- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Toplum ne der kaygısı saçmalık işte. Zaten hayata küstüm bir daha bir insana nasıl güveneyim. Eşim huy olarak iyi biri çok sakin hiç karışmaz. Geçen birkaç günlüğüne yurtdışına gitmek istiyorum dedi bana karışma da ne yaparsan yap diyor. ama bu yönü beni hayattan küstürdü
10 binden fazla maaş kazanıyor evi arabası var. en az 80 bin hakkım. Düğün takılarının da hepsini bankaya kendi hesabına yatırdı.
Durumu tüm detaylarıyla anlatıyorum. Çalışıyorum muhtaç değilim sözünü eşime katlanamam diye diyorum. Tazminat kendi haklılığım için istiyorum çok da yazdım bunu. Zaten piskoloji mi kaldı bendeyahu bana karışma da ne yapıyorsan yap diyen adam iyi bir adam olabilir ama iyi bir koca değildir. sana karışmaması ayrı mevzu seni sallamaması apayrı. bu adam seni sallamıyor farkında mısın? ayrıca ille birisi ile evlenmek zorunda mısın da bir daha birine nasıl güveneyim diyorsun? bence önce senin özgüvenini toparlaman için bi psikoloğa görünmen lazım zira o kadar çelişik ve karışık şeyler söylüyorsun ki bu kafayla herhangi bir sağlıklı karar vermen zaten mümkün değil.
bi adama tazminat açayım diyorsun be eşim iyi biri. bi paravan evlilikmiş bana iftira bile attılar ama dul kalamam elalem ne der derken bir yandan çalışıyorum kimseye muhtaç değilim diyorsun. gerçekten sağlıklı bir durumda değilsin ve acilen uzman yardımı almalısın.
3 yıl mı çok fazla insan yıpranır bayaSizce hakkınız kanun öyle demiyor ama, öyle bir tazminat miktarı yok, geçen ay arkadaşım 14 yıllık eşinden boşandı, 2 çocuğu var, adam tüccar, geliri belgeli, darp raporu var kızın, 35 bin tazminat verdi mahkeme, dava 3 yıl sürdü öyle kolay değil bu işler.
Aynen herkes sonuna kadar git, şöyle alırsın böyle belgeli falan demiş. Ancak bu süreci kaldırabilecek sağlam bir psikoloji lazım. Elbette iftiralar kötü sözler olacak, hangi iş temiz oluyor ki. İki duruşmalık iş değil.Sizce hakkınız kanun öyle demiyor ama, öyle bir tazminat miktarı yok, geçen ay arkadaşım 14 yıllık eşinden boşandı, 2 çocuğu var, adam tüccar, geliri belgeli, darp raporu var kızın, 35 bin tazminat verdi mahkeme, dava 3 yıl sürdü öyle kolay değil bu işler.
Allah bazen insanlara böyle belarlar da veriyor. Bekarken ne mutluyum evlenip mutlu ol diyenleri hatırlıyorum şimdiAynen herkes sonuna kadar git, şöyle alırsın böyle belgeli falan demiş. Ancak bu süreci kaldırabilecek sağlam bir psikoloji lazım. Elbette iftiralar kötü sözler olacak, hangi iş temiz oluyor ki. İki duruşmalık iş değil.
Konu sahibi arkadaşım: En iyi ihtimalle iki üç yıl sürecek mahkeme. Bu süreçte başka birinden hoşlansanız yakınlaşmak isteseniz suçlu konuma düşeceksiniz. Bunlara hazırlıklı olun. Sizi vazgeçirmek için söylemiyorum kesinlikle. Çevre baskısından etkilediğinizi yazmışsınız o baskı birkaç yıl sürecek haberiniz olsun.
süreci nasıldı aynı durum mu yaşadı. Forumda üye ise süreç ile ilgili bilgi alabilir miyim kendisindenMiktar çok fazla ,bir tanıdıkda size benzer şeyler yaşadı 5 bin almıştı, ki 50bin istemişti... boşanıp kurtulmayı kâr sayın ...bence takıları alırsınız,kendi üstüne alması birşey kazandırmaz
3 yıl mı çok fazla insan yıpranır baya
Aynen valla doğru dedin ayrıca dul çocukluyla evlenir demişsin evlenir ne olucakki bekarla evlenmek şartmıO zaman siz çevrenizden böyle düşünen insanları ayiklayin. Benim annem de dul. Biri annemi sen dulsun diye dışlasa orda yolarım saçını başını. Dul kadınlar tekrar evlenebilir ve çocukta yapabilir. Evlenip boşandı diye kimsenin değeri düşmez insanlar altın değil sonuçta değeri düşsün en kötü muameleye maruz kalsın
Peki bu sebepten mi?Bir haberde var kadın 70 bin tl almış. 500 lira da nafaka alıyormuş. Davası 2 sene sürmüş.
Evlenir de kısmet orası boşanmış çok kişi var çevremde bir daha evlenemedi. Mutlu bir yuva kurmak çoluk çocuğa karışmak her bayanın hakkı. Hayatımı mahvettiAynen valla doğru dedin ayrıca dul çocukluyla evlenir demişsin evlenir ne olucakki bekarla evlenmek şartmı
cinsellik değil ben eşime diyorum ki cinsellik olmasa da olur yeterki sen tedavi olmak için çaba göster. Israr ediyorum bazen ağlıyorum sarılmıyor. 1 kere bile öpmemiş sarılmamış el tutmamış. Piskiyatri ilacı kullanmaya başladım
Evet boşanon ama sanki onun açısındanda rencide edici bir durum gibi olmuş ne bileyim üzüldüm
Benim de kuzenim boşandı, paravan evlilik iddiasıyla.3 yıl mı çok fazla insan yıpranır baya
Evlenmeden önce bu adam hiç mi elinizi tutmadı sarulmadı öpmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?