- 7 Eylül 2018
- 302
- 511
- 53
- 34
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Tamam adam bu bayan için kazanmadi, ama undan sonra kadının hayatı eskisi gibi olmayacaktır.iyide sonuçta parayı size kazanmıyor, keşke evlenmeden daha çok vakit geçirseydiniz. yaşadığınız şey üzücü ama bunun bedelini para ile ödetmek istemeniz bana tuhaf geldi, adam evi arabayı size almadı neticede kazanıyorsa kendi emeği. Siz boşanıp kurtulmaya bakın, duruma göre zaten baktınız iş çirkin boyuta gidiyor çok para almanızda sizi kurtarmaz. siz de çirkinleşin olsun bitsin
çok güzel yorum yuva kurmak kolay mı ne zorluklarla borç harç ne sevinçle kurdum. Daha ilk gecelerden yaşadığım şoku kabusu Allah kimseye yaşatmasın. Ben ilahi adalete güveniyorum Allah yanına bırakmayacakTamam adam bu bayan için kazanmadi, ama undan sonra kadının hayatı eskisi gibi olmayacaktır.
Herkes güzel mutlu huzurlu bir yuva hayaliyle evleniyor, hayalleri hayatı bu yönde ve bir kere boşanınca eskisi gibi olmayacak, kötü yanlış ama çevre baskısı dediğimiz şey işte tam olarak bu.
Madem beyefendi evlenmeden söyleyecekti böyle böyle, cinsellik olmayacak evcilik oynayacağız insanlara karşı diyebilirdi ve konu sahibi tercihini yapar ona göre hareket ederdi.
Kanun size ne veriyorsa sonuna kadar alın ve kenara çekilin konu sahibi.
çok güzel yorum yuva kurmak kolay mı ne zorluklarla borç harç ne sevinçle kurdum. Daha ilk gecelerden yaşadığım şoku kabusu Allah kimseye yaşatmasın. Ben ilahi adalete güveniyorum Allah yanına bırakmayacak
geçen konuştuk seni dövdüm mü aldattım mı kötü mü davrandım saçmalama dedi. Karı-koca hayatı nedir bilmiyor bile ya da bilmemezlikten geliyor. Ben çalıştığım halde her hizmetini yapıp bir temas kurmasına hasret kalacaksam ne diye uğraşıyorum o adamla.Boşanmak isteğinizi eşinize anlattınızmı bu arada,takı olayına gelince sakın bu konuyu açmayın bile mahkeme sırasında gündeme getirin.
Takıları vermezse Manevi tazminat davası açacağım. İnsan hakkını almadan bırakmak istemiyor içim rahat etmezBoşanmak isteğinizi eşinize anlattınızmı bu arada,takı olayına gelince sakın bu konuyu açmayın bile mahkeme sırasında gündeme getirin.
geçen konuştuk seni dövdüm mü aldattım mı kötü mü davrandım saçmalama dedi. Karı-koca hayatı nedir bilmiyor bile ya da bilmemezlikten geliyor. Ben çalıştığım halde her hizmetini yapıp bir temas kurmasına hasret kalacaksam ne diye uğraşıyorum o adamla.
Takıları vermezse Manevi tazminat davası açacağım. İnsan hakkını almadan bırakmak istemiyor içim rahat etmez
Kadin ne diyor siz ne anlatiyorsunuz..yazmayın ya yazmayinnnn, sabote etmek amacınız resmen. . yeter ya her konuda çok bilmiş iki üç kişi konunun içine ediyor resmen hep böyle konu Sahibi derdine çözüm bulmak yerine sizin gibilerin sacma eleştirileriyle uğraşıyor..konuda size yargilama hakki vermemiş! !nasil tazminat alirim demiş. .az saygılı olun ya..vallahi şiştim artık..azcık çözüm odaklı olun ve konu sahibinin sorununu çözün, sizde ona sorun olmayin!!ayrıca boşanmayacaksan niye tazminat davası açmayı planlıyorsun? evli kalayım parasını da alayım mıdır? saçmalıkta sınır ötesi.
hem çalışıyorsan ve muhtaç değilsen milletin dul kadın lafı niye enterese ediyor ki seni?
sevişmemek iyi gelmemiş..
