tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

yorum yapamıyorum....sözün bittiği yerdeyim....yanlış yorum yapıpda kimsenin günahını almak istemıyorum...
sana tek tavsiyem ailenin yanına dön sonrada bu olayı çook yakınına bile anlatma...gün gelir devran döner bunu sana karsı koz olarak kullanırlar çook sıkılırsan gel burda anlat...

Firuze seni anlamaya çalışıyorum,düşünüyorum düşünüyorum mantığım basmıyor bir türlü.
Kalktım başıma geleni kocama anlattım,bana destek olmasını bekledim diyorsun hala
Ya sen nerede yaşıyorsun anlamadımki ben
Ne demesini beklyiordun kocanın
Tamam karıcım,üzülme sen ben seni bunalttım sende bu tramvayla kalkıp bunları yaptın,el ele verirsek bu sorunu aşarızmı?
Bir kere şu pembe dizi rüyandan uyan
Ne böyle bir evlilik modeli var,nede koca şekli
Yine altını çize çize söylüyorumki
Vallahi kocan olgun adammış
Bu ülkede neler yaşanıyor,bu tip olaylar yüzünden.
Senin hala oturup ağlayacağına kalkıp işe koyulman lazım
Günlerdir pskolojim bozuk diyorsun
Kalk git bir doktora
Neden hala oturuyorsun çözemedimki ben seni.
Ayrılıyoruz diye üzülüyorsunda,kocan hadi yeniden başlayalım dese bu evlilik dikiş tutarmı birdaha
Kendini hayallerle avutup durmayı bırak ve kendin için iyi olan birşeyler yapmayı dene
Bir doktora giderek başlayabilirsin mesela

açıkcası haz almak yada almamak sonuçta sen bır erkek ile yazıştınmı onunla görüşmeye gittin mi hemde nereden chat odasından tanıdıgın bıde evlısın dıye sorun olmasın dıye evıne gıtme cesaretınde bulundunmu bu aldatmaya teşebbüsdür benım gözümde.senın oraya hangı nıyetle gıttıgın vicdanınla kendı arandadır ama bır bayan olarak erkek arkadaşım boyle bır sey yapsa kıyametı koparıcakken sen bır bayan olarak hemde evlı bır bayan olarak yapmışsın.kusura bakma ama ben cok merak edıyorum acaba hangı mantıkla kocana anlattın ? hangi dünyada yaşıyorsun ya ? kocan ıyı cınnet geçirmemiş kalk eşyalarını topla ve aılenın evıne dön bence kocanada daha fazla yazık etme.

esine herseyi oldugu gibi anlattigina inanmiyorum

bi kere esin bu aldatilmislik karsisinda ya seni gebertirdi ya da o adami

hem adamin evine gidecen hem yok zafiyet gecircen ne yasadigini bilmicen hem kocana anlatcan kocanda yüzü güle hala o evde kalmana birsey demicek

yapma arkadasim Amerikada yasamiyoruz...

:lepi:aynen katılyorum :lepi:
ya eşinde zaten şittet görmüşünsempatiksalakcinni bide tanımadığın adamın evine girmişin ayyyy bu ne turşu ne perhizklava:klava:

emdev acınacak durumda değil burda kenini savunamayacak seviyede birine laf söylemen hiç hoş değil kendisi ünlü birisi olduğu için mesleğini tanınmamak için değiştirdi

eeee...ünlüyse ne olmuş..Bir çok ünlüde acınacak durumda ..sende ünlülerin avukatımısın:)))Komiksiniz...Bırakın bu işleri arkadaşım...mavigece ye katılıyorum...

Ayrıca konu sahibi arkadaşım genceciksin önünde bir sürü yaşanacak zaman var ...Boşan bunu kimseye demem ama sen boşan ve hayatının geri kalan kısmını kurtar...Bana bataklığa düşmüş birini andırdın..anladığım kadarıyla debelenip kurtulmaya çalıştıkça daha dibe gidiyorsun...Dön ailenin yanına işini bul,tedavini ol,kendini bul ...her son yeni bir başlangıçtır..yeni başlangıcında her şey çok daha doğru ve güzel olsun...

