evlilik mi canım?bu kesinleşti mi şimdi,kabul etti mi?
bayaa uğraştın sen, neler çektin Allah yardımcın olsun, boşanmak için geç bile kaldın,psikolojin bozuldu senin,bunun vebalini nasıl öder eşin olacak adam Allah bilir.
Zaten yeterince yiprandin, tazminat falan çekişmeye lüzum var mı sence? takılarını al,boşan Kurtul miss
Yeniden sever sevilirsin,yeniden evlenirsin,yeni hayat psikolojini,ruhunu herşeyini kurtarır, düzeltir emin ol,çalışan kadınsın dik dur, ama çekişmeli boşanmak yaramaz sana bence bir an evvel kurtulmaya bak hayırlı haberlerini bekliyorum...
En doğru kararı verirsin dilerim canım,bu süreçte ailenden destek al hep yanında olmaları sana moral verir,iyi olur bence.ben inanıyorum ya bir an evvel kurtulup yeni hayatınla ilgili bize güzel haberler vereceksin eminimBu yorumlardan sonra baktım ki çekişmeli çok sıkıntılıymış meğerFikirlerim değişti biraz
inşallah Allah büyükEn doğru kararı verirsin dilerim canım,bu süreçte ailenden destek al hep yanında olmaları sana moral verir,iyi olur bence.ben inanıyorum ya bir an evvel kurtulup yeni hayatınla ilgili bize güzel haberler vereceksin eminim
Bence mutlaka bunu bir avukatla görüş canım. Ondan sonra karar ver. Biz afaki yorum yapıyoruz sonuçta.Bu yorumlardan sonra baktım ki çekişmeli çok sıkıntılıymış meğerFikirlerim değişti biraz
Daha çok gençsin canım27 yaşındayım eşim 33 yaşında
Geçmiş olsun canım bu sebepten mi boşandın sen de. Düğün olmadan nasıl o aşamaya geldinBen de düğünüm olmadan boşandım. Nişanda takılan bilezik dışında hiçbir şey almadım ondan.
Kendisi de ben yokken komple benim kredi kartımla aldığım eşyaları götürdü.
Tüm bunlara ragmen anlaşmalı boşanmak için uğraştım. Dava da açmadı ben açtım. Ne oldu. 2 yıldır mahkemeyi arşınlıyoruz. Ben iş gereği ve psikolojik açıdan toparlanma adına böyle bir karar aldım. Hayata 0'dan başlamak 1 buçuk yılımı aldı. Ben olsam ne topluma takılırım ne de ailesine. Sadece kendime göre karar veririm. Ama senin yerinde olsam çamur bulaşmadan tatlı tatlı sıvışmaya çalışırım. Ben çok geç anladım çoğu şeyi.
Sen az çok ne olduğun farkındasın
Çok iyi düşün, mutluluklar
Yok illa da hakkimi alicam kendimi ezdirmicem dersen avukatla görüş
Beni aldattığından şüpheleniyorum telefonunun incelenmesini istiyorum filan diyebilirsin, birşey varsa çıkar zaten
senin onun telefonuna bakma şansin var mi
Ama bu seçenek zor, uzun ve zaman alicak mücadele etmen gerekecek
Adam evlilikteki en temel ihtiyaci gidermiyor siz buna adamdan para koparmak mi diyorsunuz! Pes!!50 bin 80 bin 100 bin.Yok muu arttirann ??
Naptiniz siz ya? Bosanin gitsin iste.Bu kadari somurmeye girer.
Adamdan koparacaginiz 100 bin lira ruhunuzu mu toparlayacak?
Sen nerde yaşıyorsun canım ya. Sevdim evlendim, anlaşamadım boşandım. Bitti. Karşı tarafa belirtirsin sorun yapmazsa görüşmeye devam eder, sorun yaparsa bitirirsin. Arabesk olma bu kadar.Arabistan? Suriye? Irak? İran?? Hangisi sizin toplum????
Bunu yazdığına göre ablası annesi bu adamın normal olmadığını biliyorlar sankiTelefon şifresini gizlice gördüm kurcaladım hiçbirşey yok cinsellikle ilgili. Yalnız ablasıyla mesajı var ablasına bana bağırıyor geçinemiyoruz demiş tabi sebep belirtmemiş. Ablası da durumu bildiği halde belki karını seversin yazmış ailecek manyak Bunlar sinir hastası oldum
Çok uzun hikaye, önemli olan sonuç. Gay mı bilemem ama anne aşığı olduğundan eminim. İlişkide fazlalık gibiydim son zamanlarda.Geçmiş olsun canım bu sebepten mi boşandın sen de. Düğün olmadan nasıl o aşamaya geldin
Nasil belki seversin ya ne dmek yani cok sacma bu abla bnce kardesinin ne mal oldugunu biliyo seversin evlen duzelirsin diyeTelefon şifresini gizlice gördüm kurcaladım hiçbirşey yok cinsellikle ilgili. Yalnız ablasıyla mesajı var ablasına bana bağırıyor geçinemiyoruz demiş tabi sebep belirtmemiş. Ablası da durumu bildiği halde belki karını seversin yazmış ailecek manyak Bunlar sinir hastası oldum
Aynen canım iktidarsızlık ve normal görüyor. Daha düğün olmadan şakın hamile kalma diye çok söylüyordu bana ilk 1 yıl için. Ne olur ne Olmaz diye. Kendisi de sorun çıkacağını tahmin ediyorduBunu yazdığına göre ablası annesi bu adamın normal olmadığını biliyorlar sanki
Internet geçmişine filan da baktin mi girdiği sitelere filan gerçi böyle adamlar karda yürüyüp izini belli etmez
O zaman hiç som yazdığım konuyu gündeme getirme belki de adam gerçekten iktidarsizdir ve tedavi olmaya da hiç yanaşmıyor
Adam evlilikteki en temel ihtiyaci gidermiyor siz buna adamdan para koparmak mi diyorsunuz! Pes!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?