İnsanların acilarina bu kadar rahat güldüğünüze göre kalbiniz yok yada yada kafanin içi boşSevişmek de istiyor onu napacakBoşanması en iyisi...
Tek mesajım bu değil bu konu ile ilgili. Diğer mesajlarımı okuduysanız gülüp geçtiğim birşey yok. Yarım yamalak okuyup saçma sapan haddiniz olmayan yorumlar yapmayın. Cevap yazdığım arkadaş maddi zarar vermek istiyorsan ye iç gez demiş. Ben de evlilikte cinsellik de önemli olduğu için sevişmek de isteyen biri için bu yeterli değil yazdım. Ne alaka yani bu sözünüz?İnsanların acilarina bu kadar rahat güldüğünüze göre kalbiniz yok yada yada kafanin içi boş
Kadin ne diyor siz ne anlatiyorsunuz..yazmayın ya yazmayinnnn, sabote etmek amacınız resmen. . yeter ya her konuda çok bilmiş iki üç kişi konunun içine ediyor resmen hep böyle konu Sahibi derdine çözüm bulmak yerine sizin gibilerin sacma eleştirileriyle uğraşıyor..konuda size yargilama hakki vermemiş! !nasil tazminat alirim demiş. .az saygılı olun ya..vallahi şiştim artık..azcık çözüm odaklı olun ve konu sahibinin sorununu çözün, sizde ona sorun olmayin!!
Sorun çıkaracak gibi.Dün eşime dedim ki takıların ikimizin üzerine kayıt yaptıralım bankada. Durup dururken nerden çıktı diye tartıştı küstü bir de. Herkes böyle yapıyor dedim "ben yapmıyorum" dedi. Ben senin ne planın olduğunu anladım dedi . Ya sabır
Aynen yanlış olmuş. Türkiye`de abartıldığı gibi dul kadın imajı yok demek istemiştim...Bu yanlış oldu heralde?
Çok iyiymiş yaAYNEN ÖYLE BAHANESİDE ÇOCUK UYANIRSAYMIŞ HAHA
Hesap detaylarımda mail adresim telefon numaram var. Şüphe varsa arayın konuşalım en azından doktor raporunu göndereyim. ama haklısınız yaşadıklarım inanılmayacak kötü ve trajikomik.Canlar daha önce üye hakkında rapor yapanlar olmuştu, onun üzerine yönetimle irtibata geçmesi için üyeliği askıya almıştık, iletişim bilgileri mevcut, bazı üyeler kim oldukları deşifre olmasın diye yaşadıklarını net aktarmayabiliyor, aksi ispat edilene kadar tüm üyeleri gerçek kabul ediyoruz.
Yani söz nişan kına düğün çeyiz o kadar uğraştırıcı ki bir de cümle alemin duyması şahit olması bunların hiçbiri hafife alınacak şeyler değil. Sonra da ileriki hayatında her karşılaşacağın insana boşandığını söyleyecek olman bilmiyorum bana ağır geliyor hayat işteAynen yanlış olmuş. Türkiye`de abartıldığı gibi dul kadın imajı yok demek istemiştim...
Millete göre değil kendime göre yaşıyorum. Millet konuşacak diye yaptığım hatanın bedelini ömür boyu ödemek zorunda değilim. Millet önce kendine baksın. Boşanınca dul değil bekar oluyorsunuz yeniden ayrıca.Yani söz nişan kına düğün çeyiz o kadar uğraştırıcı ki bir de cümle alemin duyması şahit olması bunların hiçbiri hafife alınacak şeyler değil. Sonra da ileriki hayatında her karşılaşacağın insana boşandığını söyleyecek olman bilmiyorum bana ağır geliyor hayat işte
Kk deki kadınlardan cinsellık istemiyorsa hemen eş cinsel deniliyorEşcinsel kanısına nasıl vardın..
Bu bile tazminat davası açmaya yeterli.rezil etmek değil ben boşanınca annesi bana iftira atacak. Daha ilk aylar kız değilmiş diye iftira attı nelere katlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?