- 4 Nisan 2023
- 229
- 61
- 13
- 31
- Konu Sahibi birgaripyolcu744869
-
Konunuzu bilmiyorum. 25 bin maaşın kaçıyla size tazminat verecek? Başka mal varlığı filan mı var? 25 bin şu ekonomide para değil.Merhabalar , daha önceki konuları inceleyerek durumum hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz , bizim davamız başladı , ama anlaşmalı değil , şöyle ki ben işin sonunda kesinlikle bile / isteye kandırıldığıma kanaat getirdim ve tazminat istiyorum ama kabul etmediler , iki taraf da boşanma konusunda hemfikir ama tazminat olayı nasıl olur örneğini yaşayan , bilgi verebilecek birileri var mı ? Psikolojik hastalığını benden saklaması kesinlikle beni haklı çıkarır mı ve yaklaşık 25.000 gibi bir maaşı var
Yaptığım araştırmada gelirinin 10 katı tazminat istenebilir diyor , başka mal varlığı var ama kendi üstünde değil hiç bir şeyKonunuzu bilmiyorum. 25 bin maaşın kaçıyla size tazminat verecek? Başka mal varlığı filan mı var? 25 bin şu ekonomide para değil.
Anladım. Hukukçu arkadaşlar okursa yardımcı olurlar belki.Yaptığım araştırmada gelirinin 10 katı tazminat istenebilir diyor , başka mal varlığı var ama kendi üstünde değil hiç bir şey
Yaptığım araştırmada gelirinin 10 katı tazminat istenebilir diyor , başka mal varlığı var ama kendi üstünde değil hiç bir şey
Hukukçu arkadaşlar ya da örneğini yaşayanlar varsa yorumlasın diye burdayım zaten yaKendi üstüne bir şey yoksa ne almayı düşünüyorsunuz,nasıl almayı düşünüyorsunuz?anlayamadım bençok bir şey alamassiniiz resmiyette bir şeyi yoksa.
Hukukçu arkadaşlar ya da örneğini yaşayanlar varsa yorumlasın diye burdayım zaten ya
Karşı taraf sizin dilekcenizi gorduyse kusurunu az çok biliyordur. Tazminat konusuna gelince ben geçen sene boşandım şiddet dolayısıyla darp raporum vardı, düğün altınlarını ve 40 istedim eşyalardan da istediklerimi aldım. Tazminat için düşük bir para, ben de çalışıyordum zaten ve parasına ihtiyacım yoktu. Ben biran önce anlasmaliya yanassinlar diye düşük tutmuştum ki dava dilekçesini sunduğum an karşı taraf korkup ne istersen veririm moduna geçti. Yoksa çekişmeli de Sonunda daha zararlı çıkacaktıMerhabalar , daha önceki konuları inceleyerek durumum hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz , bizim davamız başladı , ama anlaşmalı değil , şöyle ki ben işin sonunda kesinlikle bile / isteye kandırıldığıma kanaat getirdim ve tazminat istiyorum ama kabul etmediler , iki taraf da boşanma konusunda hemfikir ama tazminat olayı nasıl olur örneğini yaşayan , bilgi verebilecek birileri var mı ? Psikolojik hastalığını benden saklaması kesinlikle beni haklı çıkarır mı ve yaklaşık 25.000 gibi bir maaşı var
Merhabalar , daha önceki konuları inceleyerek durumum hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz , bizim davamız başladı , ama anlaşmalı değil , şöyle ki ben işin sonunda kesinlikle bile / isteye kandırıldığıma kanaat getirdim ve tazminat istiyorum ama kabul etmediler , iki taraf da boşanma konusunda hemfikir ama tazminat olayı nasıl olur örneğini yaşayan , bilgi verebilecek birileri var mı ? Psikolojik hastalığını benden saklaması kesinlikle beni haklı çıkarır mı ve yaklaşık 25.000 gibi bir maaşı
Konunuzu okudum az önce biseyi kacırmamıs olmak adına 2 kez okudum hatta.Merhabalar , daha önceki konuları inceleyerek durumum hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz , bizim davamız başladı , ama anlaşmalı değil , şöyle ki ben işin sonunda kesinlikle bile / isteye kandırıldığıma kanaat getirdim ve tazminat istiyorum ama kabul etmediler , iki taraf da boşanma konusunda hemfikir ama tazminat olayı nasıl olur örneğini yaşayan , bilgi verebilecek birileri var mı ? Psikolojik hastalığını benden saklaması kesinlikle beni haklı çıkarır mı ve yaklaşık 25.000 gibi bir maaşı var
17.5 maaşa ben 400 bin istedimKonunuzu okudum az önce biseyi kacırmamıs olmak adına 2 kez okudum hatta.
