tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

1. si senı sevmıyen bır adamla evlısın bellıkı ama evlılıgını goturmeye calısmıssın herseye ragmen ve dogru olanı yapmıssın ama bır yerde durmalıdın yanı yapabıleceklerını yaptıktan sonra durup ızlemelıydın ve olmuyosa artık ıplerı germemelıydın
2. sı bu durumdan dolayı sıddet gormussun bunalıma gırmıssın hakaret ısıtmıssın ve kendını degersız hıssetmıssın ve en zayıf oldugun noktada bır adamla tansmıssın ve yasadıgın deprasyon bıraz ıntıkam hıssı bıraz bosvermıslıkle saglıklı dusunmeden bır adım atmıssın ve olay burda kopmus mantıgını yıtırdıgın anda ve bu asla yapmam dıyenınde basına gelebılır yapardım yapmazdım demek ıcın senın yasadıkları en bastan yasamak lazım ben asla hıc bırsey ıcın yapardım yapmazdım demem dıyemem hepımız insanogluyuz
bu nokta kırılma noktası olmus tecavuzmu degılmı bılmem ama bılıncsızce bır eylem demek ısıtıyorum yanı şuhurunu yıtırmıs olabılırsın yanı kontrolunu bazı anlar olur ınsan donar kalır bu olabılır bu noktada nekadar guclu olup olmadıgımızı gosterır belkıde guclu bır kadınsın ama yasadıkların cok agır geldı ve bu yasandı ama butun sorumlulugu ustlenme tek suclu sen degılsın
bundan sonrasına bak ve hemen toparlan kocandan artık sana koca olmaz boyle bır durum yokken bıle nasıl canını yakmıs kı bu durumu bıldıkten sonra bır cıft olabılecegın hayelı ıcın cok buyuksun dık dır ve yolalrını ayır bundan sonrası ıcın muhasebe yap daha cok gencsın herkes hata yapar ve ders alır ıntıhar ne demek
ve aslla sana deger vermeyen bır erkekle yurume

ayy canim ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUNNN.dünya hali insan basina hersey gelebiliyor,ümdini kaybetme,,rabbim kolaylik versin.cokk üzüldüm hemde cok.dilerim sana bunu yapanlar ALLAHINDAN BULURLAR...

arkadaşlar öncelikle rica ediyorum inanmayanlar yorum yapmasın.durumumu çıkmaza sokuyorsunuz iyice.ben bayıldım demedim.şok gibi bi şey zafiyet gibi bi şey.lütfen ta okumadan yorum yazmayın.:gitme:

arkadaşlar öncelikle rica ediyorum inanmayanlar yorum yapmasın.durumumu çıkmaza sokuyorsunuz iyice.ben bayıldım demedim.şok gibi bi şey zafiyet gibi bi şey.lütfen ta okumadan yorum yazmayın.:gitme:

Adam sana tecavüz etmiş tamam.
Ama sen de kocanı aldatmışsın arkadaşım. Tecavüz gerçekleşmeseydi de aldatmış olacaktın.

firuze son durumlar ne

canım adatma olayını asla kabul etmiyorum.aldama çok farklı bi şey nasıl aldatma diyorsun anlayamıyorum.ben cinsel veya duygusal bi haz için orda olsaydım öyle olurdu.oysa durum çok farklı lütfen yazdıklarımı tam okuyun.çok inciniyorum.çok çaresizliklr yaşadım.çabaladım yıprandım,süründüm, bütün bunlara rağmen vicdanıma yediremedim yaşadığımı
istemedim çünkü böyle bi şey yaşamak.söyledim.pişkince yüzüne bakacak karakterde değilim çünkü.çünkü o benim eşimdi.yaşadığım çok ağırdı.bana destek olmalıydı diye düşündüm.ama kim için düşünüyorum.bu eş dediğim adam zaten senelerce beni mahvetmedi mi.uzaktan çok salak görünüyorum belki.ama çok sevmişim.elimde olmadan bağlanmışım.artık ayrılıyoruz.eşyalar toparlamya başladım bile.içimin sızısını tahmin bile edemzsiniz.o kadar zor kisenağlamasenağlama yanıyorum senağlamasenağlama

