Ben anlamıyorum hem tecavüze uğruyorsunuz, hem hakkınızı aramak istiyorsunuz, hem de 8.000 liraya çok diyip param yok diyorsunuz, böyle bir durumda paranın ne önemi var ya ??
Hem çalıştığınızı söylüyorsunuz kredi çekip o parayı elde edebilirsiniz, heyet raporu alınca maaşınız kesilmiyor sonuçta.
Basınızdan gecen şeyleri anlatıyırsunuz, hastanede yattıınız heyet raporu aldınız çalışamayacak duruma geldiniz peki bu adama hiç mi bişey olmadı?? Askeriyeyi iyi biliyorum böyle bi durumda o adamı direk görevden uzaklaştırmaları gerekiyor ,orası disiplin yuvası hiç bişey yapmadılarsa o adama bu olaydan şüphe edilir
Son olarak da şunu söyleleyeyim, öncelikle çok geçmiş olsun yaşanılan şey çok kötü bir şey ama askeriyede bu olayda çok oluyor, askeriyeye tecavüze uğradım şikayeti çok gelir, sebebi de askeriyeden birine aşık olup o da evlenmek isteyip evlenmezse tecavüze uğradım denilip o kişiyi karalayıp evlenmek zorunda bırakmak için gerçekten bu olay askeriyede çok oluyor bu sebepten dolayı inanmayabilirler..
Ne olursa olsun parayı onu bunu sorun etmeyip hakkını ara.