Esinizin hastalığı nisanlılıkta da eminim ki kendini göstermiş hatta dahası cevreniz sizi uyarmıstır. Buna adım soyadım kadar eminim. Mührümü basarım…
Bu kadınlar klübünün bir drama seviyesi vardır burada mutsuz evlilikteki tüm kadınlar yanlışlıkla hamile kalır, kocası kumar oynayanlar 5 sene sonra fark eder, Kocam hastalıgını sakladı diyenler ise 1 sene sonra fark etmis oluyor…
Cok enteresan gerçekten.
Psikoloji okumadan öncede yüzlerce tanıstıgım insanı biraz gözlemlediğimde yda beraber calıstıgım/ yada bi aile üyesinde olan bi sorunda insani iliskilerde kurulan optimal mesafeyi de göz önünde bulundurarak o insanda bi gariplik oldugunu anlıyordum. Sadece isim olarak ne oldugunu adlandıramıuordum teknik bilgim olmadığı icin.
Lütfen bu kocam beni kandırdı hastalıgınu sakladı dramasını bırakınız.
Siz gayet nisanlılıkt gümbür gümbür fark ettiniz evlenince düzelir dediniz. Öncelikle hayattaki sorunlarımızı doğru çözüme kavuşturmak adına kendimize dürüst oluyoruz.
Sonuçta problemleri olan kisiliği flört döneminde anlamayacak kadar saf, ama bosanırken 10 kat tazminat almayı düsünecek araştıracak kadar zekisiniz.
Simdi tazminata gelelim hukukcu değilim ama hukukçu cok arkadasım var cok kanunu dost meclisinde konusuruz hatta bana sen yanlıs meslek secmissin derler. Sucsuzluk karinesini falan okuyup bitirdim.
Neyse isin kısası; tazminat alırsız ama az, daha önce okuduğum bi aile mahkemesi kararı emsal demislerdi ve 50 bin tl tazminat verilmisti. Ama öyle 250 bin tazminatlar falan olduğunu hic ama hic sanmıyorum. Hukukcu arkadas varsa emsal karar paylasırsa bende bilgilenmis olurum, merak ettim. Sonuc itibari ile asgari maaşın 2 katı maas alan bir adamdan 250 bin tl tazminat alın, ben de Ankara ya sisme pelikanım, pullu bikinim ile yüzmeye gideceğim söz. Buraya da resmimi ceker koyarım
Hayırlı geceler.
Konunuzun ne oldugunu bilmiyorum fakat bence hayal dünyanızda yasıyorsunuz. Bu ülkenin şerefli haysiyetli korgeneralini engin alanı 5 sene yanlıslıkla hapse attılar, adamın saglıgı bozuldu ailesinden kac kisinin cenazesine gidemedi. 1 milyon tazminatı zor aldı. İstinaf kararı bozdu tekrar mahkeme actı.17.5 maaşa ben 400 bin istedim
Bu konu moralimi bozdu
Gidiyorum ben
Bende internetten bakmıştım valla en fazla maaşın 10 katı alınabilir yazıyordu ona göre talep ettim bendeKonunuzun ne oldugunu bilmiyorum fakat bence hayal dünyanızda yasıyorsunuz. Bu ülkenin şerefli haysiyetli korgeneralini engin alanı 5 sene yanlıslıkla hapse attılar, adamın saglıgı bozuldu ailesinden kac kisinin cenazesine gidemedi. 1 milyon tazminatı zor aldı. İstinaf kararı bozdu tekrar mahkeme actı.
Vs vs 5 sene sonunda 1 milyon 300 bin aldı.
Sizin muhtemelen bosanma.
Tabi karşımızdaki hatrı sayılır bir ailenin çocuğudur ozaman 2 milyon alırsınız.
