Tazminat davası açmalı mıyım?

Konu çok büyütülüp uzatılmış bence.
Eğer içinize bu şekilde siniyorsa öyle yapın.
Hem boşanma hem tazminat davası açın.
Hem bakireliğin ispatlanır hem de adam iktidarsız olduğu.
Bu kadar zor işler değil,adliyeye başvurup sonuçlara göre hareket edersin.
Tazminat 80 bin mi olur, 8 bin mi olur hakimin takdiri artık.
Hayırlı olsun inşallah.

Konularınızı okudum şimdi. İsteksizlik için uğraş vermişsiniz haklısınız. Ama ben olsam boşanma sürecini uzatmazdım. Uzattıkça daha çok iftiraya uğrarsınız. Bu tazminatı alma ihtimaliniz nedir onu da bir avukatla görüşün ki yıpranmayın. Anlaşmalı boşanma olmayacak sanırım. İsterseniz isteklerinizi (takılar, eşya paylaşımı) eşinize sunup bu şekilde deneyin. İsterseniz çekişmeli açıp boşanma nedenini cinsel isteksizlik olarak sunun. Tazminat alamasanız da boşanma nedeninizin cinsel isteksizlik olduğu yazacaktır. Ciddi söylüyorum ben eşimle böyle bir sorun yaşasaydım ve boşanma noktasına gelseydim aklıma tazminat almak gelmezdi.

33 yaşında cinsel birliktelik yaşamayan kadın da erkek de mastürbasyon yapmaktan karşı cinse dokunmayı garipsemeye başlıyor bence. Cinselliği bu kadar ötelemiş birisi olduğunu sizinle paylaşmış. Tabi siz de tecrübeli olmadığınızdan bunun güzel birşey olduğunu düşünmüşsünüzdür muhtemelen.

bakire değilim sanırım. Arada benim zorumla oluyordu o da birşey hissetmiyordum tabi benim aktif olmam lazımdı. Ben Tecavüz eder gibi oluyordu açıkca yazdım

Doğuluyum ben bizde hiç hoş karşılanmıyor evlenip boşanmış. Artık başkasının karısı olmuş gözüyle bakılıyor. Toplumdan topluma fark var
Antepli 3 küçük çocukla boşanmış arkadaşım hiç evlenmemiş biriyle evlendi. Ben de boşandıktan sonra kendimden 4 yaş küçük çocuksuz biriyle evlendim. Siz hiç aşk diye bişey duydunuz mu? Ne daha önce evlenmişine bakar ne de kaç çocuğu olduğuna. Bu evlilik denen şeyi ne zaman bi "taç" olarak görmezseniz. Boşanmış olmayı da "dul" olarak görmezsiniz. Biraz bakış açınızı genişletmenizi öneririm.

geçen bi konuda daha aynı şeyi yazdım. milletin lafı, dul kalma korkusu bu çektiklerinden daha önemli ise hiç şikayet etme konu da açma evliliğine ve çekmeye devam et. çözüm istiyorsun çözüm bu adamla bir ömür geçirmemek. bu kadar basit.

telefon yazışmaları var benim kızmalarım doktora gel diye yalvarmalarım. ses kaydı aldım geçenlerde. Hastane tahlilleri

çalışıyorum ben de muhtaç değilim kimseye

Aranizdaki cinsel sorunu herkese mi anlattiniz?

hemen boşan derim alabiliyorsan haklarınıda al konuşmak kolay geliyor empati yapan anlar bence bebeğinde yok asla bekleme değersiz yaşamaya gelmedik dünyaya ve ölüp gidicez

kv niz neye dayanarak kız değil vs dedi sizin için
yanınızda mıydı tövbe tövbeee
kocanız olacak kişi mi söylemiş öyle bişey ne hakla?
çok kızdım

tabiki tazminat isteyin avukata danışın öncelikle

telefon yazışmaları var benim kızmalarım doktora gel diye yalvarmalarım. ses kaydı aldım geçenlerde. Hastane tahlilleri

Bence sakın insaflı davranmayın.
Ben olsam aynı zamanda kv ye de iftira davası açar dişe diş saldırırdım.

Bu normal bir boşanma değil çünkü. Bir insanın hayatıyla, umutlarıyla oynamak neymiş gösterirdim..

Ama öncesinde iyi bir avukat bulmanız lazım. Eşinizin size vereceği paranın yarısını ona vererek etkilemeyeceği bir avukat..

çalışıyorum ben de muhtaç değilim kimseye

ayrıca boşanmayacaksan niye tazminat davası açmayı planlıyorsun? evli kalayım parasını da alayım mıdır? saçmalıkta sınır ötesi.
hem çalışıyorsan ve muhtaç değilsen milletin dul kadın lafı niye enterese ediyor ki seni?
sevişmemek iyi gelmemiş..

bakire değilim sanırım. Arada benim zorumla oluyordu o da birşey hissetmiyordum tabi benim aktif olmam lazımdı. Ben Tecavüz eder gibi oluyordu açıkca yazdım
Yani tamam o da sorun değil.
Elinde bu adamın iktidarsız olduğuna dair veriler varmış ya zaten büyük ihtimalle o da doktora sevk edilir,teşhis konur bence.

Toplum ne der kaygısı saçmalık işte. Zaten hayata küstüm bir daha bir insana nasıl güveneyim. Eşim huy olarak iyi biri çok sakin hiç karışmaz. Geçen birkaç günlüğüne yurtdışına gitmek istiyorum dedi bana karışma da ne yaparsan yap diyor. ama bu yönü beni hayattan küstürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…