Tecavüz

Doktorunuz ne diyor bu duruma .Heyete girip rapor verilene kadar hastane polisine haber verilip tutanak tutulurdu .
Durum bu açıdan isleyis olarak hiç normal görünmüyor .[/QUOT
O zaman bu senin arkadasın gibi biydi öyle mi ?
Evlenmek için tanıştınız ve zorla
O zaman kendi isteğiyle oldu diyebilir birkaç tane de Şahit bulup
aynen bunu yapıyor tanışalı 3 ay oluyordu istemedim ben beni mecbur bırakmak için bu kötülüğü yaptı

Canım benim maddi durumun yoksa bu konularda iyi olan bir avukattan destek al, tecavüzün sekli ve zAmanı önemli idi. Ama iyi bir avukat bu açığı kapatır. Kendine acıma.
Bir adamla istemeyerek birlikte olmaya zorlanıyorsan bunun adı cinsel şiddettir.
Savcılığa bir avukat bulup şikayet etmen yeterli.
Zaten raporların da var ne kadar inkar ederse etsin bir şekilde anlaşılır.
Geçen zaman aleyhine onun lehine unutma belli bir süreeden sonra şikayet hakkın da elinden gider.

Ben anlamıyorum hem tecavüze uğruyorsunuz, hem hakkınızı aramak istiyorsunuz, hem de 8.000 liraya çok diyip param yok diyorsunuz, böyle bir durumda paranın ne önemi var ya ??

Hem çalıştığınızı söylüyorsunuz kredi çekip o parayı elde edebilirsiniz, heyet raporu alınca maaşınız kesilmiyor sonuçta.

Basınızdan gecen şeyleri anlatıyırsunuz, hastanede yattıınız heyet raporu aldınız çalışamayacak duruma geldiniz peki bu adama hiç mi bişey olmadı?? Askeriyeyi iyi biliyorum böyle bi durumda o adamı direk görevden uzaklaştırmaları gerekiyor ,orası disiplin yuvası hiç bişey yapmadılarsa o adama bu olaydan şüphe edilir

Son olarak da şunu söyleleyeyim, öncelikle çok geçmiş olsun yaşanılan şey çok kötü bir şey ama askeriyede bu olayda çok oluyor, askeriyeye tecavüze uğradım şikayeti çok gelir, sebebi de askeriyeden birine aşık olup o da evlenmek isteyip evlenmezse tecavüze uğradım denilip o kişiyi karalayıp evlenmek zorunda bırakmak için gerçekten bu olay askeriyede çok oluyor bu sebepten dolayı inanmayabilirler..

Ne olursa olsun parayı onu bunu sorun etmeyip hakkını ara.

Eski konuyu da silmissiniz ama geri gelecek .Sevgilim yazmıssınız sonra bu olay .
Tecavüz konusunda dalga mı geciyorsunuz umarım fake siniz .

Allah yardımcınız olsun ne zor bir durum. Psikolojik destek alın inşallah biraz olsun etkisini görürsünüz. Mutlaka şikayet edin ve koruma talep edin o mahluk cezasını çeksin

4 ay önce görüştüğüm askeriyede olan birisi tarafından kandırıldım, tecavüze uğradım . Sonrasında tehdit edildim ve hastaneye rapor almaya gittiğim gün silah zoruyla susturuldum. Şimdi ruh sağlığım bozuldu çalışıyordum heyet raporuyla ara verildi. Psikolojimi toparlayamıyorum. Şikayet etmek için çok mu geç kaldım lütfen bien birileri varsa aranızda yol gösterin... Çok zor durumdayım :KK43:

Öncelikle durum gerçek ise Allah sabır versin ama eski konunda da sevgilim doğu da asker ve. Demişsin aynı kişiler mi?

Mübarek gün neden bu kandırmaca?
Hem sevgili deyip bagriniza basin hem de isler bozulunca bana tecavüz etti...

2 farklı kişi olabilir kızlar 2016'da bahsetmiş o kişiden. Sonra 2017'de 3 tane ilişkisi olduğundan bahsetmiş yani bitmiş gibime geldi. Şimdi 4 ay önce görüştüğüm diyor. Yine doğu'da başka bir asker olabilir hemen infaz etmeyin derim.
Üzüldüm ben banlanmasına.

2 farklı kişi olabilir kızlar 2016'da bahsetmiş o kişiden. Sonra 2017'de 3 tane ilişkisi olduğundan bahsetmiş yani bitmiş gibime geldi. Şimdi 4 ay önce görüştüğüm diyor. Yine doğu'da başka bir asker olabilir hemen infaz etmeyin derim.
Üzüldüm ben banlanmasına.
Ama biraz tuhaf ya hem konuları silmiş sonra konular geri gelmiş sanırım, aynı kişiden bahsediyor gibi geldi bana da.

Sevgili olması tecavüz gerçeğini değiştirmez. Kocası tarafından tecavüze uğrayan kadınlar var malesef :KK43:

Zaten takıldığımız nokta o değil.
Defalarca soruldu sevgiliniz miydi diye ısrarla hayır o evlenmek istiyordu ben istemiyordum dedi. Mesele yalan söylemesi. Tecavüz baslı başına iğrençlik ama bu sekilde yalanlar söyleyen birinin tecavüz etti cümlesi arkasında karsı tarafa iftira atması da olası bir şey

Back
X