Teamcoco'nun çeyizleri [Yeni.]

ferforjelerin harika ben çok beğeniyorum english home ürünlerini ve en son aldığın ciiclerin çok tatlı aşkla kullan

cooooooooook tatlılar :):)

canım ferforjeler çok güzel. ama dediğim gibi almadıysan havlu peçetelik alma inan çok güzel çok şık ama kullanışlı değil.

Sağ ol canım tavsiyene dikkat edicem ona göre diğerlerini almam :) :)

diğer havlu peçeteliklerde aldıkça dönüyor, çektikçe dönüyor ve kolaylık sağlıyor. Bunlarda sen uğraşıyorsun koparmaya etmeye. çok zor hiç kullanışlı değil. Ben de alcaktım vazgeçtim maalesef

Hadi ya halbuki çok şık duruyo ama kullanışlı değilse gerek yok madem

Uzun süredir bir şey eklememiştim. Bunlar da son aldığım çeyizler.

İndirimden aldığım havlularımız
Eki Görüntüle 782300

Şu havlunun pembesi ve kremi ( Bu resim netten alıntı)

A101 nimetleri

3 adet migrostan aldığım kahve tuz ve şeker için kullanacağım kavanozlar

Bu tabakları da erkek arkadaşımın annesi almış kipadan istediğimi duyarak

Veeee ilk küçük ev aletim Arçelik in love ekmek kızartma makinem babamın sürpriz yaparak almasıyla çeyizlerimin arasına katıldıı

Son düzenleme:
harika şeyler almışssın canım :)bayıldım. hepsi öyle tatlı ki. bunları gördükçe aldıkça masal gibi bir mutfağın hayalini kuruyor insan ^^

şekerim, sana ferforje havluluktan bahsetmiştim ya English Homedaki. o eski modeller toplatılmış. Şu an satışta olanda herhangi bir sıkıntı yokmuş çok kullanışlıymış ben aldım bilgin olsun :)

Son düzenleme:
Team hepside birbirinden güzel cnm güle güle kullan , ekmek kızartma makinesi ne güzelmiş öyle

aldıkların çok güzel bayıldım cupcakeli kavanozlar küçük olanları nereden aldın migrosa yeni mi gelmiş bida ay heycanlandım lütfen yeni gelmiş olsun

Haber için çok teşekkürler o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim :) O hayal gibi günler bir gelse

canım yeni cicilerin çok şeker . bende a101 den bardak altlığı aldım güle güle kullan

Teşekkür ederim sen de güle güle kullan :)

yeni aldıkların çok güzel özellikle cupcakelerrrrrrr aşkla kullan

Teşekkürlerrr

Team hepside birbirinden güzel cnm güle güle kullan , ekmek kızartma makinesi ne güzelmiş öyle

Sağ olasın babamdan hediye
aldıkların çok güzel bayıldım cupcakeli kavanozlar küçük olanları nereden aldın migrosa yeni mi gelmiş bida ay heycanlandım lütfen yeni gelmiş olsun

A101 lerin içinde olan küçükleri tansaştan aldım canım, büyükler migrostan. Küçükleri alalı 1 ayı aşkın süre oldu :)

A101 lerin içinde olan küçükleri tansaştan aldım canım, büyükler migrostan. Küçükleri alalı 1 ayı aşkın süre oldu :)[/QUOTE]

marmarada tansaş yok ya şaka gibi migros var burada ama migrosdada kalmadı neyse bidaha çıkar heralde o zaman alırım
tantitonideki cupcake i beğenmedim migrosdaki kadar

A101 lerin içinde olan küçükleri tansaştan aldım canım, büyükler migrostan. Küçükleri alalı 1 ayı aşkın süre oldu :)

marmarada tansaş yok ya şaka gibi migros var burada ama migrosdada kalmadı neyse bidaha çıkar heralde o zaman alırım
tantitonideki cupcake i beğenmedim migrosdaki kadar
O
Gelir mutlaka gözün migroslarda olsun :)) aynen biraz daha pahalıydı

Son düzenleme:
Gelir mutlaka gözün migroslarda olsun :))[/QUOTE]

geldiği zaman buradan duyuyorum hemen alıcam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…