- 13 Nisan 2007
- 33.527
- 102.021
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
ya düzelmek için tedavi ol ya da boşanacağım diyorum. İlaç da kullansam aynı benim huyum böyle doğuk biriyim ben diyor. boşanırsan boşan diyor.Sert bir dille uyarın boşanacağım deyip açın davayı
Bir an once iyi bir avukatla anlas ve ne yapman gerektigini ogren oncelikle,sonradinda davani ac ve kurtul.Yazik degil mi hayatina? Yasadigin gunleri geri getirebilecek misin?Kim ne iftira atiyorsa da atsin.Kv neymis senin zarindan.Umursama bile sen kurtulmaya bak.çok doğru
bakire değilim sanırım. Arada benim zorumla oluyordu o da birşey hissetmiyordum tabi benim aktif olmam lazımdı. Ben Tecavüz eder gibi oluyordu açıkca yazdımKonu çok büyütülüp uzatılmış bence.
Eğer içinize bu şekilde siniyorsa öyle yapın.
Hem boşanma hem tazminat davası açın.
Hem bakireliğin ispatlanır hem de adam iktidarsız olduğu.
Bu kadar zor işler değil,adliyeye başvurup sonuçlara göre hareket edersin.
Tazminat 80 bin mi olur, 8 bin mi olur hakimin takdiri artık.
Hayırlı olsun inşallah.
Emin değilsen bir doktora gidip baktırabilirsin belki mahkemede kullanılacak bir şeyler çıkarbakire değilim sanırım. Arada benim zorumla oluyordu o da birşey hissetmiyordum tabi benim aktif olmam lazımdı. Ben Tecavüz eder gibi oluyordu açıkca yazdım
Antepli 3 küçük çocukla boşanmış arkadaşım hiç evlenmemiş biriyle evlendi. Ben de boşandıktan sonra kendimden 4 yaş küçük çocuksuz biriyle evlendim. Siz hiç aşk diye bişey duydunuz mu? Ne daha önce evlenmişine bakar ne de kaç çocuğu olduğuna. Bu evlilik denen şeyi ne zaman bi "taç" olarak görmezseniz. Boşanmış olmayı da "dul" olarak görmezsiniz. Biraz bakış açınızı genişletmenizi öneririm.Doğuluyum ben bizde hiç hoş karşılanmıyor evlenip boşanmış. Artık başkasının karısı olmuş gözüyle bakılıyor. Toplumdan topluma fark var
paravan evlilik diye kendi kusuruna gizlemek için benimle evlendi diye düşünüyorum bu yüzden paravan evlilik gibi dedim. Dul kalma korkusu toplum önyargısı bu yüzden katlanıyorum hala. Bana canım bile diyemiyor. Bir samimiyeti en azından sevgisi olsa ben cinselliğe katlanırım. Şuan işteyim ama yine forumdayım. Pisklolojim çok kötü ve ilaç içiyorum 1 haftadır
telefon yazışmaları var benim kızmalarım doktora gel diye yalvarmalarım. ses kaydı aldım geçenlerde. Hastane tahlilleriEşiniz sizi paravan olarak kullanmanın bedelini ödemeli.
Ve belli ki bunun pişmanlığını manevi olarak yaşamayacak. O zaman maddi olarak yaşatın. Ki bu eminim çok canını acıtır..
Bunu ispat edebileceğiniz bir delil var mı? Telefon yazışması vs.
çalışıyorum ben de muhtaç değilim kimseyegeçen bi konuda daha aynı şeyi yazdım. milletin lafı, dul kalma korkusu bu çektiklerinden daha önemli ise hiç şikayet etme konu da açma evliliğine ve çekmeye devam et. çözüm istiyorsun çözüm bu adamla bir ömür geçirmemek. bu kadar basit.
Hayır eşimin ablasına söyledim sadece o da eşimi rezil etmeyecek biri olduğu için. Ablası da benimle diyalogu kesti hiç yardımcı olmadı. Bir de eşime yazmış ki karını sevmiyor musun ya SabırAranizdaki cinsel sorunu herkese mi anlattiniz?
hemen boşan derim alabiliyorsan haklarınıda al konuşmak kolay geliyor empati yapan anlar bence bebeğinde yok asla bekleme değersiz yaşamaya gelmedik dünyaya ve ölüp gidicezcinsellik değil ben eşime diyorum ki cinsellik olmasa da olur yeterki sen tedavi olmak için çaba göster. Israr ediyorum bazen ağlıyorum sarılmıyor. 1 kere bile öpmemiş sarılmamış el tutmamış. Piskiyatri ilacı kullanmaya başladım
çalışıyorum ben de muhtaç değilim kimseye
kv niz neye dayanarak kız değil vs dedi sizin içinHayır 50 bine iner o. aylık 10 binden fazla kazanıyor eşim. Ben tazminatsız boşanırsam annesi benim namusuma iftira atacak. daha önce attı. Ben dul kalacağım bir bayan olarak bundan daha kötü bir durum var mı sizce?
telefon yazışmaları var benim kızmalarım doktora gel diye yalvarmalarım. ses kaydı aldım geçenlerde. Hastane tahlilleri
çalışıyorum ben de muhtaç değilim kimseye
Yani tamam o da sorun değil.bakire değilim sanırım. Arada benim zorumla oluyordu o da birşey hissetmiyordum tabi benim aktif olmam lazımdı. Ben Tecavüz eder gibi oluyordu açıkca yazdım
Toplum ne der kaygısı saçmalık işte. Zaten hayata küstüm bir daha bir insana nasıl güveneyim. Eşim huy olarak iyi biri çok sakin hiç karışmaz. Geçen birkaç günlüğüne yurtdışına gitmek istiyorum dedi bana karışma da ne yaparsan yap diyor. ama bu yönü beni hayattan küstürdüayrıca boşanmayacaksan niye tazminat davası açmayı planlıyorsun? evli kalayım parasını da alayım mıdır? saçmalıkta sınır ötesi.
hem çalışıyorsan ve muhtaç değilsen milletin dul kadın lafı niye enterese ediyor ki seni?
sevişmemek iyi gelmemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?