Tazminatımı alamıyorumm ne yapmalıyım ???

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
merhaba ben 3yıldır çalıştıgım iş yerinden 1 eylülde kovuldum patron beni kovdu işten .1 eylül çıkışım git imzala tazminatın filan neyse verrim dedi bende gittim.Sonra anlaştık imzaldım .Tazminati bayram oncesi verim dedi sonra bayram sonrasına çıktı.Bide lanet adam engelmiş muasebe biz diyoloğu kurarız dıyodu 3 kez aradılar bayram sonu diyoms daha da arayamayız diyorlar sonra bize kızar diyolar. iyideee beni engelmiş bide adam nasıl ulaşıp diyeyimm .Yıllarımı verdim oraya ve adam süleyman benim diyor resmen verilen sözde durmuyolar beni madur etti hemen başkasını almıs..Hadi onuda geçtm kesin bi tarih yok önce bana 15 gün hakkı var vermeme dedi şimdş 3 aya çıktı imzalayana kadar öle bişey demediniz dedim..Yıllarca onun egosuna dayandım direndim kaba saba hllerine özel olduğu için bi sözle çıkışım oldu .Ben hakkımı nasıl arayayımm adam pinti parasını alma canını al..Ben yeri geliyor maaşımı alırken kırk laf duyuyordum şimdi napıcam? bide engelmiş keko

imzaladığınız kağıtta "tüm haklarımı aldım" mı yazıyordu ?

Imzaladaginix neydi okudunuz mu doğru durust

çıkar işyerine giderim. paramı alana kadarda cıkmam.
sanki bana attan deve vericek pislik herif....

Ücretlerini almadan niye imzalıyosun evrakı
Babana bile güvenme devrindeyiz siz patronun sözüne mi güvendiniz

faks numarasına bir faks çek ya da mail at durumu anlat eğer 10 gün içinde yatırılmazsa mahkemeye başvuruyorum de bak bakalım ne yapıyor ondan sonra tüm kanunlar çalışandan yana

Ne uğrasıyosun arkadaşım cek noterden ihtarnameyi

Bence telefonla değil yüz yüze halledin aklı sıra süründürmeye çalışıyor. Özel sektör işte hepimiz dertliyiz...

Reactions: tse
İmzaladığın şey istifan değildir umarım, araya onu da sıkıştırmamışlardır.

Bence telefonla değil yüz yüze halledin aklı sıra süründürmeye çalışıyor. Özel sektör işte hepimiz dertliyiz...
evet kesinlikle bide bana bidaha bu iş yerinden içeri girme dyor sanki hayatını kararttımm..

çıkar işyerine giderim. paramı alana kadarda cıkmam.
sanki bana attan deve vericek pislik herif....
cok haklısın yarıin öle yapacam aşağılık bide engellmiş ya sanki naptım ben ya hrşeyi dedim ama oh .)

faks numarasına bir faks çek ya da mail at durumu anlat eğer 10 gün içinde yatırılmazsa mahkemeye başvuruyorum de bak bakalım ne yapıyor ondan sonra tüm kanunlar çalışandan yana
öle yapacam son bi kaç gün daha hak tanıyorum sorsan bide kimsenn hakkını yemz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…