Tazminat davası açmalı mıyım?

Para alınca içi soğur mu insanın?
Bazı insanların parası canından tatlıdır. Ben sırf tazminat ödememek, malları paylaşmamak için boşanmayan insan biliyorum. Yani böylelerinin parasını alıp canını acıtacaksın, belki canının yandığını bilmek içini soğutur.

İnşallah canım atlatayım da bu durumu

Kandırılmışsınız. Muhakkak tazminat isteyin. Tazminat karşı tarafın geliri doğrultusunda talep edilir. Ayda 10 binden fazla geliri varsa 100 bin TL yüksek bir rakam değil. Düğünde takılan altınları da talep edin. Daha fazla bekleyerek psikolojinizi bozmayın. Bir an önce dava açın.

Evlilik kadına bir külfet ülkemizde. Evlendikten sonra bütün hayat eşe endeksleniyor. Boşanmış kadına hala kötü gözle bakan iğrenç bir zihniyet var. Kadınla evlenip hayatı zehretmenin tabi ki de bir bedeli var. Sansasyonel ünlü evliliği ile karşılaştırmamak lazım sizin durumunuzu. O kadar manevi yipranmislik, iftira karşısında tazminat talep etmek en doğal hakkınız. Çok yüksek meblağlara mahkeme karar verir mi bilmiyorum hukukçu değilim ama korkusu bile karşı tarafa yeter. Erkeklerin çoğunun canı ceplerinde oradan vurmak lazım. Normalde boşverin derim ama iğrenç bir aileymiş belli ki. Allah yardımcınız olsun.

Açtım davamı bayanlar yüksek mebla mahkeme ne karar verir bilmiyorum. Eşim olacak şahıs çeyizimi gönderdi engel koydu heryerden taşıma parasını da bize ödetti. Annemin çeyizimi görünce çektiği acıyı hangi tazminat düzeltebilir ki

Bence tazminat talep edebilirsiniz ama ispat önemli. Doktora gidildiyse tedavi evrakları. ayrı uyuduğunuzu bilen gören varsa onun tanıklığı.
Doktor raporları var yatak odası konusu olduğu için gören yok tabi ama ses kaydı almıştım. Ses kaydında El tut sarıl diye ısrar ediyorum dokunmuyor bahaneler söylüyor

Merhaba benim esimdede aynı sorun var bu yüzden beni hiç umursamıyor ve ben bu adama 12 yıldır katlanıyorum. Ailem destek olmuyor bosanma davası açıcam tazminat alabilir miyim? Çift terapisine gitmiştik oradada eşimin benimle birlikte olmadığını terapiste söyledim. Sizin davanınız sonuçlandı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…