Tazminat davası açmalı mıyım?

Ne alakası var inançlı biriyim herkes ilişkiye girip mi evleniyor pes
Bunun inançla alakası yok. Cinsellik toplumda bir tabu olmasa doğru bir şekilde öğrenilse keşke. Mesela sen evlenmeden önce bir alie büyüğü seninle bu konuları konuştu mu?

Bunun inançla alakası yok. Cinsellik toplumda bir tabu olmasa doğru bir şekilde öğrenilse keşke. Mesela sen evlenmeden önce bir alie büyüğü seninle bu konuları konuştu mu?
Çok doğru. TV da açık sahne görünce bile anında kapatan toplumda yetiştik. En azından Konuşulması gerekiyordu ya da benim araştırmam

Günah diye büyütülüyorlar öyle oluncada böyle
Niye evlilik oncesi iliski yasamaya inanc olarak karsi olan evlenince de mi iliski yasamasin hakki yok mu nesacma bakis acisi.
[
Niye evlilik oncesi iliski yasamaya inanc olarak karsi olan evlenince de mi iliski yasamasin hakki yok mu nesacma bakis acisi.
konu sahibide deneyimli değil belki kadında bir sorun var bilemeyiz
Hakkı var tabi ama ne çıkarsa bahtıma yapmış o zaman boşanıcak başka birşey yok yapıcak

Ben de bir sorun yok. İstekli olmak için deneyimli olmak gerekmiyor. İnsanın içinden gelen birşey. Dün yatakta yanlışlıkla kolum çarptı hızlıca çekti bunun deneyimle ne ilgisi olabilir

Günah diye büyütülüyorlar öyle oluncada böyle
Neyin günah neyin sevap olduğunu bile bilmiyorlar. Adet üzere yetiştiriyorlar çocuklarını. Yalan yanlış öğrenen çocuklar da saçma sapan işler yapıyor. Komiyla alakasiyok ama söylemek istedim.

Ben de bir sorun yok. İstekli olmak için deneyimli olmak gerekmiyor. İnsanın içinden gelen birşey. Dün yatakta yanlışlıkla kolum çarptı hızlıca çekti bunun deneyimle ne ilgisi olabilir
Belki birşeyden tiksinmiştir
Ne bilim kötü bir koku vs

Sonucta herkes bu isi yasayarak ogreniyor degilmi six 18 20 yasinda belki evlenmeden yahut baskasi 25 yasinda evlendkten sonra . Kmse tecrubeyle dogmuyor yani bu durtuyle yaratulmis herkes

Bayanlar konularımı çektiklerimi bilenler bilir bugün eşimin ailesine söyledi benim ailem. Bana iftira attı eşim. Ölmüş babasına ailesine küfür ediyormuşum o yüzden bana yaklaşmıyormuş. Ne diyelim artık çıldırdık hayatımı mahvettiler. Tazminat davası açmayayım da ne yapayım ben şimdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…