Tecavüz

Yoncam91

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
60
15
38
4 ay önce görüştüğüm askeriyede olan birisi tarafından evlilik vaadiyle kandırıldım, tecavüze uğradım . Sonrasında tehdit edildim ve hastaneye rapor almaya gittiğim gün silah zoruyla susturuldum. Şimdi ruh sağlığım bozuldu çalışıyordum heyet raporuyla ara verildi. Psikolojimi toparlayamıyorum. Şikayet etmek için çok mu geç kaldım lütfen bien birileri varsa aranızda yol gösterin... Çok zor durumdayım

Geçmiş olsun. Kanıtlar açısından tabiki olay günü o raporun alınması önemliydi fakat elbette geç kalmadınız. Bu konularda çocukların ve kadınların beyanları çok önemlidir. Ayrıca ruh sağlığınızın bozulduğuna dair heyet raporunuz var. Yapın şikayetinizi ve elbette her türlü koruma kararını aldırın.

Şu sn şehir dışına memlekete geldim hastaneye olay doğuda bi ilde gerçekleşti

Evlilik vaadiyle mi kandirildiniz yoksa tecavuze mi ugradiniz
Zira ikisi ayni sey degil

zorla oldu bu kişiyle evlilik düşündüğü için tanıştırıldım ama ben istemedim evlenmeyi...
Evlilik vaadiyle kandırıldım diyince evliliği asıl isteyen taraf siz gibi oluyorsunuz şikayet edecekseniz ifadenizi uygun seçin.
Geçmiş olsun umarım bi sonuç çıkar.

zorla oldu bu kişiyle evlilik düşündüğü için tanıştırıldım ama ben istemedim evlenmeyi...
Bence mesajınızı düzenleyin. İstemediğiniz evlilikte evlilik vaadi ile kandırıldım demek doğru olmaz.
Tecavuzden sonra mı bu vaadi verdi size? Aileniz haberdar mı? Bu süreçte size destek olan kimse var mıydı?

Şikayet edin,tecavüz için hiçbir zaman geç kalınmaz..bu arada psikiyatrik yardım alın lütfen..çok üzüldüm.geçmiş olsun.
haklısınız hakkımı aramaya kendimi güvende hissedince başladım. Şu an olayın gerçekleştiği ilden memleketime getirildim tedavi görüyorum

teşekkür ediyorum nereye nasıl şikayet edebilirim...

haklısınız hakkımı aramaya kendimi güvende hissedince başladım. Şu an olayın gerçekleştiği ilden memleketime getirildim tedavi görüyorum
Hakkınızı aramaya devam edin lütfen..sinmeyin,korkmayın..evet zor fakat sonunda kendinizi çok daha iyi ve rahat hissedeceksiniz.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Mutlaka iyi bir avukatla yürütün bu süreci. Bu şekilde sonradan şikayette bulunan çok kişi var ve cezasını bulanlar var. Önce güvenliğiniz sağlansın sonra da her türlü kanıt sunulsun.
avukatla görüştüm dava açılır fakat 8 bin lira olur dedi imkanım yok kendi hakkımı nasıl savunabilirim

avukatla görüştüm dava açılır fakat 8 bin lira olur dedi imkanım yok kendi hakkımı nasıl savunabilirim

Bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidin. Ordaki sosyal hizmet uzmanıyla görüşün. Her türlü psiko-sosyal desteği talep etme hakkınız var.

askeriyede olan birisi tarafından evlilik vaadiyle kandırıldım, tecavüze uğradım .
Şu kısma verecek cevap bulamadım açıkcası. Mesleğinin ne önemi var? Evleneceğiz zaten diye birlikte olmuşsan bu tecavüz sayılmaz ki. Yani çelişkili geldin bana umarım gerçek değildir bu konu..

Eğer gerçekse de çok büyük geçmiş olsun, bir avukata danışıp hakkını sonuna kadar savun Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…