Tazminat davası açmalı mıyım?

Ooo aç gitsin tazminat davasini. İftira neymiş görsünler. Acıma

]
Bu gerçek mi? Gerçekse çok fena.... Hayatta daha neler duyup öğreneceğim Allah'ım çok ağır, çok fazla bana bu peki o kanın gerçek kan olduğunu nasıl anlıyorlar? Kan örneği alıp test mı yapıyorlar? Belki de burnun kanadı da sildin, nerden inanacaklar? Ki burnum kanadiginda bile tiksinir kirli mendili atarım. Miden iyi sağlammis gardaş

paravan evlilik eşim neden evlendiğini insanların ne sebeple evlilik yaptığını bilmiyor.
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki; ilk eşimle 22 yaşında evlendim, yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta daha kötülerini, hem cinsel ilişkiye girmek istemiyordu hemde olunca da escinseller gibi yapmak istiyordu zorla filan...yani benim icin kabus gibi günlerdi
Escinsel misin diye sordugumda insan kadınları tanıdıkça öyle olası geliyor filan gibi saçma sapan şeyler söylüyordu, yani öyleydi bana göre...cok zor şeylerdi
Boşandık ama mahkeme 3 yıla yakın sürdü çünkü benden aldığı paralar için tazminat almak istedim sonunda aldığım tazminat 15 bin filandı yani hiç değmedi o kadar mahkemeyi beklemeye keşke baştan anlasmali ayrılsaydım
Şuan 2.evliliğim bebeğim de var bu eşim de beni aldatıyor neyse konu bu değil
[/QUOTE]
2.evliliğinizin de kötü olması çok üzücü Allah yardımın olsun

27 yaşındayım eşim 33 yaşında

İroni mi bu saka mi?

tazminat davası açar öte bile giderim , iftira atan adamı attıgına pişman etmeden bırakmayacaksın ,

avukatla görüş ,
mahkemeyi kazandıktan sonra
ite köpeğe yem almak için açtım sana bu davayı layıgın bu de suratına suratına

Bekarken o kadar çok isteyenim vardı ki mesleği iyi kültürlü sakin diye eşimi kabul ettim. Şimdi anlıyorum okumakla adam olunmuyor. Annem ne kadar karşıydı annesini tanıdıktan sonra annesinin tavırlarından dolayı hep şüpheliydi. Biz gençler cahillik ediyoruz anne baba hep haklı çıkıyor

Hak etmiş tazminat davasını da size bulassirsa bilemiyorum;.psikolojisi nasıl ?

Acin tazminat davasini ama bu kadar cikacagini sanmam. En erken 2-3 yilda biter zaten o surecte surekli kanitlar sahitler sunmaniz istenir,usenmezseniz elbette yapin,hak etmis

Neyi kötüye kullanıyor
Birinin kendini toplum önünde aklamak için elalemin adamının veya kadını kullanıp bir köşeye atması
Üstüne iftira yemesi mi kötüye kullanmak

Bu kadın adamın kafasına silah dayayıp kaçırmamış herhalde

saçma sapan yorum işte kaale almayın

ama 3-4 yıl sürmüş 1-2 yıl sonra nasıl boşanma olmadan başkasıyla evlenmiş
Dava sonuçlandıktan 1-2 sene sonra.
Çünkü eşi çok zor ikna etti, malum erkeklere güveni sarsılmıştı :)

süreç gerçekten çok uzun sürmüş.
Maalesef.
Eğer maddi durumunuz iyiyse iyi bir avukat bulun. Yine de yanına bırakmayın derim ama süreç uzadıkça sizi yıpratırsa, anlaşmalı boşanın.
İlahi adalet er geç yerini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…