baskasının yazdıklarını alıntı yapmayı sevmıyorum aslında ama arkadasımız benımde dusunduklerımı okadar guzel anlatmıs kı aynı seylerı yazmaktansa alıntı yapmayı tercıh ettım.hayatta hersey oyle yada boyle unutuluyor senınde artık herseyı gerıde bırakman,daha mantıklı daha dogru kararlarla yenı bır gelecege baslaman gerekıyor.Allah yardımcın olsun.

ya kızlar bosverın mahkeme olayına cevırlmeyelım kız cok zor durumda ve hıcıbırımızı tanımıyor psıman olmasa uzgun olmasa burada paylasıp bızım agzımızın ıcıne bakmazdı ben kendı adımma konusuyorum burasıo ne kadarda sanal ortam olsada karsımızdakı kısı bır ınsan ve her yazılandan etkılenır ben olaya gercek olarak bakıyoru gercek olarak bakmasam cıddıye alıp yazmam gercek olmadıgını dusunenlerde yazmasın ozaman bu kız bızlerınde yazdıkalrından etılenıp canına kıysa vebalı olur bosverın kocasımı haksız kendımı haklı bunu 2 tarafıda dınlersek bıle bılemeyız herkes kendını haklı gorur ama bızım bu arkadasa dıyecegımız sey kendı yaptıkları konusunda bır muhasebe yapmasını tavsıye etmek ve yenı bır hayat kurmasını onermek ben bunları yazaken tasfıf edıyormuyum yaptıklarını hayır ama yargılamak cok kolay onemlı olan faydamızın dokunması

Chatteki adam neden beni evine çağırıyor diye hiç şüphelenmedin mi?
Uslu uslu medeni bir şekilde adamın evinde dertleşicez diye mi düşündün ?akannehir

boşan ve guzel bır sayfa aç kendıne..ama chatta tanıdıgın adammların evınede gıtme..bu dunyada kımseye guvenmıycen demişler..boşa dememısler..

Konu sahibi arkadaşım sana tavsiyem netten başına bela alan biri olarak birsüre -sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı- netten uzak durman kafanı dinlemen.

Allah korusun bir yanlış diğer bir yanlışı doğurmasın sonra ..

Eşinle hala o evde kalma sakın boşanana kadar ailenle kal.

ben yaptığım şeyin hata olduğunu biliyorum zaten.o evde şoka girme nedenim de ne yaptığımın farkına varmamdı.ben chat de aşk meşk konuşmadım.eşimin neden bana böyle davrandığını konuştum.bunu anlamaya çalıştım.nasıl bi psikoloji ile girdin derseniz.ankara da görevi vardı.ablası orda yaşıyo bende gitmek istedim çünkü beni burda tutan hiç bi sebep yok.onun yanında olmak istedim.o götürmek istemedi.ablası sen gel ama onu getirme demiş(tabi ben bunu sonradan öğrendim.)bana sen bnim ailemi rahtız ediyorsun dedi.bende ablanla aramda hiç sorun yok ben telefon açar müsade isterim dedim.aradım ablası yarım ağız gel dedi.gittik.ablası eşinden boşanmış yanız yaşıyo.ailesi başka şehirde.bunlar sabah işe gider akşam gelirlerdi.yemeklrni yapar evi temizlerdim onlr gelesiye kadar.evde güneş görmez.mezar gibi bi ev.bunlara rağmen sırf onun yanında oluyum da ne olursa olsun diye düşündüm.ablsından sonra izne ayrılacaktı annesine gidecektik.bana sen gelmeyeceksin.git kendi memleketine dedi.ağladım yalvardım banamıın demedi.ablası geldi.bide o kızdı bana.kardeşine boşan dedi.ikisi birden üstüme geldi.tamam dedim başka çarem kalmadı.memlekete geldim.kimseye bi şey anlatamadım.çünkü bu ilk değildi.daha öncesinde deçok yıpratıcı şeyler yaşamıştım.kendim istedim sizi özledim de geldim dedim.tabi beni ne arar ne sorar.ben deli gibi telefonun başında bekliyorum.o da kendi memlektine gitti.be aradım onu beni kovsanda gelcem yaına benim yerim sein yanın dedim.gelirsen milletin içinde seni döver sokağa atarım dedi.ki yapabileceiğini düşündüm.gitmedim.daha sonra yine konuşmk istedim onunla paylamak istedim telefon açıyordum yüzme kapıyordu.seninle uğraşamam oyun oynuyorum filan diyip kapadı yüzüme.o kadar doluydum ki anlar mısınız bilmiyorum.tam o esnada kız kardeşim girdi odaya 15 yaşında yine mi yalvarıyorsun dedi bana.bi kez daha yıkıldım.inkar ettim.ya çıkıp ortadan kaybolacaktım yada içimi birlerine açacaktım ben açmayı tercih ettim ve 8 yıllık bilgisayar geçmişimde 1 kez bile chate girmeyen ben girdim.sanıım chate nasıl girdiğimi anlatabildim arkadaşlar:gitme:

