herşeyın çok guzel canım Allah agız tadıyla eskıtmeyı nasıp etsın ama o tupperlar varya mukemmeller çok ısıne yarayacak
canım çok güzeller allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inş...
Canım bloğuna bu siteye katını gadgetını eklesene seni takip etmemiz daha kolay olur :)
Blogger Kullanıcı Paneli>>Yerleşim>>Gadget Ekle>>İzleyiciler kısmında ekleyeceksin yine tasarım bölümünden bu gageti istediğin yere koyabilirsin diğer gatgetler kısmında izleyiciler.
Bu arada bayan kuş da çok tatlıymış :)
kızlar ya bloglovinden takip et gatgetini nasıl ekliyebiliriz birde siz gfc den google hesabınızla yoksa blogger hesabınızla mı takip ediyosunuz çıldırcam ben ya bişeyleri yanlış yapıyorumda
kızlar ya bloglovinden takip et gatgetini nasıl ekliyebiliriz birde siz gfc den google hesabınızla yoksa blogger hesabınızla mı takip ediyosunuz çıldırcam ben ya bişeyleri yanlış yapıyorumda
Canım endişelenme bloglovine üye olman lazım ben değilim, google+ hesabımla takip ediyorum mesela takip ettiğim kişilerin okuma listesi bölümünde paylaşımları gösteriliyor.Panik yapma canım deneme yanılma yöntemi öğreneceğiz :)
Sevgicim yardıma ihtiyacın olduğunda mesaj atman yeterli
bloglovine üye oldum ama kendi sayfama ekliyemiyorum :)
canım biliyorum çok saol çekindim ama ya işi düşünce arayanlardan olmayı sevmiyorum normal bir arkadaşımı aramış gibi aramam lazımdı seni onuda nasıl yaparım bilemedim arayamadım o yüzden
nolcakk kii kuzummm ararsınn akşam anlatırım
geçen smuwila yla tel.de konuştuk anlattım ona da birçok şeyi, benim açımdan sorun değil seve seve yardımcı olurum derken samimiyim
güzel günler de kullan canım hepsi çok güzel
Ay çok tatlıymış buBu bayankuşu instagramda çekilişte kazandımmmEki Görüntüle 806768
Akşam arıyorum o zaman seni tamam mı çok teşekkür ederim ya
valla yaaa insanın bunuu yiyesi geliyoo tipe bakdi miiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?