arkadaşlar öncelikle rica ediyorum inanmayanlar yorum yapmasın.durumumu çıkmaza sokuyorsunuz iyice.ben bayıldım demedim.şok gibi bi şey zafiyet gibi bi şey.lütfen ta okumadan yorum yazmayın.:gitme:
arkadaşlar öncelikle rica ediyorum inanmayanlar yorum yapmasın.durumumu çıkmaza sokuyorsunuz iyice.ben bayıldım demedim.şok gibi bi şey zafiyet gibi bi şey.lütfen ta okumadan yorum yazmayın.:gitme:
bence için sızlamasın, sen o adamı yıllar önce kendin isteyerek boşanmalıydın, bence senin hayattaki en büyük hatan bu olmuş,
o arkasından ağlanmaya değecek bi insan değil ki, o değilmi yıllardır seni aşalığan ezen, bi koca gibi koruyup kollayıp sahiplenmeyen.... bence sana yaptığı kötülüklere odaklan, o zaman daha kolay olur ayrılmak:hulya:
yapamıyorum.öyle tuhaf bi insanım ki adam beni döver koltukta sızardı ben onun üstünü örterdim.ya çok zor.dayanamıyorum.senağlamasenağlama çok zoruma gidiyo.
a kızlar bu nasıl bi dert nasıl bi hayat.ben nasıl devam edicem.neyapıcam.geçecek mi bunlar.bu adam bunun için ayrılsaydı beş ay önce ayrılmaz mıydı.bu ne ya içinden çıkamıyorum.ailemde başka şehirde.yalnız başıma mahvoldum senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?