Tazminat davası açmalı mıyım?

yahu bana karışma da ne yapıyorsan yap diyen adam iyi bir adam olabilir ama iyi bir koca değildir. sana karışmaması ayrı mevzu seni sallamaması apayrı. bu adam seni sallamıyor farkında mısın? ayrıca ille birisi ile evlenmek zorunda mısın da bir daha birine nasıl güveneyim diyorsun? bence önce senin özgüvenini toparlaman için bi psikoloğa görünmen lazım zira o kadar çelişik ve karışık şeyler söylüyorsun ki bu kafayla herhangi bir sağlıklı karar vermen zaten mümkün değil.
bi adama tazminat açayım diyorsun be eşim iyi biri. bi paravan evlilikmiş bana iftira bile attılar ama dul kalamam elalem ne der derken bir yandan çalışıyorum kimseye muhtaç değilim diyorsun. gerçekten sağlıklı bir durumda değilsin ve acilen uzman yardımı almalısın.

10 binden fazla maaş kazanıyor evi arabası var. en az 80 bin hakkım. Düğün takılarının da hepsini bankaya kendi hesabına yatırdı.

Sizce hakkınız kanun öyle demiyor ama, öyle bir tazminat miktarı yok, geçen ay arkadaşım 14 yıllık eşinden boşandı, 2 çocuğu var, adam tüccar, geliri belgeli, darp raporu var kızın, 35 bin tazminat verdi mahkeme, dava 3 yıl sürdü öyle kolay değil bu işler.

Durumu tüm detaylarıyla anlatıyorum. Çalışıyorum muhtaç değilim sözünü eşime katlanamam diye diyorum. Tazminat kendi haklılığım için istiyorum çok da yazdım bunu. Zaten piskoloji mi kaldı bende

3 yıl mı çok fazla insan yıpranır baya

Aynen herkes sonuna kadar git, şöyle alırsın böyle belgeli falan demiş. Ancak bu süreci kaldırabilecek sağlam bir psikoloji lazım. Elbette iftiralar kötü sözler olacak, hangi iş temiz oluyor ki. İki duruşmalık iş değil.

Konu sahibi arkadaşım: En iyi ihtimalle iki üç yıl sürecek mahkeme. Bu süreçte başka birinden hoşlansanız yakınlaşmak isteseniz suçlu konuma düşeceksiniz. Bunlara hazırlıklı olun. Sizi vazgeçirmek için söylemiyorum kesinlikle. Çevre baskısından etkilediğinizi yazmışsınız o baskı birkaç yıl sürecek haberiniz olsun. Daha önce yazdıklarım da bu doğrultuda bu düşünce çerçevesinde yazılmıştı. Siz 100binler isterseniz karşılığında vermemek ve bu sebeple boşanmamak için size kim bilir neler söyleyecekler. Ki alabileceğinizi sanmıyorum. Kaç duruşma göreceksiniz...

Miktar çok fazla ,bir tanıdıkda size benzer şeyler yaşadı 5 bin almıştı, ki 50bin istemişti... boşanıp kurtulmayı kâr sayın ...bence takıları alırsınız,kendi üstüne alması birşey kazandırmaz

Allah bazen insanlara böyle belarlar da veriyor. Bekarken ne mutluyum evlenip mutlu ol diyenleri hatırlıyorum şimdi

süreci nasıldı aynı durum mu yaşadı. Forumda üye ise süreç ile ilgili bilgi alabilir miyim kendisinden

Tazmınatı nasıl alacaksınız , yanı onceden sızı kandırdı dıyerek bunları ve cınsel sorununuda belgelemenız lazım kı bu gercekten zor.

Nafaka ıse kalkıyor , sız mesela cocugunuz olmadıgı ıcın nafaka alamazsınız sanıyorum kı zaten calısıyorsanız zaten alamazsınız

3 yıl mı çok fazla insan yıpranır baya

Anlaşmalı olmadıkça uzun sürüyor boşanma davaları, eşimin eski eşi ile davası 5,5 yıl sürmüş, her iddianın ispatı için bir celse, o ispata itiraz için bir celse bilmem ne uzayıp gidiyor ve işler çok çirkinleşiyor. Bu durumda bir evliliği sürdürmeniz tabi ki tavsiyem değil ama anlaşmalı boşanıp kurtulun bu adamdan. Dava sürecinde özel hayatınız ortaya serilecek, çirkin çirkin bir sürü olay, iftira kayıtlara geçecek, şahit istenecek vs... bir kadın için bunlar çok onur kırıcı tazminat için falan değmez bence. Bahsettiğim boşanan arkadaşım şiddetten ötürü tazminat aldı, onca yıl evlilik için ne nafaka ne de tazminat vermedi hakim. Çocuklara nafaka bağlandı ama kadına hiç bir şey verilmedi, bunca uğraş değmez

Tazminat alın tabiki ama 80 bin 100 bin ne yahu? Eger çalışmıyorsanız bi ise girene kadar kendinizi toplayana kadar ayaklarınızın ustunde durabileceginiz miktarda isteyebilirsiniz tabi. Aksi halde bende 10 aylık evliyim isteyemezdim sanırım o miktarları daha ne yaşadınız ki en fazla ne kadar yıprandınız:))

Aynen valla doğru dedin ayrıca dul çocukluyla evlenir demişsin evlenir ne olucakki bekarla evlenmek şartmı

Aynen valla doğru dedin ayrıca dul çocukluyla evlenir demişsin evlenir ne olucakki bekarla evlenmek şartmı
Evlenir de kısmet orası boşanmış çok kişi var çevremde bir daha evlenemedi. Mutlu bir yuva kurmak çoluk çocuğa karışmak her bayanın hakkı. Hayatımı mahvetti

Evlenmeden önce bu adam hiç mi elinizi tutmadı sarulmadı öpmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…