Lekeler, Çiller Tca siparişimi verdim kızlar.. :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
Kızlar merhaba. :KK33:Burada okuduğum ve internet üzerinden araştırdığım tcayı bugün sipariş ettim. İlk kulanımım olacağı için %15 lik olanı tercih ettim. Cildim yağlı ve sorunlu. Kırmizi lekeler oldukca yoğun. Lekelerim için alıyorum zaten. Kullananların çoğundan olumlu yanıtlar aldığım için bende cesaret edip aldım. Kargo elime geçince kullanmaya başlayacağım. Gün ve gün burda sizlere yardımcı olmak amacıyla resim ve yazılar paylaşacağım. Sonuçları merak ediyorsanız takipte olun :21::KK28::KK68:

Kızlar şimdi uyguladım tca yı. temizlediğim cildime tca ile ıslatılmış pamuğu hızlıca alnıma yanaklarıma çeneme dudak üstüne burnuna uyguladım 1 dk süre tuttum 1 dakka içinde sürdüm ve yıkadım yani yüzümü. Yanma oldu bol suya yıkadım biraz kuruladım ve bephanten sürdüm şuan kremlı yüzüm sanki hiç birşey sürmemiş gibi başka bi tepki olmadı bakalım sabah nasıl bir yüzüm olacak kızlarr şans dileyinn:KK17:

Kızlar yüzümde bi değişiklik yok hafif kasiniyor onun dışında soyulma daha başlamadi bakalım ne olacak :KK14:

Kızlar tca yı 23 nisan gecesi uyguladım bugun 3. gün ve şimdiki durum bu:
IMG_20150426_124113.jpg

Yüzüme bol bol bephanten sürmeyi ihmal etmiyorum..

Tesadüf gördüm konuyu merak ediyordum bu uygulamayı.
Son durumunuz nedir?
Son durumum 2 hafta önce yüzümdeki bütün soyulmalar bitti. Ben gözle görülür bi leke azalması göremedim. Özel durumlarım yaklaştı o yüzden yüzüm yine sivilcelendi. Kışın devam etmeyi düşünüyorum ayda bir olmak üzere. Umarım daha güzel sonuçlar elde ederim :KK51:

Bende merak ettim lütfen paylaşır mısınız?
Son durumum 2 hafta önce yüzümdeki bütün soyulmalar bitti. Ben gözle görülür bi leke azalması göremedim. Özel durumlarım yaklaştı o yüzden yüzüm yine sivilcelendi. Kışın devam etmeyi düşünüyorum ayda bir olmak üzere. Umarım daha güzel sonuçlar elde ederim :KK51:

X