inkar ediyor ama ben zorla mı yaptım diyor kızınız reşit bekar diyorPis mikrop Allah belasını versin . Ama Allahın bunun belasını vermesi için de korkmadan mücadele edin . Korkması gereken o .
inkar ediyor ama ben zorla mı yaptım diyor kızınız reşit bekar diyor
Doktorunuz ne diyor bu duruma .Heyete girip rapor verilene kadar hastane polisine haber verilip tutanak tutulurdu .
Durum bu açıdan isleyis olarak hiç normal görünmüyor .[/QUOT
aynen bunu yapıyor tanışalı 3 ay oluyordu istemedim ben beni mecbur bırakmak için bu kötülüğü yaptıO zaman bu senin arkadasın gibi biydi öyle mi ?
Evlenmek için tanıştınız ve zorla
O zaman kendi isteğiyle oldu diyebilir birkaç tane de Şahit bulup
Ne olursa olsun iyi bir avukat bul ve şikayet et.aynen bunu yapıyor tanışalı 3 ay oluyordu istemedim ben beni mecbur bırakmak için bu kötülüğü yaptı
4 ay önce görüştüğüm askeriyede olan birisi tarafından kandırıldım, tecavüze uğradım . Sonrasında tehdit edildim ve hastaneye rapor almaya gittiğim gün silah zoruyla susturuldum. Şimdi ruh sağlığım bozuldu çalışıyordum heyet raporuyla ara verildi. Psikolojimi toparlayamıyorum. Şikayet etmek için çok mu geç kaldım lütfen bien birileri varsa aranızda yol gösterin... Çok zor durumdayım
Eski konuyu da silmissiniz ama geri gelecek .Sevgilim yazmıssınız sonra bu olay .
Tecavüz konusunda dalga mı geciyorsunuz umarım fake siniz .
Üye uçmuş sanırım fake ?
Eski konularını silmişti, konular geri gelmiş ondan banlamıştır.Üye neden banlandı?
Ama biraz tuhaf ya hem konuları silmiş sonra konular geri gelmiş sanırım, aynı kişiden bahsediyor gibi geldi bana da.2 farklı kişi olabilir kızlar 2016'da bahsetmiş o kişiden. Sonra 2017'de 3 tane ilişkisi olduğundan bahsetmiş yani bitmiş gibime geldi. Şimdi 4 ay önce görüştüğüm diyor. Yine doğu'da başka bir asker olabilir hemen infaz etmeyin derim.
Üzüldüm ben banlanmasına.
Sevgili olması tecavüz gerçeğini değiştirmez. Kocası tarafından tecavüze uğrayan kadınlar var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?