Teamcoco'nun çeyizleri [Yeni.]

herşeyın çok guzel canım Allah agız tadıyla eskıtmeyı nasıp etsın ama o tupperlar varya mukemmeller çok ısıne yarayacak

herşeyın çok guzel canım Allah agız tadıyla eskıtmeyı nasıp etsın ama o tupperlar varya mukemmeller çok ısıne yarayacak

Çok teşekkür ederim anneme de aldıklarımız baya kullanışlı
canım çok güzeller allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inş...

Amin teşekkür ederim :)
Canım bloğuna bu siteye katını gadgetını eklesene seni takip etmemiz daha kolay olur :)

Ben onu ekledim sanıyordum ama anlayamadım gitti

Blogger Kullanıcı Paneli>>Yerleşim>>Gadget Ekle>>İzleyiciler kısmında ekleyeceksin yine tasarım bölümünden bu gageti istediğin yere koyabilirsin diğer gatgetler kısmında izleyiciler.

Bu arada bayan kuş da çok tatlıymış :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederimm oldu :)

kızlar ya bloglovinden takip et gatgetini nasıl ekliyebiliriz birde siz gfc den google hesabınızla yoksa blogger hesabınızla mı takip ediyosunuz çıldırcam ben ya bişeyleri yanlış yapıyorumda

kızlar ya bloglovinden takip et gatgetini nasıl ekliyebiliriz birde siz gfc den google hesabınızla yoksa blogger hesabınızla mı takip ediyosunuz çıldırcam ben ya bişeyleri yanlış yapıyorumda

Canım endişelenme bloglovine üye olman lazım ben değilim, google+ hesabımla takip ediyorum mesela takip ettiğim kişilerin okuma listesi bölümünde paylaşımları gösteriliyor.Panik yapma canım deneme yanılma yöntemi öğreneceğiz :)

Sevgicim yardıma ihtiyacın olduğunda mesaj atman yeterli

bloglovine üye oldum ama kendi sayfama ekliyemiyorum :)

Sevgicim yardıma ihtiyacın olduğunda mesaj atman yeterli

canım biliyorum çok saol çekindim ama ya işi düşünce arayanlardan olmayı sevmiyorum normal bir arkadaşımı aramış gibi aramam lazımdı seni onuda nasıl yaparım bilemedim arayamadım o yüzden

nolcakk kii kuzummm ararsınn akşam anlatırım

geçen smuwila yla tel.de konuştuk anlattım ona da birçok şeyi, benim açımdan sorun değil seve seve yardımcı olurum derken samimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…