- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
Eşinize okutur musunuz bilmiyorum ama babam vefat etti üstelik rahmetlinin bana borcu vardı araba almıştı kendine benden bilezik aldı neyse vefatından sonra babaannem bana ev satılsın babanın payından senin bileziğini vereyim dedi ev babamın değil büyükbabamın ...eşim babam yaşarken de o bileziği isteme demişti bana vefatsan sonra ise kesinlikle alma dedi almadım ev satıldı bir kuruş almadım babamın borcu vardı Oray'a verildi eşim başka borcu varsa biz kapatalım sakın bir kuruş alma dedi...rahmetli babam malulen emekliliğe hak kazandı 6 ay geçti ama maaş bağlanamadan öldü bir gün haber geldi bana bu biriken maaş dan devlet tek seferlik bin lira kadar payıma düşeni hesabıma yatırmış ben istedim ki bir altın künye olsun alıp ömür boyu kullanayım babamdandır diye ama eşim kıyameti kopardı alırsan yersen çocuklarıma yedirirsen Hakkı'm haram olsun dedi bana ve ben ısrar kıyamet eşimden izin alıp parayı aldım ve babam için hayır yaptım tamamını
Yani biraz gurur olmalı bilmiyorum eşinizin yaptığı çok ters geldi bana ya
Geride satılacak bir ev daha var şu an babaannem oturuyor ve konu açıldığında eşim o ev için de bir kuruş alamazsın asla almayacaksın diye hep söylüyor
ADAMLIK böyle bir şey sanırım.