Tazminatımı alamıyorumm ne yapmalıyım ???

Afedersin eşşek gibi ödemek zorunda.o imzalar önemsiz merak etme

Afedersin eşşek gibi ödemek zorunda.o imzalar önemsiz merak etme
inş tesekkür ederim işi yokuşa sürüyor kovarken git hesabın neyse öderim diyodu şimdiye kaldı bayramdan sonra ama ne zaman önce 15 gün hakkı var dediler şimdi 3 ay gibi yasal hakkı var diyolar bana ve muhattabım benle konuşmuyor

Hakaret ve küfür kullanmamaya çalış şirketler herşeyi yapar gerekirse mahkemeye verir inatlaşırsa küfürden dolayı kendini masum gösterir elinden geleni yap ama

Eşim eski işinden çıktığında 6 ay boyunca ertenerek tazminatını alamadı..

Bir mesaj çektik 'avukatimla görüşüp tazminatımın ödenmemesi yahut gecikmesi halinde sahip olacağım haklarımı öğrendim. 15 gün içerisinde tazminatimi yatirmazsaniz hukuki süreci baslatmaktan cekinmeyecegim' şeklinde.

Telefonları açmaya işletme sahibi 2 dk içerisinde eşimi aradı. Ve 1 hafta sonra tazminatı yatiracagina dair söz verdi.
Ve söz verdiği tarihte yatırdı...

Bir blöfe bakar yani

1. kağıtta parayı aldığınıza dair değilde alacağı temsili 1000 tl dir gibi bir ibraname bulunması lazım buna imza attıysanız sorun değil.
Sorununuz en temiz çözümüde sgk ya da çsgb na şikayet etmeniz. İnanın çok hızlı çözülür kendinizi yorup üzdüğünüze değmez.
Bunu size insan kaynakları uzmanı olarak çalışan bir birey olarak söylüyorum.
Bizim firmamızda darboğazda olduğundan, tazminatlar yerine işçilerin maaşlarını vermeye çalışıyoruz bu yüzden de malesef mecburiyetten ödemeleri ertelemek zorunda kalıyoruz ama bi kaç çalışanımız şikayet ettği için onlarınki hemen ödendi. Şikayet edin! inanın özel sektörde olsa cezaları yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…