Teamcoco'nun çeyizleri [Yeni.]

Zwolle'deyim. 28 ocakta geldim şu an alışma evresindeyim hala ama ilk günlere göre iyi Daha diğer ülkelere gezmeler başlamadı. Sen neyi kullanıyodun diğer ülkeler için otobüs-uçak?

Ryanair kullanıyordum canım, çok önceden ayarlamıştık Barselona bileti 24 Euro gidi, Barselonadan İtalyaya dönüş 27 Euro, İtalyadan Hollandaya dönüş de 28 Euro'ya gelmişti canım. Sen de gezeceğin tarihleri önceden belirleyip uçak biletlerini alırsan çook ucuza getirirsin. Fransa, Belçika ve Almanya'ya olan gezilerimizi Hollandanın hızlı trenlerini kullanarak yaptık onların da fiyatı çok çook uyguna gelmişti. Zaten Avrupa'nın ulaşım ağı gerçekten çok gelişmiş, zorlanmadan seyehat edebiliyorsun canım.

Hollanda'da en sevdiğim şehirler Amsterdam ve Rotterdam'dır, oraların bende çook güzel hatıraları var İnşallah sen de bol bol gezer, keyfini çıkarırsın canım

Bu patates soğan spetleri çok hoşuma gidiyor fakat yere koymak istemedigimden almadım ben , kullanışlımı ?

Bu patates soğan spetleri çok hoşuma gidiyor fakat yere koymak istemedigimden almadım ben , kullanışlımı ?

Valla annemin eski zamanlardan kalma bir sepeti vardı ama güzel bi şey kullanışlıydı fakat büyüktü ben de o yüzden bunu almak istedim hoş yani :)

En son annemin aldığı şık servis orta boy tupperware farkındasın ne güzel:) ama benim favorim kahvaltı takımın.iyi günlerde kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…