yok tazminat ücretlerimi kabul ettiğime dairr.Adama ulaşamıyorum bile .Kaba saba halleriy baışndan savıyorimzaladığınız kağıtta "tüm haklarımı aldım" mı yazıyordu ?
yok onu istemiyroum baska iş gircem detazminatı bilmiyorumda 3 yıllık ssk var issizlik maaşı alabılırsınız.
Ücretlerini almadan niye imzalıyosun evrakı
Babana bile güvenme devrindeyiz siz patronun sözüne mi güvendiniz
Noterden ihtarname çeködemeği taktirde hükmü yokmuş ama ulaşamıyorum bile
Ne uğrasıyosun arkadaşım cek noterden ihtarnameyimerhaba ben 3yıldır çalıştıgım iş yerinden 1 eylülde kovuldum patron beni kovdu işten .1 eylül çıkışım git imzala tazminatın filan neyse verrim dedi bende gittim.Sonra anlaştık imzaldım .Tazminati bayram oncesi verim dedi sonra bayram sonrasına çıktı.Bide lanet adam engelmiş muasebe biz diyoloğu kurarız dıyodu 3 kez aradılar bayram sonu diyoms daha da arayamayız diyorlar sonra bize kızar diyolar. iyideee beni engelmiş bide adam nasıl ulaşıp diyeyimm .Yıllarımı verdim oraya ve adam süleyman benim diyor resmen verilen sözde durmuyolar beni madur etti hemen başkasını almıs..Hadi onuda geçtm kesin bi tarih yok önce bana 15 gün hakkı var vermeme dedi şimdş 3 aya çıktı imzalayana kadar öle bişey demediniz dedim..Yıllarca onun egosuna dayandım direndim kaba saba hllerine özel olduğu için bi sözle çıkışım oldu .Ben hakkımı nasıl arayayımm adam pinti parasını alma canını al..Ben yeri geliyor maaşımı alırken kırk laf duyuyordum şimdi napıcam? bide engelmiş keko
evet kesinlikle bide bana bidaha bu iş yerinden içeri girme dyor sanki hayatını kararttımm..Bence telefonla değil yüz yüze halledin aklı sıra süründürmeye çalışıyor. Özel sektör işte hepimiz dertliyiz...
cok haklısın yarıin öle yapacam aşağılık bide engellmiş ya sanki naptım ben ya hrşeyi dedim ama oh .)çıkar işyerine giderim. paramı alana kadarda cıkmam.
sanki bana attan deve vericek pislik herif....
öle yapacam son bi kaç gün daha hak tanıyorum sorsan bide kimsenn hakkını yemzfaks numarasına bir faks çek ya da mail at durumu anlat eğer 10 gün içinde yatırılmazsa mahkemeye başvuruyorum de bak bakalım ne yapıyor ondan sonra tüm kanunlar çalışandan yana
ay türünün son örneği o kdar çirkef kii :) ama yarın gidecem yanınaNoterden ihtarname çek
Olmadı şirkette bekle olay çıkar
Al hakkını söke söke
süreç uzar mı pekiNe uğrasıyosun arkadaşım cek noterden ihtarnameyi
haklarıma dair ücretti bende uygun buldum kabul ettim..Imzaladaginix neydi okudunuz mu doğru durust
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?