haplarınla birlikte ALLAHA bol bol dua et canım içkili ortamlarda bulunma
tabi ki kan konusu dediğiniz gibi,ama arkadaşlar genelde ağrıyla ilgili konuşmuşlar,benim sorduğum bölümü yani
deymil arkadaşıma katılıyorum internette okumuştum hipnoz seanslarıyla insanın başına gelen kötü olaylar taciz, tecavüz, şiddet, doğal afet, kaza vs.. hipnozla silinebiliyormuş insanın beyninden hipnozdan çıkınca kötü olayları hiç yaşamamış gibi oluyormuşsun, hatırlamıyormuşsun ne kadar doğru tabii bilemiyorum. tamamen silinmesi olayı bana biraz saçma geldi ama bu konuda bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar. sende bir psikiyatristine sor canım. kendini bu kadar fazla üzme.
konu sahibine Allah şifasını versin ;ama bence konu yanlış yerde olmuş ruh saglıgı topicinde olmalıydı kadın hastalıklarıyla içerigin uzaktan yakından alakası yok
orda da lezbiyen olmaktan korkma takıntısı olan bir paylaşımcımız var
kızlar bugün merak edip bir jinekolağa sordum tıpta okuyan bi arkadaşım sayesinde,o da bunun anlaşılabilicek birşey olduğunu söyledi
evlenince geçeceğini düşünüyorum....mütavazi bi aileden geliyor musun dicem ama içtiğine göre hayır...allah yardımcın olsun ne diyim ya..
GARİP:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
evlenince geçeceğini düşünüyorum....mütavazi bi aileden geliyor musun dicem ama içtiğine göre hayır...allah yardımcın olsun ne diyim ya..
GARİP:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Arkadaşlar yine bişeyi kafama taktımgeçen akşam arkadaşlarımlaydık ve bu sefer kesinlikle alkol almadım,yine arkadaşım yurtdışına gidiceği için toplandık,ve yine bi kız arkadaşımın yanında uyudum o akşam,kalktığımda o gün reglimin son günüydü ve popoma doğru olan bölgemde tahriş vardı,orkid kullanımından olabilir mi bu?Yine aynı düşünceler aklıma geliyor
madem bu kadar takıntılısın kalma kımsenın evındeeee!!Psıkolojı ıle ılgılı forumlara yaz bunları hem sen!Zaten anneni babanı da anlamıyorum gece baska bı yerde yatıya kalmak da nedır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?