sanirim senin anlattiklarinda bosluklar var arkadasim lutren bisey atlamadan yasadiklarini ayrintisiyla yaz heryerde yorum baska kafam corba oldu

bence için sızlamasın, sen o adamı yıllar önce kendin isteyerek boşanmalıydın, bence senin hayattaki en büyük hatan bu olmuş,
o arkasından ağlanmaya değecek bi insan değil ki, o değilmi yıllardır seni aşalığan ezen, bi koca gibi koruyup kollayıp sahiplenmeyen.... bence sana yaptığı kötülüklere odaklan, o zaman daha kolay olur ayrılmak
:hulya:

Böyle zamanlarda niyeyse, sadece yaptığı iyilikler gelir insanın aklına, gerçi ne iyiliği varsa orası da düşünülür. İnsan o psikojıyle seviyorum bile sanabiliyor, acıyı bile seviyor, acıya bile alışmış, alışkanlığını bırakamıyor, yeni bir hayat zor geliyor. Zaman sadece zaman.

İçin öyle rahat olsun ki, şöyle bir hesap yaptığında orada geçirebileceğin 1 dakka bile sana ne kazandıracak, bunca zaman ne kazandırmış.

yapamıyorum.öyle tuhaf bi insanım ki adam beni döver koltukta sızardı ben onun üstünü örterdim.ya çok zor.dayanamıyorum.senağlamasenağlama çok zoruma gidiyo.

a kızlar bu nasıl bi dert nasıl bi hayat.ben nasıl devam edicem.neyapıcam.geçecek mi bunlar.bu adam bunun için ayrılsaydı beş ay önce ayrılmaz mıydı.bu ne ya içinden çıkamıyorum.ailemde başka şehirde.yalnız başıma mahvoldum senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yapamıyorum.öyle tuhaf bi insanım ki adam beni döver koltukta sızardı ben onun üstünü örterdim.ya çok zor.dayanamıyorum.senağlamasenağlama çok zoruma gidiyo.

canım heralde arkadaşın da dediği gibi bu hastalıklı bi alışkanlık gibi, ve her alışkanlık unutulabilir, sen o adamdan biran önce kurtul ve seninle hiçbir kontak kurmasına izin verme, face den msnden napıyo nediyo diye bakma, tamamen kontağı kes, tüm fotolarını anısı olan eşyaları at, aman sakın ha, barışma talebi falan olursa konuşma bile, direayetli ola bunları yap, 2 ay sonra unutmuş olucaksın, yoksa diğer türlü orta yaşlı halen korunmaya muhtaç, halen olgunlaşmamış zavallı bi kadıncağız olursun, gelecek planının bu yani
ayrılık acısı unutulur ama unutmak istemen lazım, istersen unutursun
:hulya:

cok zor olmali hatan var yada yok evimizden bi hayvanimiz dahi ciksa nasil aci cekeriz ama bazen dayanmak zorunda kalirin seninkide suan bu ailenin olanlardan haberi varmi yani nereye gideceksin ailenin yaninami doneceksin

ya canım sizin ayrılmanızın bu olayla bi ilgisi yokki, sizin evliliğiniz yıllar önce bitmiş tükenmiş, bence ayrılığını bu olaya bağlama, o olaydan bağımsız düşün
seni sevmiyor, saygı duymuyor bu olaydan öncede seni sevmiyor ve saygı duymuyormuş zaten, belki sende onu sevmiyorsun sadece tutunacak bi dal senin için o, ama kırık bi dal, zaten dal kırılacaktı yine düşecektin

hastasın arkadaşım tedavi gör. Adam beni dövücek üstünü örtücem??
Biz sevmiyo muyuz eşlerimizi sevgililerrimizi. Bunun adı ne alışkanlık ne aşk, ne sevgi. Bunun adı hastalık

insan olayların içindeyken sağlıklı düşünemeyebiliyor. burda bukadar insan sana yaşadıklrının hiç te normal olmadığını biran önce bu evlilikten kendini çekip kurtatman gerektiğini söylüyor.ve herkez geçecek diyor.. geçecek.. bir süre sonra acın hafifleyecek ve ondan önce nasıl varsan ondan sonra da var olacksın.yaralarını saracaksın..buna kulak ve artık geriye dönüp bakma bile.. eğer gerçekten mazlumsan merak etme. herkez bir gün ettiğini bulur..tek eşinden ayrılan sen değilsin herkez bununla nasıl başa çıkıyorsa sende öyle çıkacaksın..