Olmayacak duaya ,zorla amin demeye uğraşmışsın resmen..
Şimdi nerdesin sen?evindemisin?nasıl davranıyor eşin?
Ailene konuyu çıtlattınmı hiç?

Peki hiç mi dostun arkadaşın yoktu da çareyi bu illette aradın.İllet diyorum çünkü nice yuvalar yıkıldı yıkılıyor bu chat yüzünden.

Bir de siz severek evlenmediniz sanırım.Peki eşin baştan beri böyle miydi senin .Ne bilim öncesinden bir sorununuz oldu mu ciddi birşekilde.

Bir de yanlış anlama ama bu evine gittiğin adamla daha önceden konutun mu sen

ya gerçekten senin adına çok üzülüyorum kızma bana ama bi insan kendisini sevmeyen hor davranan bi adama karşı neden bu kadar gururunu ayaklar altına alır sebep ne yani neden ayrılamıyorsun senin yerinde başka bi insan olsa oh be kurtuldum adam zaten bana eziyet ediyordu der yaşında genç biraz kafanı dinlersin psikoloğa gidersin ne bileyim rahatlarsın ya amacın ne yani senin neden bu çaba bi arkadaş demiş ya bataklığa çırpındıkça daha çok batıyorsun diye aynen öyle bi durumdasın sende farkındasın ama görmek istemiyorsun hala çırpınıyorsun bana sakın kızma sonuçta seni tanımıyorum ama burda ben okurken bile daral geldi bana eşin zaten beş para etmez sende çok büyük bi hata yapmışşın tamam bunalımdaymışşın ama anlatmana da inanamıyorum ben böyle bişey yapsam ki allah korusun hayatta anlatamam eşim beni öldürür o adamı da öldürür yani o kadar diyim sana ama şunu da farkettim burada kim ne derse desin sen kendi bildiğini okumaya devam edeceksin hala o adamın peşinden koşacaksın boşuna kendini harap etme arkadaşım en azından ailenin sana olan yakınlığını kaybetme kendine saygı duyarsan herkeste sana saygı duyar bunu hiç unutma

şehir dışına çıktıktan sonra pek arkadaşım kalmadı.daha doğrusu insanlar ayı şeyi dinlemkten yoruldular.biz severek evlendik.eşim bana ilk görüşte aşık olmuştu.4 ay dil döktü bana lise son sınıfa gidiyordum.nelere inandırdı beni bi bilseniz.hemde öyle inandırdı ki bunların gerçek olmadığını söylediği halde innmadım.rüya ya inanmışım meğerse.evimin önünde arada yttığını bilirim.sonra çıktık.3 ay kadar snra nişanlandk.ailem hiç istemedi.daha sonra diliyle onları da inndırdı bi şeylere.başka şehire tayin oldu nişandan hemn sonra ayda bi kez görüştük.aslında o zaman gerçek yüzünü göstermeye başladı ama ben kapılmıştım artık.....

tatlım ne kadar zaman olmuş ama sen hala o rüyanın içindesin hala eşini taaa o zaman anlattıklarındaki gibi görüyorsun bunun farkında mısın????

bu arada psikoloğa gittim.anlattım.oda bna arkanabile bakm dedi.zaten davayı açtık arkadaşlar bilmenler için 26 mart saat 12 de duruşma anlaşmalı ayrılıyoruz.ailemede söyledim.başta şaşırdılar aa çok da bi şey söyleedilr.çünkü başından beri sıkıntılı olduğunu biliyorladı.ben emeklrime üzülüyorm.kandığım yalalara.öyl bi rüyaya inanmışım ki uyanması,bedeli çok ağır oldu.o kadar yorgunum ki dokunsa biri dşücem sanki.senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…