evet 26 yaşındayımReşit misiniz?
zorla oldu bu kişiyle evlilik düşündüğü için tanıştırıldım ama ben istemedim evlenmeyi...Evlilik vaadiyle kandırılıp birlikte mi oldunuz? Tecavüze mi uğradınız?
İsteğiniz dışında mı oldu?
Şu sn şehir dışına memlekete geldim hastaneye olay doğuda bi ilde gerçekleştiGeçmiş olsun. Kanıtlar açısından tabiki olay günü o raporun alınması önemliydi fakat elbette geç kalmadınız. Bu konularda çocukların ve kadınların beyanları çok önemlidir. Ayrıca ruh sağlığınızın bozulduğuna dair heyet raporunuz var. Yapın şikayetinizi ve elbette her türlü koruma kararını aldırın.
4 aydır ilaç kullanıyorum heyet raporuylaŞikayet edin,tecavüz için hiçbir zaman geç kalınmaz..bu arada psikiyatrik yardım alın lütfen..çok üzüldüm.geçmiş olsun.
Evlilik vaadiyle kandırıldım diyince evliliği asıl isteyen taraf siz gibi oluyorsunuz şikayet edecekseniz ifadenizi uygun seçin.zorla oldu bu kişiyle evlilik düşündüğü için tanıştırıldım ama ben istemedim evlenmeyi...
Bence mesajınızı düzenleyin. İstemediğiniz evlilikte evlilik vaadi ile kandırıldım demek doğru olmaz.zorla oldu bu kişiyle evlilik düşündüğü için tanıştırıldım ama ben istemedim evlenmeyi...
haklısınız hakkımı aramaya kendimi güvende hissedince başladım. Şu an olayın gerçekleştiği ilden memleketime getirildim tedavi görüyorumŞikayet edin,tecavüz için hiçbir zaman geç kalınmaz..bu arada psikiyatrik yardım alın lütfen..çok üzüldüm.geçmiş olsun.
Şu sn şehir dışına memlekete geldim hastaneye olay doğuda bi ilde gerçekleşti
teşekkür ediyorum nereye nasıl şikayet edebilirim...Geçmiş olsun. Kanıtlar açısından tabiki olay günü o raporun alınması önemliydi fakat elbette geç kalmadınız. Bu konularda çocukların ve kadınların beyanları çok önemlidir. Ayrıca ruh sağlığınızın bozulduğuna dair heyet raporunuz var. Yapın şikayetinizi ve elbette her türlü koruma kararını aldırın.
Hakkınızı aramaya devam edin lütfen..sinmeyin,korkmayın..evet zor fakat sonunda kendinizi çok daha iyi ve rahat hissedeceksiniz.Allah yar ve yardımcınız olsun.haklısınız hakkımı aramaya kendimi güvende hissedince başladım. Şu an olayın gerçekleştiği ilden memleketime getirildim tedavi görüyorum
avukatla görüştüm dava açılır fakat 8 bin lira olur dedi imkanım yok kendi hakkımı nasıl savunabilirimMutlaka iyi bir avukatla yürütün bu süreci. Bu şekilde sonradan şikayette bulunan çok kişi var ve cezasını bulanlar var. Önce güvenliğiniz sağlansın sonra da her türlü kanıt sunulsun.
avukatla görüştüm dava açılır fakat 8 bin lira olur dedi imkanım yok kendi hakkımı nasıl savunabilirim
Şu kısma verecek cevap bulamadım açıkcası. Mesleğinin ne önemi var? Evleneceğiz zaten diye birlikte olmuşsan bu tecavüz sayılmaz ki. Yani çelişkili geldin bana umarım gerçek değildir bu konu..askeriyede olan birisi tarafından evlilik vaadiyle kandırıldım, tecavüze uğradım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?