Firuze kusura bakma ama ben senin kocanın,senin anlattığın kadar hoyrat bir adam olduğundanda emin değilim artık.
Bak netten başına bir ton sıkıntı açıyorsun,ama hala nette oturabiliyorsun.
Kaç koca oturtur karısını artık o netin başınada,sesini çıkarmaz.
Hem bu kadar şikayet ettiğin adamı neden hala istiyorsun onuda anlamıyorum.
Burada daha öncede konu açmışsın,beni yakaladı burada onu konuşurken,neden dedikodumu yapıyorsun diye kavga etti benimle diyorsun.
Kusura bakma ama adamda haklı
Hem bu kadar şikayet ediyorsun,hem yapmadığın iş yok,hemde ben onsuz napcam diyorsun.
O zaman hiç şikayet etmeden otur evinde
Ne derse eyvallah de olsun bitsin bu iş.
Burada sana insanlar 3 gündür dil döküyorlar
Doğru olan budur diyorlar
Sen hala hem şikayet ediyorsun,hemde nasıl yapıcam onsuz diye gözyaşı döküyorsun.
Evliliğinde biraz kendinide sorgula istersen,bu adamın anlattığın gibi dengesiz tavırları varsa şayet,birazda senden kaynaklanıyor olmasın.

sen dırek kendın kaşınmışsın olayını okumadan önce eşine cok kızmıştım herhangi bir nedenden oldu diye fakat okuduktan sonra dırek kendın kaşınmışsın dıyorum ben bır bayan olarak o evde ne işin vardı?,demekki farklı heyecanlar arıyordu dıye dusunuyorum ve ben boyle bırısı ıle evlı olsam kım bılır arkamdan gene chat odasından bırısı ıle tanışıp gene gıdıp bırlıkte olurmu dıye dusunurken senın esın bır erkek olarak aklından kım bılır neler geçiyordur? şimdiye kadar sevdıgı ıcın dayanmış ama kusura bakma da ben olsam o gun daha boşanırdım.Burası yurtdışı degıl Türkiyede yaşıyoruz ve sırf evlenmeden önce ılıskısı oldu dıye eşleri psıkopata bağlayan bır mılletken sen kalkıp evlıyken chat odalarındakı erkeklerle görüşmüş,evlerine gitmişsin ondan sonrada boşanıyorum dıye üzülüyorsun.Gazetelerde 3.cü sayfadakı olaylara bak eşler ne cinnetler geçiriyorlar.Allah kocana sabır versın eşinin yerınde olmak ıstemezdım.Dayak yedın sustun,üstünü örttün o bu dıye söylüyorsun kusura bakma da sen bunları kendı vıcdanını dındırmek ıcın yapıyorsun cunku sende suçlusun ve hatalı olduğun ıcın bu evlılıgının bıtecegını bılıyorsun ve bıtmesın dıye ne yapabılırım dıye psıkolojık olarak belkıde düşünmeden ama sırf bu nedenden dolayı yapıyorsun.

vallahı esınız sıze ıyı dayanmıs demekden baska bısı demıycem...
sız bunları anlattınız pekı esınız neler yazardı buraya cok merak ettım..
olaya tek taraflı asla bakamıyorum..
sızde bu hatalar var ıse esınız daha napsın..
sız guven bırakmamıssınız kı..
bılıyorum yazıcak herkes sız okumadan bıldıgınızı yapıyosunuz..
eger sızdınde hatalarınız olmasa ıdı sıze bı yardım gonderırdım..
esınızın yerınde baskası olsa ıdı cınnet gecırıp sızı yaşatmazdı bıle ..
hangı erkek esını chat yaparken gormek ısterkı..
sızın yapdıgınız en agırı oluyo resmen esınızı duygusal yonden aldatmıssınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…