canım adatma olayını asla kabul etmiyorum.aldama çok farklı bi şey nasıl aldatma diyorsun anlayamıyorum.ben cinsel veya duygusal bi haz için orda olsaydım öyle olurdu.oysa durum çok farklı lütfen yazdıklarımı tam okuyun.çok inciniyorum.çok çaresizliklr yaşadım.çabaladım yıprandım,süründüm, bütün bunlara rağmen vicdanıma yediremedim yaşadığımı
istemedim çünkü böyle bi şey yaşamak.söyledim.pişkince yüzüne bakacak karakterde değilim çünkü.çünkü o benim eşimdi.yaşadığım çok ağırdı.bana destek olmalıydı diye düşündüm.ama kim için düşünüyorum.bu eş dediğim adam zaten senelerce beni mahvetmedi mi.uzaktan çok salak görünüyorum belki.ama çok sevmişim.elimde olmadan bağlanmışım.artık ayrılıyoruz.eşyalar toparlamya başladım bile.içimin sızısını tahmin bile edemzsiniz.o kadar zor kisenağlamasenağlama yanıyorum senağlamasenağlama
İlaveten şunuda söyliyim
Burada gördüğün kadınların tamamının kocası,chat odasında tanıdığı adamın evine gidip tecavüze uğrayan karısını boşar.
Dua etki başka şeyler yapmaya kalkmıyor.
emdev acınacak durumda değil burda kenini savunamayacak seviyede birine laf söylemen hiç hoş değilkendisi ünlü birisi olduğu için mesleğini tanınmamak için değiştirdi
Firuze kusura bakma ama ben senin kocanın,senin anlattığın kadar hoyrat bir adam olduğundanda emin değilim artık.
Bak netten başına bir ton sıkıntı açıyorsun,ama hala nette oturabiliyorsun.
Kaç koca oturtur karısını artık o netin başınada,sesini çıkarmaz.
Hem bu kadar şikayet ettiğin adamı neden hala istiyorsun onuda anlamıyorum.
Burada daha öncede konu açmışsın,beni yakaladı burada onu konuşurken,neden dedikodumu yapıyorsun diye kavga etti benimle diyorsun.
Kusura bakma ama adamda haklı
Hem bu kadar şikayet ediyorsun,hem yapmadığın iş yok,hemde ben onsuz napcam diyorsun.
O zaman hiç şikayet etmeden otur evinde
Ne derse eyvallah de olsun bitsin bu iş.
Burada sana insanlar 3 gündür dil döküyorlar
Doğru olan budur diyorlar
Sen hala hem şikayet ediyorsun,hemde nasıl yapıcam onsuz diye gözyaşı döküyorsun.
Evliliğinde biraz kendinide sorgula istersen,bu adamın anlattığın gibi dengesiz tavırları varsa şayet,birazda senden kaynaklanıyor olmasın.
