- 27 Şubat 2017
- 367
- 522
- 103
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
sana kız değil diye iftira atılıyor, paravan evlilik olduğunu da biliyorsun ve hala elini tutmaya ve sevişmeye mi çalışıyorsun?
sana iftira atıldığı ve paravan evlilik olduğu için tazminat davası aç ok de benimle sevişmiyor diye dava açarsan ben gülerim hakim de güler sanırım.
boşan gitsin bu ne böyle de çekiyorsun??
Kiz drgilde ne demek ya nasil senin namusuna laf eder ve esin biliyorsa nasil sessiz kalir cok ayıp bence kiz degilsede degil sanane yani eşi kabullenmişrezil etmek değil ben boşanınca annesi bana iftira atacak. Daha ilk aylar kız değilmiş diye iftira attı nelere katlanıyorum
En som yumurtlama ile ilgili konu acmis. Cocuk dusunuyor demek ki. Ne denir ki.. boyle boyle kendilerini atese atiyorlar demek ki.Ne yaptın konu sahibi eşin düzeldi mi?
Yok boşanıyorum adetim farklı ve hormonlarımda düşük çıktı sanırım stresEn som yumurtlama ile ilgili konu acmis. Cocuk dusunuyor demek ki. Ne denir ki.. boyle boyle kendilerini atese atiyorlar demek ki.
Kiz drgilde ne demek ya nasil senin namusuna laf eder ve esin biliyorsa nasil sessiz kalir cok ayıp bence kiz degilsede degil sanane yani eşi kabullenmiş
Ne alakası var inançlı biriyim herkes ilişkiye girip mi evleniyor pesHiç birşey yaşamadan evlenince böyle oluyor
Neyse ahlak bekçileri sarmıştır burayı ben kaçayım
Bunun inançla alakası yok. Cinsellik toplumda bir tabu olmasa doğru bir şekilde öğrenilse keşke. Mesela sen evlenmeden önce bir alie büyüğü seninle bu konuları konuştu mu?Ne alakası var inançlı biriyim herkes ilişkiye girip mi evleniyor pes
E tamam ne şikayet ediyorsun o zamanNe alakası var inançlı biriyim herkes ilişkiye girip mi evleniyor pes
Çok doğru. TV da açık sahne görünce bile anında kapatan toplumda yetiştik. En azından Konuşulması gerekiyordu ya da benim araştırmamBunun inançla alakası yok. Cinsellik toplumda bir tabu olmasa doğru bir şekilde öğrenilse keşke. Mesela sen evlenmeden önce bir alie büyüğü seninle bu konuları konuştu mu?
Günah diye büyütülüyorlar öyle oluncada böyleBunun inançla alakası yok. Cinsellik toplumda bir tabu olmasa doğru bir şekilde öğrenilse keşke. Mesela sen evlenmeden önce bir alie büyüğü seninle bu konuları konuştu mu?
Niye evlilik oncesi iliski yasamaya inanc olarak karsi olan evlenince de mi iliski yasamasin hakki yok mu nesacma bakis acisi.
[
konu sahibide deneyimli değil belki kadında bir sorun var bilemeyizNiye evlilik oncesi iliski yasamaya inanc olarak karsi olan evlenince de mi iliski yasamasin hakki yok mu nesacma bakis acisi.
Ben de bir sorun yok. İstekli olmak için deneyimli olmak gerekmiyor. İnsanın içinden gelen birşey. Dün yatakta yanlışlıkla kolum çarptı hızlıca çekti bunun deneyimle ne ilgisi olabilirGünah diye büyütülüyorlar öyle oluncada böyle
konu sahibide deneyimli değil belki kadında bir sorun var bilemeyiz
Hakkı var tabi ama ne çıkarsa bahtıma yapmış o zaman boşanıcak başka birşey yok yapıcak
Neyin günah neyin sevap olduğunu bile bilmiyorlar. Adet üzere yetiştiriyorlar çocuklarını. Yalan yanlış öğrenen çocuklar da saçma sapan işler yapıyor. Komiyla alakasiyok ama söylemek istedim.Günah diye büyütülüyorlar öyle oluncada böyle
Belki birşeyden tiksinmiştirBen de bir sorun yok. İstekli olmak için deneyimli olmak gerekmiyor. İnsanın içinden gelen birşey. Dün yatakta yanlışlıkla kolum çarptı hızlıca çekti bunun deneyimle ne ilgisi olabilir
aksine eşim temizliğine hiç dikkat etmiyor ben bunalıyorum ama içimdeki dürtü işte bir ihtiyaçtır temas ilişkiBelki birşeyden tiksinmiştir
Ne bilim kötü bir koku vs
ne oldu yaaa
Bence deKadınlık onurunuz nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?