evet tecavüzden sonra şartlarımı kabul et evlenelim denildiBence mesajınızı düzenleyin. İstemediğiniz evlilikte evlilik vaadi ile kandırıldım demek doğru olmaz.
Tecavuzden sonra mı bu vaadi verdi size? Aileniz haberdar mı? Bu süreçte size destek olan kimse var mıydı?
avukatla görüştüm dava açılır fakat 8 bin lira olur dedi imkanım yok kendi hakkımı nasıl savunabilirim
maalesef gerçekŞu kısma verecek cevap bulamadım açıkcası. Mesleğinin ne önemi var? Evleneceğiz zaten diye birlikte olmuşsan bu tecavüz sayılmaz ki. Yani çelişkili geldin bana umarım gerçek değildir bu konu..
Eğer gerçekse de çok büyük geçmiş olsun, bir avukata danışıp hakkını sonuna kadar savun Allah yardımcın olsun..
bimer ve cimere yazdım yönledirme bekliyorumMağdur kadınlar için kurulu bir çok dernek var.
Orada gönüllü avukatlarda var. Benzer davalara baktıkları için tecrübeli de oluyorlar.
Öncelikle dernekleri araştırın. En azından nasıl şikayetçi olacağınız konusunda yönlendirme yaparlar.
Maddi durumunuz elverişli değilse barodan avukat isteyin. Bulunduğunuz şehrin barosunda kadınlar için özel olarak oluşturulmuş proje varsa iletişim hattından görüşün oralarla.avukatla görüştüm dava açılır fakat 8 bin lira olur dedi imkanım yok kendi hakkımı nasıl savunabilirim
evet tecavüzden sonra şartlarımı kabul et evlenelim denildi
bimer ve cimere yazdım yönledirme bekliyorum
ailem destek oluyor annem biliyor sadece çalışıyorum ama bu olaydan sonra psikolojik tedavi gördüğüm için heyet raporu verildi. hastanelerde yattım çıktım şu an hakkımı aramayı istiyorumBuna boyun egmediginize sizin adınıza çok sevindim.
Aileniz size destek oluyor mu? Çalışıyor musunuz?
Bimer ve cimer in bu konuda yapacağı çok bir şey olmaz. Elinizde resmî hiç bir kanıt Yok.bimer ve cimere yazdım yönledirme bekliyorum
ailem destek oluyor annem biliyor sadece çalışıyorum ama bu olaydan sonra psikolojik tedavi gördüğüm için heyet raporu verildi. hastanelerde yattım çıktım şu an hakkımı aramayı istiyorum
Çalışıyorsanız avukatın talep ettiği 8 bin lira çok Gözde büyütecek bir rakam degil. Eğer avukatın iyi olduğuna inanıyorsanız. Çekin 10 bin kredi ödeyin yavaş yavaş.[/QU
hakkımı aramaya yeni başladım ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Avukatla görüştüm tehditleri var raporların var ama 8 bin liraya açılır dedi dava kazanır mı emin olamadım karar veremedim evet demedim avukataBir kadın olarak eminim ki tecavüz çok ağır çok kötü birşey.. pskolojinizin canına okudu eminim. Çok şükür canınıza birşey olmamış.. artık silkelenin pskolojinizi düzeltin ve adi aşşağılık için baro avukatları falan yardım isteyin. Ezilmeyin dik durun!
maalesef bi anda verilecek bi rakam değil yarısı olsa hemen kabul edecektim baroya danışırımTürkiye'de hakkını aramak neden bu kadar pahalı? 8 bin lira nedir ya
benden maaş kartımı istedi bu kişi ve ben herkesin canını bu kadar mı yakıyorsun dediğimde hayır bana hep canı yanmışlar geldi ilk kez senin kızlığını aldım dediiivHeyet raporunuz varsa ispat edebilirsiniz . En azından adı duyulsun baska kişilere de aynısını yapamasın . Şikayet et kesinlikle .
Geçmiş olsun
O zaman bu senin arkadasın gibi biydi öyle mi ?benden maaş kartımı istedi bu kişi ve ben herkesin canını bu kadar mı yakıyorsun dediğimde hayır bana hep canı yanmışlar geldi ilk kez senin kızlığını aldım dediiiv
benden maaş kartımı istedi bu kişi ve ben herkesin canını bu kadar mı yakıyorsun dediğimde hayır bana hep canı yanmışlar geldi ilk kez senin kızlığını aldım dediiiv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?