• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tazminat...

kardelen07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
241
14
118
geçtiğimiz nisan ayında eşimden boşandım. hakim eşime 40.000.00tl tazminat ödemeye mahkum etti.eşimde kararı temyize gönderdi.sorum şu ilgilenen arkadaşlara. ben bu tazminat davasına şu anda icra takibi başlatabilirmiyim.

eşiniz boşanma kararına mı itiraz etti yoksa sadece tazminata mı? eğer boşanmaya itiraz etmeyip sadece tazinat miktarına itiraz etmişse kesinleşmesini beklemeden icraya koyabilirsiniz.

aşina arkadaşımın sorduğu soruyu bende merak ediyorum aslında. geri ödeme riskim varmı bu parayı. yargıtay boşanma davalarında tazminat kararını bozmuyomuş diye duydum . acaba gerçekliliği varmı . ZAE arkadaşım cevaplayabilirmisin

Büyük ihtimalle tüm tutarı bir seferde ödemeyeceği ve taksitlendirilerek ödeme yoluna gidileceği için sanıyorum ödemiş olduğu miktarın yeni tutar üzerinden değerlendirilerek düşümünün yapılması söz konusu fakat icra takip talebinin yenilenmesi gerekiyor zannımca

Back
X