- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Ooo aç gitsin tazminat davasini. İftira neymiş görsünler. Acımaparavan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı
ama 3-4 yıl sürmüş 1-2 yıl sonra nasıl boşanma olmadan başkasıyla evlenmişDetaylarını sormadım üzmemek için. Zaten 1-2 sene sonra başkasıyla evlendi. Şimdi mutlu ve 2 çocuğu var.
Bu gerçek mi? Gerçekse çok fena.... Hayatta daha neler duyup öğreneceğim Allah'ımkayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki; ilk eşimle 22 yaşında evlendim, yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta daha kötülerini, hem cinsel ilişkiye girmek istemiyordu hemde olunca da escinseller gibi yapmak istiyordu zorla filan...yani benim icin kabus gibi günlerdiparavan evlilik eşim neden evlendiğini insanların ne sebeple evlilik yaptığını bilmiyor.
27 yaşındayım eşim 33 yaşındaSana nacizane tavsiyem bir an önce boşanman, bu arada kaç yaşındasın,
Anlıyorum hakkını almak istiyorsun tazminat alarak ama hem çalışıyormuşsun hem de ordan gelecek paranın bir hayri olmuyor
1- çalıştığın için, evlilik süresinin azlığı filan çok fazla tazminat alamazsın
2- süreç en az 2-3 yıl ve insan çok çok yıpranıyor mahkeme sonucunu beklerken
3- kv belki oglunun durumunu bildiği için sana o yüzden iftira atmış olabilir
4- daha fazla evli kalarak sağlığından olma zira ben birde ciddi bir hastalık geçirdim o evlilikte ve ömür boyu kullanmak zorunda olduğum kan sulandirci ilacım var,
Yanı Senin SAĞLIĞIN herşeyden önemli
Hem ruhsal hem fiziksel
5- Madem o da boşanmaya razı oturup sessiz sakin anlaşmalı olarak boşanmak en güzeli
Hakkinda hayırlısı olsun kardeşim ❤
İroni mi bu saka mi?kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı
Gayet güzel bayanım kendimden iğrenir oldum. Evde tek yaptığı tv izlemek. Ruhum acıyor ağlıyorum tek bir teselli vermiyor gülüyor bana abartıyorsun diyor. Ben dokununca sarılınca ruhuma çok iyi geliyor sana ayıcık alacağım ona sarıl diyor.
evet ablasına söyledim biliyorlar ama yaptıklarına bakınBen olsam rezil ederim o adamı da ailesinde
Annesi olacak kişi oğlunun ayıbını bildiği için şimdiden sizi karalama peşinde
Neyi kötüye kullanıyorKusura bakmayın sizin gibi yasayı kötüye kullanan kadınlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan kadınları zor durumda burakacak bir kanun tasarısını görüşüyor devlet. Ayrıca rüyanızda görürsünüz o miktarda tazminatı, alacağınız üç beş sene sonunda beş on bin lira.
Bir de kızlık bezi nedir? Biri bana açıklayabilir mi?
yok hayatta el bile kaldıramaz dayak nedir sesi bile yükselmez aşırı sakin hayattan bezmişHak etmiş tazminat davasını da size bulassirsa bilemiyorum;.psikolojisi nasıl ?
saçma sapan yorum işte kaale almayınKusura bakmayın sizin gibi yasayı kötüye kullanan kadınlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan kadınları zor durumda burakacak bir kanun tasarısını görüşüyor devlet. Ayrıca rüyanızda görürsünüz o miktarda tazminatı, alacağınız üç beş sene sonunda beş on bin lira.
Bir de kızlık bezi nedir? Biri bana açıklayabilir mi?
İster ablasına söyle ister amcasına elbette kendi oğullarını tutarlarevet ablasına söyledim biliyorlar ama yaptıklarına bakın
yok benim eşime yazdığım mesajlar var. Kız değil dedi diye yazmışımİster ablasına söyle ister amcasına elbette kendi oğullarını tutarlar
Kayınvalideye ayrı namusa iftira davası açardım özellikle yazılı belgeler attığı mesajlar varsa iyi sakla onları derim
Dava sonuçlandıktan 1-2 sene sonra.ama 3-4 yıl sürmüş 1-2 yıl sonra nasıl boşanma olmadan başkasıyla evlenmiş
süreç gerçekten çok uzun sürmüş.Dava sonuçlandıktan 1-2 sene sonra.
Çünkü eşi çok zor ikna etti, malum erkeklere güveni sarsılmıştı :)
Maalesef.süreç gerçekten çok uzun sürmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?