Ama asgari maas ayarındakş bir adamdan size max 40/50 bin tazminat cıkacak. Bu yazımı ss alın, mahkeme sonucuna beni etiketsiniz
tazminattaki bence en büyük kıstas hakim sebepsiz zenginlesmeye izin vermiyor. Siz 400 bin lik dava acarken karşınızdakinin maddi gücünün iyi olması, aynı zamanda sizinde olması ve ben bunu para icin yapmıyoruma inandırmanız lazım.Bende internetten bakmıştım valla en fazla maaşın 10 katı alınabilir yazıyordu ona göre talep ettim bende
Avukat söylemişti hakim bu kadar vermez diye ama o kadar düşük de beklemiyordum
Barışma işini bi düşüniyim ben yoksam intikam alamadan boşanmış olacağım
Doğrusu tazminat bana saçma geliyor. Evlenildi bir şeyler yürümedi ayrılırsın yani ticaret gibi Tazminata anlam veremiyorum ama benim amacım da o zaten uzun yıllar borç altına girsintazminattaki bence en büyük kıstas hakim sebepsiz zenginlesmeye izin vermiyor. Siz 400 bin lik dava acarken karşınızdakinin maddi gücünün iyi olması, aynı zamanda sizinde olması ve ben bunu para icin yapmıyoruma inandırmanız lazım.
En azından avukat arkadaslarım böyle söylüyordu.
O 10 katı alınabiliyor alabilirsin anlamına gelmiyor…
Max o demek oluyor.
Kimseye de verildiğini görmedim duymadım.
Ztn mantıken 17 bin tl maas alan bi insanın maasının 4 te biri haczedilir en fazla, 4,5 bin tl ile 400 bin 10 senede falan ödenecek10 sene diye bi taksit seçeneği yok
Mahkemenin yüksek tazminatlarınsa öyle aldatma gecimsizlik gibi durumlarda değil, daha sıkıntılı şeylerde verdiğini düşünüyorum
Hukukcu arkadaslar yanlıs ise düzeltsin beni ricamdır
Yani 3 seneden sonra o para komik kalacak ama siz bilirsiniz malum enflasyon.Doğrusu tazminat bana saçma geliyor. Evlenildi bir şeyler yürümedi ayrılırsın yani ticaret gibi Tazminata anlam veremiyorum ama benim amacım da o zaten uzun yıllar borç altına girsinintikam almak istiyorum çünkü onu vurabileceğim başka bir şey yok paradan vurabilirim o da kazanırsam
Bayağı düşükmüş ciddenYani 3 seneden sonra o para komik kalacak ama siz bilirsiniz malum enflasyon.
Benim hayatım da 1 tazminat davam oldu, oda komsularımla
2019 da beni 2 ayrı avukat savundu 100 bin tl lik actım hakim 10 bin tl maddi 10 bin tl manevi verilmesine karar verdi. O rakamı da ben kabul etmedim. İcim soğumadı soğumadıgı icin de dedim ki cok ciddi bi suc islemislerdi sahsıma onun kamera kaydını alıp calıstıgı okula götürüp verdim . Öğretmendi isten cıkardılar
2 avukata o kadar para verip 8 celse uğrasacağıma
Kendi isimi kendim gördüm en azından icim soğudu ( asla böle yapın demiyorum sadece gece gexe dertlendim birden
Tazminatı erkek de alabilir. Çünkü yipraniyorlar. Anlaşamadık ayrıldık diyenler zaten tazminat almıyor. Ama aldatilmistir , fiziksel ,psikolojik , cinsel şiddet gormustur bunlar taraflardan birinin hayatını etkilemiştir tazminat o yüzden var. Arkadaşın dediği gibi de hukuk haksız zenginlesmeye izin vermez. O milyon dolarlık tazminatlar alanlar zaten o paraya ihtiyacı olmayanlar oluyor. Örneğin koç holdingle Sabancı arasında olsa evet ama benle sen arasında olmaz.Doğrusu tazminat bana saçma geliyor. Evlenildi bir şeyler yürümedi ayrılırsın yani ticaret gibi Tazminata anlam veremiyorum ama benim amacım da o zaten uzun yıllar borç altına girsinintikam almak istiyorum çünkü onu vurabileceğim başka bir şey yok paradan vurabilirim o da kazanırsam
400 bin tazminat isterken 50 bin alsam arkamdan gülerlerTazminatı erkek de alabilir. Çünkü yipraniyorlar. Anlaşamadık ayrıldık diyenler zaten tazminat almıyor. Ama aldatilmistir , fiziksel ,psikolojik , cinsel şiddet gormustur bunlar taraflardan birinin hayatını etkilemiştir tazminat o yüzden var. Arkadaşın dediği gibi de hukuk haksız zenginlesmeye izin vermez. O milyon dolarlık tazminatlar alanlar zaten o paraya ihtiyacı olmayanlar oluyor. Örneğin koç holdingle Sabancı arasında olsa evet ama benle sen arasında olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?