ben yaptığım şeyin hata olduğunu biliyorum zaten.o evde şoka girme nedenim de ne yaptığımın farkına varmamdı.ben chat de aşk meşk konuşmadım.eşimin neden bana böyle davrandığını konuştum.bunu anlamaya çalıştım.nasıl bi psikoloji ile girdin derseniz.ankara da görevi vardı.ablası orda yaşıyo bende gitmek istedim çünkü beni burda tutan hiç bi sebep yok.onun yanında olmak istedim.o götürmek istemedi.ablası sen gel ama onu getirme demiş(tabi ben bunu sonradan öğrendim.)bana sen bnim ailemi rahtız ediyorsun dedi.bende ablanla aramda hiç sorun yok ben telefon açar müsade isterim dedim.aradım ablası yarım ağız gel dedi.gittik.ablası eşinden boşanmış yanız yaşıyo.ailesi başka şehirde.bunlar sabah işe gider akşam gelirlerdi.yemeklrni yapar evi temizlerdim onlr gelesiye kadar.evde güneş görmez.mezar gibi bi ev.bunlara rağmen sırf onun yanında oluyum da ne olursa olsun diye düşündüm.ablsından sonra izne ayrılacaktı annesine gidecektik.bana sen gelmeyeceksin.git kendi memleketine dedi.ağladım yalvardım banamıın demedi.ablası geldi.bide o kızdı bana.kardeşine boşan dedi.ikisi birden üstüme geldi.tamam dedim başka çarem kalmadı.memlekete geldim.kimseye bi şey anlatamadım.çünkü bu ilk değildi.daha öncesinde deçok yıpratıcı şeyler yaşamıştım.kendim istedim sizi özledim de geldim dedim.tabi beni ne arar ne sorar.ben deli gibi telefonun başında bekliyorum.o da kendi memlektine gitti.be aradım onu beni kovsanda gelcem yaına benim yerim sein yanın dedim.gelirsen milletin içinde seni döver sokağa atarım dedi.ki yapabileceiğini düşündüm.gitmedim.daha sonra yine konuşmk istedim onunla paylamak istedim telefon açıyordum yüzme kapıyordu.seninle uğraşamam oyun oynuyorum filan diyip kapadı yüzüme.o kadar doluydum ki anlar mısınız bilmiyorum.tam o esnada kız kardeşim girdi odaya 15 yaşında yine mi yalvarıyorsun dedi bana.bi kez daha yıkıldım.inkar ettim.ya çıkıp ortadan kaybolacaktım yada içimi birlerine açacaktım ben açmayı tercih ettim ve 8 yıllık bilgisayar geçmişimde 1 kez bile chate girmeyen ben girdim.sanıım chate nasıl girdiğimi anlatabildim arkadaşlar:gitme:
şehir dışına çıktıktan sonra pek arkadaşım kalmadı.daha doğrusu insanlar ayı şeyi dinlemkten yoruldular.biz severek evlendik.eşim bana ilk görüşte aşık olmuştu.4 ay dil döktü bana lise son sınıfa gidiyordum.nelere inandırdı beni bi bilseniz.hemde öyle inandırdı ki bunların gerçek olmadığını söylediği halde innmadım.rüya ya inanmışım meğerse.evimin önünde arada yttığını bilirim.sonra çıktık.3 ay kadar snra nişanlandk.ailem hiç istemedi.daha sonra diliyle onları da inndırdı bi şeylere.başka şehire tayin oldu nişandan hemn sonra ayda bi kez görüştük.aslında o zaman gerçek yüzünü göstermeye başladı ama ben kapılmıştım artık.....
ya gerçekten senin adına çok üzülüyorum kızma bana ama bi insan kendisini sevmeyen hor davranan bi adama karşı neden bu kadar gururunu ayaklar altına alır sebep ne yani neden ayrılamıyorsun senin yerinde başka bi insan olsa oh be kurtuldum adam zaten bana eziyet ediyordu der yaşında genç biraz kafanı dinlersin psikoloğa gidersin ne bileyim rahatlarsın ya amacın ne yani senin neden bu çaba bi arkadaş demiş ya bataklığa çırpındıkça daha çok batıyorsun diye aynen öyle bi durumdasın sende farkındasın ama görmek istemiyorsun hala çırpınıyorsun bana sakın kızma sonuçta seni tanımıyorum ama burda ben okurken bile daral geldi bana eşin zaten beş para etmez sende çok büyük bi hata yapmışşın tamam bunalımdaymışşın ama anlatmana da inanamıyorum ben böyle bişey yapsam ki allah korusun hayatta anlatamam eşim beni öldürür o adamı da öldürür yani o kadar diyim sana ama şunu da farkettim burada kim ne derse desin sen kendi bildiğini okumaya devam edeceksin hala o adamın peşinden koşacaksın boşuna kendini harap etme arkadaşım en azından ailenin sana olan yakınlığını kaybetme kendine saygı duyarsan herkeste sana saygı duyar bunu hiç unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?